77

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Киро и теб излъга гласувахте някакви реформи в конституцията даже незнам кого обслужват но големи хвалби мнозинство имало ха сега да видите кой койе

76

Анонимен

преди 6 месеца

Това най-големия схемаджия ли го казва. Пеевски трябва да е в затвора, САЩ казаха къде ни е проблема с Магнитски, ама не могат да дойдат да ни направят реформите.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Този когато и да го застрелят ще е късно.

74

Анонимен

преди 6 месеца

ТАЗИ СГЛОБКА е най-лошото, коеот можеше да се случи на България. Избори !!!

73

Ех

преди 6 месеца

Тоя ако скочи, сигурно ще е със 50 кг.по слаб.като пушите, поне малко истина да има в заглавието.ще се пукне като балон ако скочи.

72

Костя

преди 6 месеца

Петков удари по масата, Бойко се озъби, Пеевски скочи, РАЗТУРВАЙТЕ СГЛОБКАТАА

71

Грух

преди 6 месеца

Гузен негонен бяга

70

Истина

преди 6 месеца

тя вече е разделена, те не искат да я делят с други, това е истината. Докато всички управляващи последните 20 години не влязат в затвора и не им конфискува имуществото.... няма да се оправим. същото е всичките олигарси да си докажат произхода на парите от самото начало...

69

Сд

преди 6 месеца

щом Делян унижава ппдб толкова качество сметнете какво дъно изкопаха просто измамниците

68

Пеевски скочи

преди 6 месеца

Ако Пеевски скочи, с приземяването му не ни мърдат 6.5 по Рихтер!!!

67

ХХХ

преди 6 месеца

Делянчо каза истината ! От десетилетия се борят за подялба на държавата ! Той го знае от първо лице и сега си го каза в прав текст ! Ей това е България .......частна собственост !

66

Анонимен

преди 6 месеца

Тоа си наби табанти от скачане бе шкембето му ше падне до земята.

65

Веселинъ 7112136860

преди 6 месеца

И това го казва оръжейника на Ножара Доган.Те ножовете за торти са на пръв поглед безопасни,но тяхната т..ъ..п..о..та..е тъкмо важен садистичен атрибут Последно,някой разгада ли от кой регион на бивша Палестина е тоя Пеевски? Спокойно палестинецо,до два месеца Великият Нетаняху ще приключи с родната ти стряха ножаро-палестинска.После започва със Сирия,Турция и Иран. А когато започне с изброените вече всички ще сме в Достойната Освободителна Армия на Свят Израел. Защото и те Ви бяха роби,османци!

64

Веселинъ 7112136860

преди 6 месеца

До 50! И къде видя в България американци бе,съветски лъжци гаден? Дано да имаше американци,но ги изхвърлихте всички.Защото там ,където има американци и комарите питат дали да Ви посмучат. Защото Българското Черноморие бе изкупено от турци,гърци ,руснаци и украинци,а не от американци! Дано САЩ купят България!Защото тогава си гарантираме дълго съществувание и държавност.ДА ЖИВЕЯТ СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ !

63

Анонимен

преди 6 месеца

Няма делкане, а разделяне за да се владее. Самаранинът иска да издърпа килимчето на контрола и да управлява държавата с подставени зависими малки пешки уж в името на благото, а центъра за управление ще е отвън някъде далеч от някой клуб натечен на двуцифрено число.

62

ааа

преди 6 месеца

63, прав си! Он се цупи, оти я сака сал за себе си!

61

Анонимус

преди 6 месеца

А той не обича да дели. Смех дами и господа!

60

От боклукджъ

преди 6 месеца

Ейдриън, ек после кютек , бягай бързо дебело момченце!

59

Е,то е ясно

преди 6 месеца

Борисов и Шиши искат да си делбата държавата.Затова са в комбина срещу ПП

58

Анонимен

преди 6 месеца

Няма какво да се дели, държавата е продадена на САЩ