26

XYZ

преди 2 месеца

Каквк магистрати?!? Прокурорката се вълнува единствено да ходи на скъпи почивки и мероприятия по света и у нас и да се показва в социалните мрежи ... Години наред. Възможно дори и сега да отмаря от работа. И кога работи???? Че и международна професионална кариера направила между почивки и развлечения на четири континента! Източник онлайн пространството! Тук може да се намери и повече от очакваното поведение на Магистрат! Морал! Майка!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Проблема не е толкова в прокуратурата и съда, а най-вече в законите ни! След като законите са написани в интерес на престъпниците и във вреда на добросъвестните граждани, няма какво да се сърдим на тези които ги прилагат. Ако в закона беше предвидено, че заподозрян в такова тежко престъпление не може да бъде пуснат от ареста до края на делото, то съда нямаше да го пусне. Българското "правосъдие" е натъпкано с безброй безсмислени процедури и противоречия, от което се възползват престъпниците.

24

Питам се

преди 2 месеца

До rambaldievskievichНапълно подкрепям!Защото докато се възмущаваме тихо от действията и бездействията на овластените хрантутници,нищо няма да променим!Та ние им плащаме заплатите за бога!!!

23

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 11 Проблемът е в самите нас. Още навремето П.Р.Славейков е писал, че "нравът ни е башибозушки". Каквито щат правила да въведат, все има някакви Гaнuoвцu, които ще пият, после ще карат като бесни в тесните улички в центъра, за да докажат на някоя кифла, че са пичове.

22

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Тогава, Питам се (8), да организираме демонстрация конкретно с това искане, а не в подкрепа или против едно или друго, за които, естествено, има основания да се протестира или подкрепя, но в случая да се проведе демонстрация конкретно за връщане на парите.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 14 Токев може би не си е платил, за разлика от плащащите.

20

Виктор Чаушевски

преди 2 месеца

Не съм взимал пари, тя къщата в Гърция ми е дарение от мама и тате, а колата не е Мерцедес, Порше е.

19

И какво излиза?

преди 2 месеца

Трябва да имаш пари и да познаваш точните хора, на които да ги дадеш или поне да имаш връзка с някой като о бозе почившия Нотариус, който срещу скромна комисиона ще има грижата да предаде парите на когото трябва. И проблемът ти е уреден!

18

Софиянец

преди 2 месеца

Търсете Виктор Чаушев да го сгазите Това е пътят!!Ще ви оправдаятс неговите доводи!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да стане с протести... Ще стане ,когато сложат В. Чаушев и М. Стоянова на пешеходната пътека и ги прегазят показно - а също и оня *** - пияния шофьор!

16

5 кръга

преди 2 месеца

Позор за нашата съдебна с-***. Подкупни съдии, колкото два препълнени стадиона за олимпиада.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Смяна на правосъдната система с Китайци ще реши тотално проблема. Няма братя и сестри, лобиране и др....

14

Сляп снайперист

преди 2 месеца

Още ли си мислите че има правосъдие в България ?

13

Анонимен

преди 2 месеца

а шеф Токев само беше пил и без никаква катастрофа лежа в затвора ? темида наистина е с "вързани очи" ?!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Така ще е, докато не се разследват съдиите, а не да ми седят там като недосегаеми, никога няма да има държава на тази територия!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Хората за 5 лв. в затвора ги вкарват, а за убийство на пътя ги пускат. Петте лева са ценност, човешкият живот е нищо. Такава е преценката на прокуратурата. Друг е въпросът, че вътре в градовете трябва да се ограничи движението по някакъв начин. Дали да направят пътищата еднопосочни, или да забранят колите в централните части, или повече светофари, или нещо друго, но само с глоби и отнемане на коли не става, явно.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Никой под никакви гуми не се е хвърлял. Да не дава Господ да видите някой в град да кара с 80 км в централните улици. Имате около 1-2 секунди за реакция. Просто физика и математика. Такива скорости само спирачния път е доста над 50 м. Никакъв шанс, отделно и нервната система се парализира. Затова и има ограничения в градовете, иначе щяхме да караме с 300 км. Сигурно комплексарите затова си мечтаете

9

мак

преди 2 месеца

Няма правосъдна система на територията, нищо няма, има шепа политици работещи за себе си и за чуждите интереси, а правосъдието само така се казва, то е някакво творение, което гледа да е добре на извършителя, жертвите са маловажни, а законотворците ще променят закона чак когато загине някой от тях.гнусенгнус.

8

Питам се

преди 2 месеца

До rambaldievskievich"Искам си парите, взети ми от данъците и отишли за издръжка на служби, институции, агенции... (ВАС, ВАП, ДАНС, НС, КС, ВКС...). Нека и други сторят същото."Много хора искаме това,но как да стане?С пействане на тези две изречения под всяка публикация не се получава!Не е ли време да спрем да плащаме данъците и осигуровките си,докато наистина не видим реални действия,а не представления!

7

защо се е хвърлил

преди 2 месеца

под колата . с 80 явно е бил шумян рали пилота с бирите и ракиите . самоубийствата са ежедневие . кой е виновен .