138

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Наетите драскачи драскат ли драскат в стил шарлатанско

137

Ха-ха

преди 6 месеца

Още е рано за избори, войната още не е свършила. А и парите на Баце още са в опасност, 3.5млрд. лесно не се прежалват. Обаче наесен играта се променя и шарлатаните вече не са му нужни. Тъй че нещата ще се позаметат засега.

136

Кюлчан

преди 6 месеца

Аз вече приех еврото, а вие?

135

До дявол

преди 6 месеца

То при 20% избирателна активност, също няма как да са легитимни изборите!! ППДБ управляват а представляват 10% от народа!Трябва са има минимална изборна активност 50% поне иначе няма правителство!

134

Разтуряй сглобката

преди 6 месеца

Иначе на следващи избори Възраждане ще спечели!!!

133

АНГЕЛ

преди 6 месеца

Пепе-тата не искат избори. Знаят много добре че няма да влезнат в парламента и дните им са преброени !

132

Заеко

преди 6 месеца

Тамън държавата потръгна, за първи път не сме на последно място в ЕС по доходи, на път да влезем в Шенген и да приемем еврото и айде избори. Няма да се оправим скоро изборите не са решение

131

Анонимен

преди 6 месеца

Кой клати държавата точно преди приема на еврото

130

Гневен

преди 6 месеца

Баце,а нормално ли е майката на депутат от твоята партийка да е председател на КЗК,питам аз и отговор не искам...Вие сте "честни" мутри,които ограбиха народа.

129

Случаен минувач

преди 6 месеца

Аз лично съм твърдо за нови избори. Вижда се, че тази "сглобка" просто не става и така не може да продължава. Да, добре би било избори 2 в 1 през юни. И дано хората прогледнат и да не гласуват повече за шарлатаните.

128

3 в 1

преди 6 месеца

Боко е българския Путин,Орбан-унгарският а Вучич-српският....

127

ха ха

преди 6 месеца

Путин ли е ще е наблюдател на изборите?

126

хайде на избори

преди 6 месеца

Ако и този път полегнат на ПП, това ще е краят и на ГЕРБ и на ПП. По-некадърно управление никога не сме имали! Да се измитат, че съсипаха държавата! Жалки некадърници!

125

Анонимен

преди 6 месеца

Баце , това е истината нови предсрочни избори , стига довечера да не се отметнеш защото ти е навик.

124

Хах

преди 6 месеца

Споко матеряла, утре Боко ще опровергае сам себе си и ще отхвърли това, което днес каза! Дано ме изненада, но сглобката ще продължи да скърца и да дялка...имам предвид държавата или поне това, което е останало от нея!

123

Киретоо,

преди 6 месеца

Пълно разочарование сте, бе. Всички в тая сбирщина НС сте такива, но вашата банда се откроява. И като как вървят далаверите на татко Петко, а на лорерът, на пиирст. ГРАП и ДПС са ясни. На тия генезисът им е такъв - крадливо мошенически. Ама, вие, новите. Вие, се провалихте тотално.

122

1111

преди 6 месеца

До Ще гласувам за ПУТИН.......гледаш жени , а виждаш мъже и то все един - Бойко , тука работата май-май .......що се мъчиш , какво увърташ , я си кажи , че искаш да хванеш дръжката на тиквата и не само да я хванеш.......след това си гласувай за ******

121

Анонимен

преди 6 месеца

При 6,5 млн население и избирателите са толкова,ти да видиш! Справката е от цвик.Не знаех,че и бебетата гласуват....

120

Галя от embassy

преди 6 месеца

Делкайте както решите, но искам да сте ястреби

119

Анонимен

преди 6 месеца

Там е работата,че няма истински избори,а само манипулации,Арена Армейци,Костинбродски чувалчета и прочие. И машинното сигурно се манипулира...