12

Ангелина

преди 2 месеца

Много от държавните структури са били по- ефективни преди 1989 г. НАП и Митниците имат различни функции ,преди години имаше същата идея- всичко ,което е "мега" е със спорен характер.Единственото полезно нещо може да бъде единната база данни .В Митниците по отношение на "наркотрафика"- всичко е "добре смазано"от известни артистични имена с прякори,които също никой "не ги познава",като "нотариуса"и други подобни.Може да се появи някой от НАП,който дори минимално да пречи на някои наркоканали!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Че тя половината полиция ще остане без приходи, ако се контролира и това.

10

Боко

преди 2 месеца

Това е условие за ротацията, знаем кой държи трафика на наркотици Пабло Банкянски, сега бас държа, че ще мине ротацията и Денков ще е външен, а те няма да му закачат каналите...

9

спецов си е директор

преди 2 месеца

министъра го назначи и значи вече правят проследяване на свръхбогатите миничари . То не може за месец работа и 2 къщи , 5 коли , ланци , 2 апартамента . контрабандата със сръбска е възпявана в чалга песните . ревизора иска той да е шеф . за 40 г толкова много разкрити канали . да са здрави .

8

Анонимен

преди 2 месеца

Митниците са били в най-добрия си вариант преди 1989 г., но след това ни демократизираха, а по времето на Царо дойдоха едни агенти на наглобританската корона и прилапаха нашите митници. Отговорете си: български ли са "българските" митници?

7

:)

преди 2 месеца

Мда, преди 1989 г. самата държава се занимаваше с наркотрафик. Десето нали затова изтърва агджата. Хамериканците им го подхвърлили, стоял месец тук и после на делото зарязаха Сергей Антонов, защото не можеха да си признаят, че се занимават с наркотрафик и трафик на оръжие. :)

6

Анонимен

преди 2 месеца

ПП пак намислили някоя химийка с сливането на НАП и митниците

5

Анонимен

преди 2 месеца

А трябва! Наркотрафикът също трябва да се облага с данъци!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ревизоро , преди 1989 г ., не само митниците , всичко беше в най-добрия си вариант . Какво стана 34 години , от развита държава ни докарахте до 6 милиона . Дори съд ви е малко .

3

наблюдател

преди 2 месеца

Тоя пък лисунгер на всяка манджа мерудия.

2

Щерю

преди 2 месеца

Готиният Ревизоро - е нашенският "Зоро"...

1

Анонимен

преди 2 месеца

никога, всички са невинни :)))))