61

Анонимен

преди 3 месеца

Нинова добре се справя с унищожаването на БСП

60

Бай Танас

преди 4 месеца

Газ пикае, че не е в сглобката. И на умрелите е ясно, че делят. Ама за теб няма. Достатъчно изкара, докато продаваше патрони

59

Анонимен

преди 4 месеца

Овца

58

Анонимен

преди 4 месеца

Борисдов, и неговата съпруга ПЕевска винаги го отнасят!

57

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

Сглобката си е сглобка - брак по интереси. Какво друго може да се очаква от нея.

56

###

преди 4 месеца

А ве дайте и военните заводи да спре да скача ве! (така каза др0гара решетникоФ)

55

Анонимен

преди 4 месеца

Ама аз не виждам шамар за Борисов, защото той нищо не е приел, дзже напротив - каза избори. Самошамарът е за про100 Киро и компания.

54

анонимен

преди 4 месеца

Когато се въргаляха по жълтите павета, бях първия , който написа , че ще дойде време променкаджиите да си мечтаят за времето преди шлайфането на площадите в резултат на един вдигнат юмрук. Ето, че дойде това време, но помислете дали не е късно за рестарт след подобна разруха.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Корни, ти не беше ли в коалиция с тези същите хора преди две години. Тогава бяха много хубави и се обичахте като лапаше комисионните от продажбата на оръжие за Украйна. Като ви видяха какви сте руски дупедавци и ви биха шута станаха лоши. Ако има избори пак ще станат добри нали така.

52

Анонимен

преди 4 месеца

всичките много хубаво говорят когато се в опозиция -и все верни неща, но като вземат властта се о.. и не знаят какво да правят. това досега се е случвало с абсолютно всички партии.

51

Анонимен

преди 4 месеца

ПП много си вярват или са много нагли. За първи път другарката Нинова да е права. 9 месеца ПП управляват без меморандум, а като дойде време за ГЕРБ се сетиха. Изключително нагло. Да се отива на нови избори и готово!

50

Радеффф

преди 4 месеца

Абе кой ги доведе тия шарлатани? Питам просто! Такава разсипия на държавата не е имало то виденово време

49

СПОМЕНИ

преди 4 месеца

БОЙКО ИСКАРА 10 ГОДИНИ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, А БСП ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СЕ СТОПИ? КЪДЕ Е ББ, КЪДЕ Е КАКА КОРНИ? ДОБРЕ СИ БЕШЕ ЧЛЕН ПЪРВИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА НРБ, САМО ЕДНА ПАРТИЯ И ХОДИ ИЗБИРАЙ!

48

Анонимен

преди 4 месеца

*** население сега ли се усети, че пп и дб са чакт от бб

47

Герен

преди 4 месеца

НИНОВА Е МНОГО ТОЧНА. НО НЕ Е ТОЧНО ТОВА ДА КАЗВАШ НА ТУЛУПА ЩО ДА СТОРИ И ДАЛИ ДА ГО СТОРИ.ТАЗИ ФАМИЛИЯ ЗА НЕЯ ТРЯБВА ДА Е НОН ГРАТА.

46

Истина

преди 4 месеца

1вата част от плана е постигнат, вместо бойко да държи 100%, сега му се прдлагат 50% и останалите в друга партия, сега е време за следващата стъпка всички против герб и пп-дб, трябва ни алтернатива с която тези 3 партии и дпс да се съобразяват. Конито и тя е алчна не става, трябва ни някой друг който да им дърпа ушите, така че мислете за следващите избори.... целта е 8-10 партии всяка с по 8-10% макс, тогава и само тогава ще има прозрачност

45

Анонимен

преди 4 месеца

То позорно е цялото котиLо на слугинажа ГРОБ-ПП-ДБ.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Корнелия е момиченце сътворено геройски по планините с битки от партизаните за да управляват родината ни в бъдеще с пичовидни депутатски форми с комунистическа миризлива дупка по средата - поколение на Вълко Червенков и другите колхозни партизани!

43

с.т.

преди 4 месеца

Нинова трябва да посмали малко самочувствието и егото. По-звучни шамари от това, че симпатизантите на БСП са намалели в пъти, откакто тя я оглавява, аз не знам!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Нинова вече е в миманса,ама на Боко му се пече яйце на дупарата.