37

Анонимен

преди 2 месеца

Глyпости. ПРЯСНОТО е прясно. А не бледото, червеното или моравото. За целта: 1. Не купуваййте от веригите, а от малки, МЕСТНИ производители с добро име. 2. Проверявайте месото на вид и мирис - свежо ли е, има ли дъх, има ли петна, има ли посинели или избледнели места и пр. 3. Когато готвите, обърнете внимание дали изтича много вода (инжектирано), дали се отделят много бели "парцали" и пр. знаци за ниско качество. И накрая - ако всичко описано е наред и вкусът е добър, вероятно изборът ви е добър

36

ПЪЛНА

преди 2 месеца

ОТВРАТ СА-ДА СИ ГИ ЯДАТ

35

Ким Чен Ун

преди 2 месеца

Котешкото и кучешкото е най вкусно животни. Най добре гледано в къщи ама и от улица става. Няма антибиотици няма стероиди няма хормон. Море с ориз може без ориз :-)

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Тагарев 26 - Има забрана за внос на стоки от Русия. Да не е украинско от Авдеевка? Ние нали внасяме продукти от Украйна? Ама си е гаден коментара ти, че и моя се получи противен.

33

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 27 - Ха какво се оказа. Хитрите програмисти били свинари и кравари. Казваше навремето бате ви Бойко - станете овчари, много се търси овчето месо. Ама вие не, ИТ та IT. Ама виждам, някои сте го послушали. Браво.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Месото знам,че е прясно когато заколям прасето и му метна зурлата на печката с дървата.Крехка *** печена малиййй!!!!!

31

Анонимен

преди 2 месеца

В БГ есото е само прясно нарязано.

30

З

преди 2 месеца

Свинско не ям. Свещената Книга го забранява. Има си позволени меса.

29

Анонимен

преди 2 месеца

аз съм далтонист ! как да разбера тогава ???

28

до 19

преди 2 месеца

Естествено, че КУПУВАМ месо внос... Аржентинско и японско говеждо. Тук няма такова качество. Прочее, изобщо в Европа няма подобно качество. Иначе свинско ям нашенско, фермерско. Ама фермерско фермерско, а на от мошеническите групи из Фейсбук. Пилешко месо взимам нашенско жълто френска порода пиле- няма нищо общо с това, което гледат бабите по селата (отврат) и това, което е масовото (Градус, Лудогорско- отврат). Разбира ти тиквата от месо на тебе :)

27

Анонимен

преди 2 месеца

Свинско не ям. Само на кайма към качествено телешко. Иначе хитрите програмисти купуваме истинско месо, че даже си го гледаме. Ей ви на навлеците от прованса си продадохте по 1000 декара земи за панелка в Обеля. Хитрите програмисти ги изкупухме и повечето био ферми са наши- яйца, млечни, месо, плодове, зеленчуци- всичко си гледаме. Разбира се, клиенти са ни други хитри програмисти и отбрани хора с нормални доходи, а бачкотещите бачкери ревете и оправяте държавата от дивана на панелката в Обеля.

26

Тагарев

преди 2 месеца

Ако е прекалено накъсано, обгорено и парчета шрапнели в него- не е свинско, а руско!

25

Анонимен

преди 2 месеца

До За Свинете знаем - теб кой те излъга, че си от към "хората"?? Тъй, че не се чуди, че де те барнат там ще те бият..

24

Анонимен

преди 2 месеца

БАБХ до стената незабавно и ще има винаги прясно бледо мисо...Не е истина какви боклучиви неща ядем .Единствено ни надсвирват ресторантьорите,които забъркват Коктейл *** от полуфабрикати.Блазя им на клиентите,тотвят и в мръсотия.

23

хм

преди 2 месеца

До Гадняр А според теб с какво хранят свинете в българските свинекомбинати? Да не мислиш, че с нещо по-различно от Испансктите или полските? Технологията е една и съща в целия ЕС. Едни същи фуражи, едни и същи лекарства. И как очакваш накрая месото да е различно. На българското плюса е тези 2 дена по-бърза доставка от кланицата до магазина. Нищо друго.

22

баба мара

преди 2 месеца

днес в билла е от белгия всеки ден сменят етикетите защо внасят тези меса катоне знаем на колко години са говеждото е от аржентина ние нямаме животни за клане

21

Отговор :

преди 2 месеца

Включваме тиливиУрЪ на каналджъ тв,босфор тв или лайннньова тв и виждаме прясно и ярко боядисания Шиши Беефффски.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Шъ има ли протест на животновъдите с искания за по строг контрол на качеството? Нещо а съ блокират пътища а, у?

19

Гадняр

преди 2 месеца

Не купувайте месо внос. Нито е прясно, нито е безопасно, нито е вкусно. Отделно много често животните не са кастрирани. По-добре купувайте от фирмените магазини на регионални български производители. Качеството е в пъти по-високо. Калъфланд, Била-Мила и тем подобни са вредни за вашето здраве.

18

477 ойро заплатка

преди 2 месеца

Е нищо де, стига боята да е безвредна!