167

Домакиня

преди 3 месеца

Гелосаният пуяк - Про100 Киро "обяснява " мурмурандума , а не защо няма да има нощна тарифа на тока и как сметките за ток ще скочат двойно и тройно от това ! А преди няколко години раята българска се самозапалвашепо площадите и свали правителството само за 20 стотинки по-висока месечна сметка!!!! Овце български, защо няма сега реакция ??? Защо поне не изблеете едно " Бееее" ??? Е.бан народ живее в е.ана държава !!!

166

АХА

преди 3 месеца

Дялкана ти е главата , вече е на1/2 ! Можеше да си подобриш терминологията ,за 2 години ??

165

Мумурандума!

преди 3 месеца

Да не се бърка! Плъха говори за мумурандум! Не бъркайте литмуса с човек моля!

164

Пр-100- пън !

преди 3 месеца

Този наглец има смелостта да се изцепва за неща , които са на светлинни години от него ! Кой му позволи да стане даже мин.-председател ??? Кой ???

163

Анонимен

преди 3 месеца

Държат го Бойко не с някакъв си списък Магнитски ,а с видео записи с Мата Харита (не е една и не винаги той е мъжът в сценката ). Вежди Рашидов си го каза " в ГЕРБ има пълзящ преврат .И Тома Бико и Томислав Дончев и Деница Сачева са работили в НПО та на ония сбръчкания от еврейско-унгарски произход.Киро, Асен и всички нови са от същите НПОта. Бойко е сам, няма партия ГЕРБ .

162

Кирчо абе

преди 3 месеца

верно ли че руското посолство е колкото малък квартал а вътре има 15 сгради колко човека има вътре и какво прравят по цял деня *** влез и провери

161

Анонимен

преди 3 месеца

cutting is not dividing

160

Анонимен

преди 3 месеца

Хей,Харви, делкане е съвсем различно от делене.

159

Краси

преди 3 месеца

Клекна Боко Тиквата-няма къде да ходи!

158

Не ми било

преди 3 месеца

Меморандум, най ми било - МУНМУРАНДУМ! Киро TЪПOTO го изрече многократно вчера!!

157

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя любовницата си делна с друг,че регулаторите ще му се опрат.Жена му как не е избягала у Канада не знам.Единственото което му се отдава е да говори много,но нищо да не му се разбира.Иначе софиянци му вярват клетите те.

156

Тодор Ж.

преди 3 месеца

А българският суверен , като Балканджи Йово , ще даде ли хубавата си държава на тази продажна променкаджийска с.г.ан ?

155

Психиатър

преди 3 месеца

Този не може да обясни защо съществува изобщо, камо ли да обясни някакви негови ***!

154

Иван

преди 3 месеца

На Петков крайната му цел е ПП да завладеят прокуратурата и цялата съдебна власт. След това и да грабят държавата, при липса на правосъдие, никой не ще може да ги докосне. Отделно Петков и бандата му вероятно са изпълнители на политическа поръчка от известни и неизвестни олигарси.

153

Деди

преди 3 месеца

Кире, политикът първо МИСЛИ, после ГОВОРИ !!! Щял да сяда "заедно" да си хортуват по т.н. меморандум. Аланкоолу, толкова си далеч от занаята "политик", че по-добре не говори, а се скрий!

152

Kiro umnoto

преди 3 месеца

Denkof трябва да пътува...

151

Идеалист

преди 3 месеца

Тези Кокорчовци са мошеници. Вън от България!

150

Анонимен

преди 3 месеца

Принципът за депутатски и обществен контрол на държавните агенции е много важен, затова и одобрявам всяка стъпка в тази посока. Не говоря за схемите 3-4-5, които премълчаваха взаимно престъпления, а контрол от обществени организации, сдружения и личности

149

Анонимен

преди 3 месеца

Ръковордителите на регулаторите винаги трябва да се определят от опозицията и да са на ротационен принцип. При всяка смяна на правителството да се сменят и ръководителите на регулаторите за да има някакъв контрол.

148

Главанак

преди 3 месеца

Тия лъжци,става въпрос за пп дб,излъгаха хиляди,повярвали в тях,отнеха вярата и надеждата им! Прегърнала се с мафията герб,изпраха най големия мафиот в държавата! Но....предателите навсякъде по света,през всички години са наказвани по един начин!