103

ффф

преди 3 месеца

ей точно вчера си говорехме кога товалайно ще се появи да засмърди то...много изчака

102

Хабибито

преди 3 месеца

Ами война е ние какво очакваме, цветя и рози ? Мода цветя и рози.... Когато се опитваш да унищожиш най голямата държава на планетата цветята и розите ще са най малкия ти особенно ако тя разбере....

101

Анонимен

преди 3 месеца

Етоооо, откога чакам да изпълзи и този, и кой ще ви чете пасквилите! Що не напишете и не покажете снимки, какво става на полско украинската граница, че хиляди фермери са я блокирали цялата и не дават да прехвръкне никаква украинска стока. И като се знае, поляците какви русофоби са, та гнилата политика на ЕС ги докара да развяват руско знаме и да искат Путин да дойде в Брюксел да оправи ЕС. Такива банери издигат поляците. Ама тукашните ***, как ще дават такива кадри, забрана от посолствоТО.

100

емо

преди 3 месеца

русофобката христова пак ни пробутва пасквил на тема русия - този път под формата на интервю на някой си христо грозев, пълно с измислици, характерни за един болен мозък, като целта можем да открием в заглавието на материала - да се внуши на немислещият читател, че в русия започва цяла вълна от репресии и убийства.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Утре ще съдят Асандж. Очакват го 175 години затвор.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Тук всички са толкова навътре в нещата, че ме е страх да питам знаят ли кой уби Кенеди. Сигурно знаят. Но да си призная като кравар, че си заслужаваше да премина три хиляди километра на минус 30, за да убия Навални по поръчка на ЦРУ. Тръгнах миналата година, но победата над колективния запад сега ме топли. И жената чукча до мен също. Хубавото е че иска да емигрира в Америка. Лошото е чи иска да вземе и Путин със себе си. Колко ли километра са до Москва?

97

КГБ

преди 3 месеца

Г-н Грозев малко греши: репресиите и убийствата в Русия не са спирали...

96

Анонимен

преди 3 месеца

Този,да замълчи най после! И да се прибере в България! А не да се крие по света като Мишка!-:(

95

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно....всички плакати на Навални в Русия са на ....Английски хахаха явно опорката от посолството работи там. Руснаците гледат сеир как някакви същества с неустановен пол носят един и същ плакат а Гражданите ги плюят! На събитията гледам 5 луди и 20 фотографи снимат полу-човеци на заплатка от Америакански и ЕС нпо-та!

94

Анонимен

преди 3 месеца

А шорошчетата знаеха причината за смъртта още преди да замине.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Грозев е един политически проект, всяко магаре може да бъде грозев стига да прави това, което му наредят Господарите. Съвест няма - отдавна я е продал за няколко цента. След 5 години никой няма да познава този алкохолик. Ще.....се вмириеше някъде без да има човек около него! За сега прави б$б$тки на тези, които плащат, но и това е до време! За съжаление само на такива същества им се дава трибуна по нашите "свободни медии"

92

Анонимен

преди 3 месеца

През последните два дни само в Авдеевка са си отишли от този свят по данни на украинците около 2400 военни. Персони като тази, която публикува настоящия материал, как преценява техния живот? Сражаващите се на бойното поле, според него, хора ли са въобще, маловажни ли са, те родители и деца нямат? Колко още смърти иска той? Защото именно изчадия като него са подстрекателите на войните.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Грозев изкара бая пари от Навални, включително от смърта му.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Репресииите в САЩ започват още от системата на образование. Без да се спирам на подробости, само припомням, че там чужд език не се учи. Това е чиста проба стена за получаване на независима информация. Колкото и да плямпат за тоталитаризъм в България след 1944 г., то във всички средни и висши училища задължително се учеха по два чужди езика.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Ристоо, много започваш да се ежиш, а руснаците имат още останал Новичок. Спри се малко и охлади ентусиазма. Управляващите БГ имат доста работа в момента и не им е до теб.

88

Гошо

преди 3 месеца

Христо, престани да се правиш на д..ебил, или си такъв.

87

ponti

преди 3 месеца

Христо Грозев.... когато живееш от хонорар до хонорар. Който плаща, той поръчва музиката - стара Българска поговорка.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Грозев, ами звънни пак на Боширов бухахахахахах я по-добре ходи без ***, че Навални гащите го утрепаха

85

Русобил

преди 3 месеца

Е момчето стана жертва на джуджето,отвратителното кремълско жуже.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Ами че те кога са спирали.Режима в Русия има постоянна свинска опашка около врата на всеки гражданин - активира се с виц за Путин, ако не лайкнеш пост на Единна Русия и ако не идеш на манифестация