148

Миле

преди 2 месеца

Стига писахте глупости , че тука почнаха да изпадат в безсъзнание.Кат гръмнат това оръжие , нали и техните сателити ще заминат бе кухи хралупи.

147

Анонимен

преди 2 месеца

100 % ще е уникално и 1000 % безаналогово )))) само им остава да измислят гвоздей с които да го сковат )) руска им работа ромска ))

146

ЦунКайХ-у-й

преди 2 месеца

ние от Китай ще пуснем подземно оръжие което ще работи Краварс-бой в засада изпод земята а Раша ще им брули Старлинкчетата като зрели круши

145

Анонимен

преди 2 месеца

Тия дето се биеха с лопати и им свършиха ракетите от крадените чипове взееха че направиха такова оръжие че Байдрън е готов да цуне на ЦунКай Х-у-й от Китай оная работа за да обеди тия с лопатите да слязат от космоса и да не барат Старлинкчетата с който хохланците заедно с Краварс-бой си насочват самолетчетата и ракетките към лопатите и мотиките на противника

144

реалист

преди 2 месеца

на руските плъхове им знаем душицата първо да се нау4ат поне гвоздий да правят и тогава да ни занимават с даланото си калпаво уръжие

143

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците това Космическо оръжие дане го сглобиха с чиповете от пералните е ? Уж с лопати се биеха ракети нямаха чипове на пералните сваляха а сега се оказва че са направили такова оръжие че Краварс-бой ке се окакат . Старлинксчетата ке почнат да падат като зрели круши от небето . Ами ако Цун Кай Х-у-й от Китай пусне и неговото оръжие от космоса Байдът ще иде при Митеран на гости

142

Анонимен

преди 2 месеца

Според мен са искали да кажат - И Русия - щото всИчки знаем, че ФАЩ го правят, може би го имат вече това орУжие!

141

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Който има имоти там, да продава всичко. Вече е въпрос на време.

140

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Рашките отиват към ядрена пепел. Скоро ще ги изпържат.

139

Offf

преди 2 месеца

Те перални нямат....ххехе. Русофилите да кажат какво руско ползват, освен пропаганда :D

138

Хелоу

преди 2 месеца

Трябва да ти е изпила чавка мозъка, за да си мислиш че е добра идея да воюващ срещу могъща Русия. Незнам какво трябва да стане да го проумеят евроатлантите. Не е ли по-добре Украйна да е буфер и да си търгуваме и живеем мирно.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на братята, те са в космоса , а ние се радваме и отразяваме новини, като нови пейки в парка и линейки

136

Чакайте...

преди 2 месеца

Фон дер лайен в своя реч каза, че руснаците се бият с тояги, свалят чипове от перални и т.н. Путин умря поне 10 пъти и негови двойници се появат и говорят...

135

###

преди 2 месеца

Това е мечтата на алкохолизирания монголотатарин, всички да живеят в първобитнообщиния строй като тях! Да се наливат с водка от сутрин до вечер и да прославят късокракия гном!

134

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 2 месеца

Идва денят, в който трябва да скопим Магарев, Сулю Паситто,Асфалт паша,Дебелак ПеЙовски, Бойкикиев, Гнома,Преродената Пастирка и още около две хиляди безродника- предатели и центъджии ,и да им се потърси сметка .

133

СлаваНаПутин

преди 2 месеца

Отдавна трябваше ,даже са позакъснели малко руснаците с разполагането на ядрено оръжие над дебелите глави краварски.Колко конфликти разпалиха краварете, колко държави окрадоха, колко народ изпотрепаха с "демократичните" си бомби !? Хирошима, Нагасаки, България, Корея, Виетнам, Афганистан, Ирак,Сирия, Либия, Югославия,Палестина....Време е да им се сложи наморника,а колкото по-скоро това бъде сторено, толкова по- добре за човечеството .

132

Анонимен

преди 2 месеца

Чакайте малко, нали нямаха модерни оръжия? Използваха чипове от хладилници и перални. Какви са тези технологии? До вчера воюваха с лопати. Не бива да наслагвате пропагандните лъжи една върху друга, понеже хората се смеят.

131

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Това са глупости. Спътници се свалят от земята. Руснаци и Американци имат такива разработки. Вижте Пересвет ? Освен това инвестицията не си струва за някакви си спътници нета на Мъск.Истината е друга. Според НАСА космоса започва от 81км височина. Представете се Руски ядрени оръжия разположени на 200-300 км над САЩ Те няма да имат никакво време за реакция. Това е оръжието на страшния съд със 100% успеваемост. Никакво ПВО неможе да реагира!

130

Ким Чен Уй

преди 2 месеца

Елементарно Уотсън !!! Изстрелвам една ракета в Космоса и с ядрен зрив унищожавам всички спътникови комуникации на ФАЩ и компания !!!!! Па те нека да ми дойдат с джендъросаните си войски да си меримПишките на земята...

129

Анонимен

преди 2 месеца

Когато войната свърши ще се разберат чудовищните загуби на ВСУ, които към момента възлизат на над два милиона души убити, ранени и безследно изчезнали. Зеленски си е накупил имоти за стотици милиони долара по света и го боли оная работа за украинците. Генералите му трупат тлъсти суми по офшорни сметки и с нетърпение очакват краят на войната за да се запилеят по света и да живеят за сметка на милионите погубени човешки животи и съдби. ЦРУ-то и МИ-6 подготвя за следващият исторически цикъл от 50 години нови фашистки идеолози, които да вземат най-сетне този реванш срещу Русия и да я унищожат.