339

Анонимен

преди 2 месеца

Те бардаците тука и сега пълни само с украйнки ! Няма място вече да ходят в Америка при краварите дето им подпалиха чергата

338

БПФ

преди 2 месеца

Че те и сега в 404 са останали 20-25 милиона, бе !!! Най-добре развитите и гъсто населени региони минаха към Русия. От другите колко милиона емигрираха? Само в Русия са три милиона...

337

Анонимен

преди 2 месеца

До да идват(302) --- те не искат и да чуят за села и малки градчета. На тях им дай луксозни хотели по Черноморието! Нагли и мързеливи!

336

Митев

преди 2 месеца

Да не забравяме,че Путин е смъртен,а не Бог и кои сте вие да прогнозирате бъдещето, приемам вашите доводи единствено като защита на статуквото и нека не плашим хората с глупости,по лошо е ако някъде хвърлят атомна бомба какво ще се случи......

335

Не се притеснявайте

преди 2 месеца

Те вече 15 млн.са из Европа!!!И ТОВА СА ПРОПАГНАДНИ ЛЪЖИ ИМА ДОСТА НАРОД ТАМ КОЙТО ИСКА ДА Е КЪМ РУСИЯ НО ЗАПАДНИТЕ ФЪШАГИ ВИ ДЕЗИНФОРМИРАТ С ЛЪЖИ И НЕИСТИНИ ЗА ВОЙНАТА ТАМ!!! Гледах клип миналият ден в Авдеевка с една бабаичка която се радваше ,че са под Руска закрила вече!!!! ДОСТА НЕЩА НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ХИБРИДНАТА ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ В УКРИСТАН!!!

334

Гл

преди 2 месеца

Те и бес това наводниха Европа

333

Американ

преди 2 месеца

До Реалист: До сега си спечелил 9+ и 3-, т.е. само 25% от българите са с ниско IQ. Приятно изненадам съм, че мислех че са повече.

332

Оф още какво ще

преди 2 месеца

Измислите 20 милиона алооо,ами ако си останат и вземат че си възстановят живота, а и застаряващо и обезлюдяваща се Европа ще погълне тия 20 милиона и няма да ги усети,щом се справям с Афганистан и сирийци,украинците не са проблем.

331

Анонимен

преди 2 месеца

Да се махат и да вървят на май.......си! Само да не се довлекат тук.

330

Анонимен

преди 2 месеца

Халал да са ви всичките нагли хохли господа Евро-гейци всички си ги вземете 45 милиона

329

ew

преди 2 месеца

Аз пък казвам 50млн!

328

Реалист

преди 2 месеца

Баси глупавата пропаганда!? Украйна е 40 милиона и 20 щели да емигрират!? Посмали, мaнro!И Русия щяла да напада НАТО ( балтийските републики и Полша )!? Колко трябва да си т ъn за да повярваш такава rлynosт?

327

Анонимен

преди 2 месеца

Дай БОЖЕ.

326

Анонимен

преди 2 месеца

335,пиша,лутко.Не ме учи къде ,кое се слага да не ти го поставя аз нещо друго...Винаги съм на разположение.Аз говоря един славянски,чужд ЕЗИК.Ако не беше Толкоз тъБ,щеше да се досетиш от обръщението какъв е!Не ми давай акъл да уча варварския,защото вече го знам.Поради близостта на сръбския и украинския език подчертах,че имам съмнения дали ще го науча добре.А не че не го разбирам, говоря го даже вече.Макар и слабо! Колхозник с първи клас да изнася лекции за диалекти е бая смешно ))

325

стига вече

преди 2 месеца

Сме правили всичко, което искат руснаците. Трябва да приемем и да приобщим украйнците, още повече ,че хиляди от тях са с български корени. Много е срамно,че за да се подмажем на руснаците с техния луд фюрер НИЕ,БЪЛГАРИТЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ НАШАТА КРЪВ..... и нарочно им създаваме пречки на тези нещастни хора загубили родина, близки, имущество и перспективи. И нека всеки да се замисли....каквото правиш на другите, това и ще получиш от съдбата....

324

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 327"Въпреки че" не се разделя със запетаяНяма нужда да учиш "украински", това е език толкова, колкото и "македонският" - полски диалект, който се говори само около Лвов. Всичко останало говори рускиА на тебе ше ти се наложи да го учиш не заради украинците, а заради руснаците - щот скоро ше се повтори края на ВСВП.С. Напиши още некой и друг коментар да си заработиш 5 долара за днеска, все пак дори у твое село сирИн'то е с пари

323

Анонимен

преди 2 месеца

А реалността е, че дори началникът на армията им е руснак!

322

Анонимен

преди 2 месеца

Следва Полша с територия на РСМекереСТАН РОМА Ния се свива 90% от сегашнита която е в момента.А Северен МакереСТАН се разпада.Това са фалшиви държави като Косово и Босна.

321

Няма да изчезне

преди 2 месеца

Украйна напълно но ще е най гъсто населена,защото ще е с територия на сегашното Косово над Молдова.А останалата територия си е Руска околия.

320

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не започват работа.