72

дедо Ташунко

преди 3 месеца

Минчо сливата и той е легенда. Нито ден без Дневални.

71

Сатир

преди 3 месеца

Възстановяваме "заслужилите борци" срещу незнам какво. Всички които не ги почитат, в Белене.

70

Обективен

преди 3 месеца

A френската фирма Ив Роше от която открадна 26 милиона рубли дали мисли,че е легенда? Или ако Цветан Василев ,който окраде КТБ започне да говори като върл противник на Путин ,дали ще стане символ и легенда?

69

Анонимен

преди 3 месеца

A Гал Гадот какво каза за Навални, изказа ли се Гал Гадот за Навални?

68

Анонимен

преди 3 месеца

Легенда е Асандж!Пошлото време ражда пошли герой - като навални...

67

До 60

преди 3 месеца

Това не е наратив, а блуден диаратив. Да не обиждаме постмодернизма. Макар че и те са пълна ди-ария. Извратиха великите идеи на Хусерл, Хайдегер и Сартр.

66

Слава на братска Рус

преди 3 месеца

Просто агент на ЦРУ, а тъй като именно ЦРУ започна войната преди 10 години, редно е сега да бъдат ликвидирани вражеските агенти

65

младо момче

преди 3 месеца

а в главата го в на

64

мисля

преди 3 месеца

....че Путин може да е всякакъв, но е Патриот. Той войюва в момента и действа като на войнал А Вие сте шайка

63

Този е

преди 3 месеца

Умен по цялата глава. Дори по всички глави. Цялата пп кохорта ми напомня за славните комсомолски години.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Легендарен предател.

61

Щерю

преди 3 месеца

- Да. То и ПП-ДБ преди просто аккаха на политическата сцена - но сега вече се нассират до ушите там. Голямо мазнене пред "Козяк"...

60

Анонимен

преди 3 месеца

Тия от ПП-то да гледат внимателно историята на тая "легенда" и да си направят изводите - като се продадеш на "западните ни приятели", те в крайна сметка те употребяват както намерят за добре и накрая ако им е нужно за съспенс на представлението, те убиват. Хубаво ще е от ПП да си отбележат това и да го запомнят, защото и те са се продали по същия начин, и те са станали само една играчка в ръцете на западните "приятели", и тяхната съдба ще бъде същата.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Политическата гнусота в България е толкова много, че всеки един удобен момент се използва за да демонстрират нашите - колко лоялни слуги са. Те нито знаят, нито ги интересува кой е Навални. Наративът е, че Русия е зло, запада - добро. Никаква обективност, просто отвратително.

58

До Анонимен 40

преди 3 месеца

"Това са обикновени нацисти. Нямат нищо общо с демокрацията. Защо така бъркате понятията нацизъм и демокрация? Това са коренно противоположни идеи. В демокрацията няма ротационни правителство без избори и марионетни правителства. Само в нацизма и колониализма има такива неща." - - - Точно така е. В демокрациятасе провеждат и референдуми. Особено когато е събрано законово предвиденото мнозинство, което ги е поискало. Нашето си е жив пореден тоталитаризъм, съчетан с неизменната евтина пропаганда.

57

Гошо

преди 3 месеца

Преживе Навални се продаде. От привърженик на Путин до върл противник. Наляха му едни пари и го лъгаха до последно, а той вярваше както вярват и нашите С.о.р.о.с.о.и.д.и. Е аз не вярвам, а Вие?

56

Анонимен

преди 3 месеца

Ама разбира се, че за ППДБ този Навални е герой. Нали и те, като него продават Родината си за грантове от САЩ и англосаксите. Краставите кучета се надушват.

55

До Анонимен 52,

преди 3 месеца

"Хахаха, ТИЯ от ППДБ имат ли и една гънка в мозъците си. Прочетете внимателно биографията на това нищо Навални, и тогава пишете щуротиите си." - - - Всички те заедно може да направят цяла гънка! Но за целта трябва дапомогнат и от ГРОБ, иначе гънката няма да е цяла. Точно като в управлението.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Баш като за вас легента - националенпредател, заработващ за центове, продавайки националния интерес. Нормално е да бъде оценен подобаващо именно от същите -ГРОБ, ПП, ДБ.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците настъпват по всички фронтове срещу укронацистите, тука ни занимават с някой си Навални. След Авдеевка, и Кринки е под пълен руски контрол!!!