159

Анонимен

преди 2 месеца

Наденете му се на оная работа, може да му я счупите! Хахахахахха!!!

158

Анонимен

преди 2 месеца

света се бори цивилизовано с лудия варварин в кремъл, но така май няма да стане

157

Анонимен

преди 2 месеца

С дано Господ Бог, който си знае работа, да вземе нещата с свои ръце и въздаде на този безбожник според деянията му!

156

Анонимен

преди 2 месеца

Много е просто: Да му предложат Русия да влезе в НАТО.

155

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбирам Америка са лидери в рекламата и пропагандата, там са най добрите професионалисти в света те са богове в това, но напоследък нещо не си личи и изостават все още са добри но липсва усещането за тоталното превъзходство в това.По скоро има някакво отчаяние, все пак там работят най добрите специалисти от цял свят какво е това отчаяние.Малко ги сръчкайте тези хора да работят а не само да отчитат само дейност.

154

Войната е трагедия

преди 2 месеца

За нормалните хора и храна за кръволока путин. За България тя е шанс да се намали зловонното руско влияние,което ни направи най бедни и най корумпирани в ЕС. Русия има огромни ресурси, путин е луд и за него смъртта на стотици хиляди руснаци е нищо,щом му се четка егото и трупа пари на смъртта на хората в Русия и Украйна. Затова войната няма да свърши скоро....около 10 г. Чака ни спад на жизненото равнище и едно изгубено поколение. И затова е виновна Русия на путин и руснаците.....

153

Анонимен

преди 2 месеца

До Ха-ха Кои всички? Банановите републики, диктаторите и ислямистите?

152

Ха-ха

преди 2 месеца

Западът далеч не е Света! По-скоро всички без Запада се надяват на руска победа и в резултат упадък на Америка. А едно рухване на долара би им изчистило дълговете, повечето доларови.

151

Анонимен

преди 2 месеца

От много смятане в Русия неслучайно е тръгнал майтап, че най-доброто, което се е случвало на Русия е Байдън и неговите санкции. Буквално биха адреналин на руската икономика и суверенитет. Пажалуста, продoлжайте !

150

Тъй като...

преди 2 месеца

...определено НАТО доказа, че е абсолютен провал в отркита война с Путин, може пък да го дадете на врачка да му направи черна магия. Току виж имало ефект, понеже с конвенционални методи е явно, че тези на които се плаща ( НАТО ), НЕ са в несъстояние да си свършат работата. Въпросът е защо го има тва НАТО и защо черпи огромен финансов ресурс, като реално няма никакъв смисъл от него за нищо?! Аз примерно не желая НАТО да се издържа от моите данъци, тъй като не може да се справи с Путин, закривай!

149

Юлка

преди 2 месеца

Този Навални по фактите,приказките и реалността явно трябваше да е безсмъртен!

148

Анонимен

преди 2 месеца

Смъртта на Навални навреди на Путин. О тук, правете извод кой го е убил.

147

Анонимен

преди 2 месеца

Не гледам аз да съм добре, ами на Вуте да му е зле!

146

Кауня от Аскию

преди 2 месеца

Да какво може да навреди на Путин? Хилядите санкции са като врата в полето. Русия има реална стока и ресурси които по цял свят се търсят,а запъда има напечатани долари и евро и технологии т.е. Ноу-хау. Практиката показва че освен долари и евро има и мани и дирхами а ноухауто се краде лесно.Така че единствения способ да се навреди на путинска Русия е махането на всички санкции и връщане към ограбването на страната както бе допреди 2г.Ха дано,ама надали!

145

Анонимен

преди 2 месеца

Казвам ви честно, целлия свят само това си мисли от сутрин до вечер :)

144

Смях

преди 2 месеца

В Европа Лайнената го реши - ще стоят на студено, няма да се мият с топла вода, ще ходят пеш, ще ядат сухоежбина..... само и само да накривят *** на Путин!

143

Щирлиц

преди 2 месеца

На Путин може да навреди само управник,по-велик от Путин.Е,няма да се появи втори предател като Горбачов,така че треперете.

142

Сатир

преди 2 месеца

Разсъждавайте Адиоти за жална Русия!?!?!? Да видим у нас, вносен ток, разноцветен Водород /много скъп и неприложим/, изчезваща атомна енергетика, срината промишленост, изчезващо селско стопанство. Хубаво ли Ви е мърли. Скоро ще разберете!

141

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не можете да направите на Путин, защото Русия е независима държава. ЕС затъва в санкции и много скоро ще се сгромоляса, защото е в пълна зависимост от задокеанските кравари.

140

Путин

преди 2 месеца

Принципно гледам да избягвам пушенето на високи, необезопасени места. За друго вредно не се сещам.