53

Следващия път,

преди 2 месеца

когато политиците не отговорят на вашите очаквания, споменете си определението от тази статия - "...B мoмeнтa нaд пoлoвинaтa нaceлeниe в cвeтa ce cчитa зa пoтpeбитeлcĸa мaca..." - вие не сте хора, а "потребителска маса". И докато сте "потребителска маса" всичко ще става все по-зле. Никой на тая планета няма правото да поставя такива определения, никой!

52

Българин

преди 2 месеца

А най-страшното е пропуснато в статията - че няма вакуум, който да не се запълва. С демографския срив, същите тия свиващи се, са окупирани от нашественици. В Европа арабска ислямизация, на изток китайски нео-комунизъм.

51

Изглежда човешкия

преди 2 месеца

живот се измерва в това, колко долара харчиш на ден.

50

ъхъъъ

преди 2 месеца

За България тази цифра е изключително висока като процент от населението. За Русия няма да питаме там е ясно вече са над 5 милиона .....

49

Анонимен

преди 2 месеца

А брокерите продължават с рекламите: Инвистирайти, купивайти имоти на кило, че поскъпват, територията е перспективна, заплатите растат!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Япония - такъв резултата на краварската окупация геноцид ..

47

Обсолесценц

преди 2 месеца

До 23 Анонимен Капитализма се нужде от постоянно потребление на стоки и услуги от потребителите което води до това да си купиш печка и един ден след като и изтече гаранцията да се развали. . . . Нарича се пресметнат обсолесценц или на бълг. дълготрайност. Това правя цял ден! Ако искате също ще ви трябват знания по физика, доста високи както и заплатите! Програмистите в България взимали (физиците могат също да програмират) много пари. Ако знаете колко пари се взимат за пресмятане на обсолесценци

46

Анонимен

преди 2 месеца

За тях не са хора, а потребители .

45

Анонимен

преди 2 месеца

Ще загниваме все повече, докато паветниците продължават да омаловажават всеки евро нонсенс с това, че в Русия преобладавали външните тоалетни и други много релевантни псевдо факти.

44

BGexit

преди 2 месеца

Българското население и икономика се стопяват след влизането в ЕС, но важното е жлтопаветниците да пътуват без визи и да размахват пижаменото знаменце.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Май отатък ще има пак локдаун, тавана на дълга деменцията не може да ди спомни колко е вече.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Ти няма кво да "обясняваш". Ти си фалирал. Грантовите червеи фалирахте американските "умнокрасивитетски" банки. Стартъп щял да прави ама трябвало да има задължително един черен и един жендър вътре. И накрая помоощ купете ме фалирах. Като пускаш глупости по медиите на какво се надяваш?

41

Анонимен

преди 2 месеца

Аре Копейките захапаха да ми обясняват къв рай е Русия и как добрия чичко Путин раздавал пари на всеки руснак и как всичко в Русия е без пари. Сега да ви обясня, няма държава в която качествена стока да е евтина. Една цифра е достатъчна - минимална работна заплата в Русия е 160 долара. Сега ми разкажете колко много пари са това в Русия и как руснаците живот си живеят с тази мизерна сума. За сравнение минималната пенсия за стаж в България е 300 долара

40

Анонимен

преди 2 месеца

Е за 37

39

Анонимен

преди 2 месеца

38 нищо нямаш "брато" Жилищата са скъпи в големите градове,все пак Москва примерно е един от най скъпите градове света и е с население колкото 4-5 Българии. Естествено това нищо не ти говори защото трябва да си измислиш "колеги" а уж има 998 пакета санкции. В град с население колкото Бургас или Варна жилищата са в пъти по евтини от тук. Хората начравиха ново строителство с изолация и дограма, казват им новостройки, а тук десет години не можеш да санираш.

38

Реално

преди 2 месеца

Китай прави три пъти повече милиардери от щатите, а китайската средна класа е повече от населението на цяла Европа. Китайците имат вендинг автомати за смартфони по улиците, пускат монета и си вземат телефон, който се прави там. Не като тук да го изплащаш две години с договор към оператор. Китай задмина Япония и Германия по автомобилостроене и електрически автомобили. Русия строи атомни централи в Китай, а китайчетата учат руски за да могат да ги обслужват.

37

Без пропаганда

преди 2 месеца

До АнонименИмам над 100 колеги и колежки руснаци брато , не ми преразказвай ПР-а на Единна Русия. Жилищата в Русия са по-скъпи от Бг. живеят в буксуниери цели семейства. Повечето в прованса са по 4-5 семейства в един апартамент-комуналка с обща кухня и баня.Даже внучката на Сталин живее в САЩ ...

36

Анонимен

преди 2 месеца

34 точно пропаганда си. Соросташка. Заплатите в Русия не ги смята стъкмистиката ти, а по това което получават. Никой не живее на минимална, а държавата покрива доста неща, не като тук Отиди и виж сам. Ако те пуснат. Защото такива *** на нпо там вече не пускат.

35

Груйо Михалов

преди 2 месеца

До Макрикон. колапс!Врно правителството защо не тегли кредити от Бг банките , които дават по 1 % на вложителите да дадат депозита на хазната на 2 % -100% марж. Вместо да деглим от вън на 6%?

34

Без пропаганда

преди 2 месеца

В Русия 50% от населението живее с по под 3$ на ден . Кво ми я хвалите. Заплатите са от 100 хил Рубли =1000$ до 25 000Р= 270$ , като над 50% са със заплати около 30 000Р което е 300$ на месец...