27

Анонимен

преди 2 месеца

А мисирките кълват ли кълват...

26

Анонимен

преди 2 месеца

Само не се женете и все едно сте направили 200% процента печалба като купувате заветния апартамент....

25

ааааа

преди 2 месеца

бг смешки 2

24

ааааа

преди 2 месеца

зле си

23

бг смешки 2

преди 2 месеца

ще повлияе наситина добре - цените ще качат още повече а БГ ще загуби монетарен суверинтитет изцяло ....наистина добре !

22

До Кире

преди 2 месеца

Докато влезем в евро зоната, лихвите вече ще са тръгнали надолу. Нали не мислиш, че Германия и Франция ще искат да са вечно в рецесия? По твоята логика - да изчакаме още 5 години, подозирам, че при тази инфлация, ако цените не са се удвоили до тогава, то поне покупателната способност на моите спестявания ще е наполовина. Плюс един хубав ежемесечен и индексиран спрямо инфлацията разход за наем.

21

маалатъ

преди 2 месеца

Е, па влизайте, ама после да не ревете, щото връщане назад нема да има, докато го има ЕС!!! Българския ни непукизъм шъ изяде главата на държавата и шъ нъ превърне в "Географско понятие"!!!

20

Кире

преди 2 месеца

Ами те същото разправят постоянно. И през 2008 го казаха, но цените се сринаха наполовина до 2012. Даже през 2015 си купих на 900 евра, а през 2008 беше 1800! А като влезем в еврозоната, където лихвите са около 5% сами преценете това какви последствия ще има. Надявам се можете да мислите?:)

19

До navrakov84 (до 14

преди 2 месеца

Пич, заради теб (непоискано безплатно мнение) и заради други подобни на теб (поискано, платено професионално мнение) в момента кихам с по 2500 всеки месец и нямам право да забия един пирон. Ако бях купил 2020 до сега щях да съм го изплатил на половината, а текущата пазарна цена щеше да е двойна!

18

До 16

преди 2 месеца

За чергата съм съгласен. Не разбирам злобата обаче.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Спад на сделките но увеличаване на цените- това не е пазар- това е манипулиран, манипулативен цирк....50/60г скапващи се панелки на цени несъобразени със заплатите на Българите- общините да строят повече общински жилища за Българите с ниски доходи- така е в най развитата Европейска държава Германия- 46% живеят в общински жилища.

16

Анонимен

преди 2 месеца

В Лидл 3к има за управителите на магазини. Работниците са на сума разделена на 2 и на повече от 2 май

15

До 11

преди 2 месеца

Точно така, всеки трябва да има жилище, което е според чергата му. Бачкотещ бачкер от прованса, слугуващ в Лидл за 3к, не виждам как ще си купи жилище в София. За него- ей ти селцата около Божурище има разкошни къщички и за 10мин с бракмата си е до складовата зона там (има 10к работни места). Грубо го обясних, но това са фактите.

14

Анонимен

преди 2 месеца

да ще промени например боксониера в Люлин 3 ще стане 950 000 евро и хората ще се избиват да купуват евтинко защото като влезем в Шенген вече че струва 1,5 милиона евро.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Тия неща брокерите от статията ги разправяха и преди България да влезне в Европейския съюз ,има статии намерети ги.Същите лица и имена лъжеха как имотите ще скачат главоломно след влизането ни ,а какво стана ?Кризата ги срина с над 30%,40% ?Имотната мафия в България е в медиите ,виждате ,брокери,агенции,строители ,кредитни посредници целта е да МАНИПУЛИРАТ И ПЛАШАТ хората за да не може обществото да вземе адекватно решение

12

Франк

преди 2 месеца

В Хърватия, както и навсякъде Европа, жилищата поскъпнаха заради инфлацията. Просто на Хърватия инфлацията им съвпадна с влизането в Еврозоната. Тия ръсят само глупости. Ако питаш продавача на пазара, то ицената на доматите последнте 20 години е нагоре. Обаче не постояно. Има и застоели домати, голямо предлагане на домати или просто хората нямат пари за салата. Тогва цената е надолу.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Едно нещо струва толкова, колкото някои е готов да плати за него. Ако е с кредит - лесно, всички си мислят, че парите са едни цифри само, обаче ако трябва да спестяват за това, надали ще дадат и 30% от сегашните цени.

10

До 8

преди 2 месеца

Да, всеки трябва да има жилище и сигурен покрив над главата. Нещо против ли имаш?

9

Алекс

преди 2 месеца

Само мнения на брокери,но те не определят цените.Господарите на имотния пазар са банките.От Уникредит казаха тежката си дума.Пазарът е в състояние на балон.

8

Анонимен

преди 2 месеца

В коя държава според вас цените на имотите отговарят на доходите на населението?