55

Анонимен

преди 2 месеца

Последните пъти когато ми звъннат с предложение за нещо безплатно се уговарям с тях да се обадят в друг ден и час. След което им блокирам номерата :) Просто не се блазня от "безплатни" неща. И второ, докато се занимавам с тъп0тиите им губя пари. И трето: всеки с интелект над 80 може да се усети, че в крайна сметка той е стоката ;) И четвърто: управлявайте алчността си и желанието за далаверка. Мислех, че това са common sense неща....

54

Анонимен

преди 2 месеца

А защо при стотици жаби проверката я прави частна компания, а не органите на реда или КЗС??

53

Роза

преди 2 месеца

Ходила съм няколко пъти на презентации на фирмите Медико плюс и Релакс.Те предлагат за продажба матраци и помощни медицински пособия.Разбира се,никога нищо не съм подписвала и не съм си давала телефонния номер.В интерес на истината,в края на презентацията всеки присъстващ си тръгва с един безплатен подарък на ниска цена-одеало,възглавница,стелки за обувки,чорапи и т. н.Всичко зависи от това,доколко си адекватен и податлив на манипулации.Когато видят, че разбираш номерата им,те оставят на мира.

52

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 48 Говориш за две различни неща. Това, че разчитат на наивни и неосведомени хора, е факт. Но въздействието на цветовете върху човешкото съзнание е тема, по която са правени много изследвания. И не само това. Проучва се на какъв тип продавачи най-много вярват потенциалните купувачи - пол, възраст, тембър на гласа и т.н. Това не се прави непременно с цел измама. Цяла наука е разработена по темата как най-лесно търговецът да си пласира стоката.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Аре да ходим на такива презентации и да се бъзикаме с тях! :) Ще се правим на балъци до последния момент и точно преди хората да подписват договорите, ние да започнем наивно да питаме за цената, защо е толкова висока, как ни го подаряват като плащаме, ама първо искаме да сравним оферти, да прочетем договора на висок глас и да задаваме въпроси по него, така че хората да се опомнят! :)) Много забавно ще бъде! Ако ви поканят на такава презентация не пропускайте да се избъзикате с тарикатите! :))

50

Запомнете

преди 2 месеца

Когато ви предлагат нещо безплатно, знайте, че СТОКАТА СТЕ ВИЕ.

49

преди 2 месеца

живот е дар, срещу кредит. Изплаща се до гроб и накрая завършва със старост нерадост и изпълнение на смъртна присъда. И всичко това без да сте подписвали нищо. Раждате се на тази земя за да платите прескъпо и пресолено за нещо което не си струва парите и накрая ще бъдете убити. И всичко ще ви се изплъзне. Пълна измама.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Що винаги пишете глупости.Ако е в син костюм много се продавало ако бил в черен не продавал.Събират болни възрастни хора.Хора с деменция,Алцхаймер,Паркинсон,старческо сслабоумие.Започват да им обясняват че всичко струва 1 лев.Как ако подпишат само сега и веднага ще спечелят 500 лева другият месец.Слагат и актьори които подписват някакви листове с възгласи "ето спечелихме,миналата седмица купихме за 2 лева и сега спечелихме 5000" Син костюм,а? Заради костюма подписва така ли?

47

Анонимен

преди 2 месеца

Бьлгарска работа.

46

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 42, "беззащитни"? По-скоро алчни. Тези презентации започвали с допитване до "беззащитните" кой колко пари има. И се надпреварвали да се хвалят. Никак не са беззащитни. просто са алчни, да ударят кьоравото, авантичката преследват... и после реват, че някой е излязъл по-умен от тях :) Авантичката е скъпа... когато си пр0ст! Сега ще направят проверки... и няма да установят нищо нередно. Тези схеми не се правят от неудачници, но се "продават" на такива доста успешно. И не, не са жертви!

45

анонимен

преди 2 месеца

Били невинни жертвите - да, ама не. Гледат да ударят кьоравото, а и си спомнете колко от тях хвърлят пари, за да отърват сина си, който бил убил дете? Ами ако убият нейното дете, така ли ще мисли? Стига сте ги съжалявали, това са скъперници, дето стискат инфлационни левчета, до края на живота си, и реват постоянно по телевизиите колко са бедни! Разбира се, не всички са такива, но да съжалявам някакви с малсо акъл и на всичко отгоре с порочно меслене, е, не.

44

Анонимен

преди 2 месеца

До Някой, и що? Дори телевизията и телефоните са на същия принцип. Целият маркетинг се обосновава на алчността на хората. Поздрави на майките на "жертвите". Това е сигурен знак, че са се провалили в отглеждането на умни и здрави индивиди. Липсата на образование струва скъпо. За това и 80% не свързват двата края и подобни майсторки подготвени презентации "хващат дикиш".

43

Анонимен

преди 2 месеца

Мошеници, никога обратно в блатото!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Тази схема е от поне 15 години. Пълна измама, хващат се много пенсионери. Беззащитни хорица с наивитет от времето на соца.

41

Тъ.панар

преди 2 месеца

"А измамената жена иска да няма повече излъгани хора. "Затова искам, ако има разследване да се включа." Това ако не е покана, да и се обадят полицаи, да им хвърли няколко хиляди от балкона за разследването, здраве му кажи

40

аз

преди 2 месеца

Глупостта не е оправдание. Убийте баламите - тарикатите сами ще измрат! За съжаление, интелектуалното ниво на зомбираните от реклами хора е под нулата.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Електорат на Възраждане, още чакат да слязат партизаните от планината, тъгуват за Людмила Живкова и въобще не знаят на кой свят се намират. Съответно се намират и умно-красивите дето ги мамят, кръговрат на живота.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Безплатното сиренце е само в капана за мишки. Схемата е на принципа: докато има тъ оанари, ще има и тарикати. А държава да защити тези с по- ниско ниво на умност - нямаме. И ги хвърлят на кучетата. В страни с улеснен режим за притежаване на оръжие така ли правят всички на май муни или имат поне малко страх грабитрлите?

37

Gangsters Paradise

преди 2 месеца

България е рай за измамниците и корумпираните чИнгета и мутрите и ад за народа!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Пффф