14

XYZ

преди 2 месеца

Каквк магистрати?!? Прокурорката се вълнува единствено да ходи на скъпи почивки и мероприятия по света и у нас и да се показва в социалните мрежи ... Години наред. Възможно дори и сега да отмаря от работа. И кога работи???? Че и международна професионална кариера направила между почивки и развлечения на четири континента! Източник онлайн пространството! Тук може да се намери и повече от очакваното поведение на Магистрат! Морал! Майка!

13

niko badalamenti

преди 2 месеца

лоша храна в затвора ще го оправи здравословно

12

Анонимен

преди 2 месеца

И сега тези магистрати, които са го пуснали какво становище дават? Какво ще изфабрикуват? Момчето го няма! Жалко за младото дете! Жалко за всичко! Съдебната система е убита отдавна! Няма живот във нея! И Само смърт довежда!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Редно е съдията да бъде утрепан на място, да се върне страха от обществото в тия институции! Другото е да не се плащат данъци масово от всички, да видим тогава какво ще правят тия ***!

10

:)

преди 2 месеца

Прокуратурата е активна за невинните. Ето, Иванчева е в затвора. А този убиец какво да го обвиняват? Той ще си плати, нали е виновен.

9

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Парите за издръжка на службите - обратно на данъкоплатците! 'баси!... Всички на демонстрация за това!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Най ме кефи оная с нажилените муцуни, каква пърцуца е...

7

Анонимен

преди 2 месеца

А *** на про-тата курорки им е презкура за момчето, щото те деца нямат

6

мак

преди 2 месеца

"Харесва" ми, че не слушат обществени нагласи и че общественото чувство за справедливост е без значение. Типично за Бг. Измислят алабала само и само да имат основание да пуснат убиеца. Не е важно, че шофьорите карат бясно, или пияни или дрогирани и убиват. Те имат права, арестът е драстично ограничаване на тези права, а жертвите им вече не се нуждаят от нищо. И така е след всяка катастрофа с убит на пътя.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Да попитаме: За тези месеци про *** -а турката внесла ли е обвинителният акт в съдчето?Питаме, а отговор не искаме...В белите държави вече щеше да лецжи в затвор от открит тип и да работи за намаляване на наказинието от 5 годинки ефективно.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Мале, мале, мале, какви глупости дрънкат от съда, какви оправдания. Кой искате да повярва, че няма основание един пияница убиец на пътя да бъде задържан в изолация от обществото. Колко още престъпници заколавяват, благодарение на вашите свободни тълкувания и лашкания без последствия на закона в каквато посока ваше угодно. С красиво подредени думи, оправдавате бездействието си и шикалкаването с меко правораздаване.

3

Ужас2

преди 2 месеца

А съдебната система ще продължава високопарно и ехидно да се гаври с нас, плебса

2

Ужас1

преди 2 месеца

Половин година е твърде дълъг срок за доказване на вина в този случай! Момчето, Бог да го прости, е убито от пиян водач на МПС на пешеходна пътека. Това в нормалните, развити държави директно би означавало ефективна присъда и затвор за минимум 15години. И няма нужда от доказване на каквото и да било повече. На нашата територия минимум 5 години ще се доказват знайни и незнайни експертизи и накрая този пияндур-убиец пак ще яхне таратайката в търсене на следващата си жертва.

1

ужас

преди 2 месеца

Редно е въпросният да бъде отхвърлен от обществото, да остане напълно сам, без приятели, да усеща домашния арест като затвор.