91

интересно

преди 3 месеца

Странно . Милиони българи не можаха да се вдъхновят от този западняшки агент

90

сдфсдф

преди 3 месеца

Гоулем опузуцинер ва....най-голулемия му успех някакви умрели проценти на изборите за кмет на Москва преди амнайси време....гоулемо джилание да се набута да *** политическа баница...ама ъндзъ...не станнааа...никой е го бригаше за нищо....дори господарите му го заеваха много отдавна...въпреки че сега леят крокодилски сълзи....

89

Анонимен

преди 3 месеца

Профилът на самката на Aнaлни в Туитър е блокиран. Муаахахахахахаахахахахахахах!!!

88

Анонимен

преди 3 месеца

То и за Немцов така се писа, пък кой си спомня вече за него, всяко чудо за три дни!

87

xoxo

преди 3 месеца

Пълни глупости,както и че вдовивцата ще поведе хорото...

86

OMG_Lucker

преди 3 месеца

Към 85ти, реалния и знаещия: Мистер, а я кажи за изборите в България? А? Те реални ли са, има ли купени гласове, има ли "организация" на братята ромули? Има ли организиран вот в малките населени места? Питам те, щото гледам, че си сведущ- щом знаеш за Русия, за тука ще знаеш още повече. И ако имаш някакво инфо и за САЩ- там всичко наред ли беше предния път и ще бъде ли и този път така или ще е още по- брутално?

85

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 80 Какво си се истеризирал с екзалтирания си пост? Я по-полека. Знаеш ли колко хора в България такъв апартамент не могат да си позволят? А знаеш ли колко хора в боксониерите, за какъвто пишеш не успяват да ги платят и им ги конфискуват банките, в капиталистическия "рай" България?

84

Анонимен

преди 3 месеца

До OMG_Lucker Не позна! Най-голямата му подкрепа, до която е стигал някога беше 1,5%.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Егати разваления грамофон! Колко време са ви платили да мъчите глупавите си читатели с развалената плоча за Нахални? Нахални може да е вдъхновение само за другите крадци, изнудвачи, корумпета и мошеници в Русия. Собствените му служители и поддръжници от собствения му фонд с помпозното име за борба с корупцията се разбягаха и не искат да го знаят, след като се видя колко е корумпиран и как е ограбил фонда за да си харчи средствата за себе си. Заплаха дори не е за подлата си алчна и похотлива жена

82

Анонимен

преди 3 месеца

"Изгори,за да светиш"

81

Анонимен

преди 3 месеца

До 81. Бях неотдавна в Русия за 1 месец. Бил съм и преди за много повече. Много неща видях и с доста хора разговарях. Аз не смятам че изборите в Русия са реални. Аз го знам.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Днес беге е сайта на Путин той казва новините

79

OMG_Lucker

преди 3 месеца

Моля ви се, не изкарвайте човека едва ли не Ганди, Мартин Лутер Кинг, Жана Д'арк или Левски. Не казвам, че е заслужавал да бъде утрепан, но той се е радвал на 5% подкрепа в най- добрия случай. Жена му щяла да му продължава делото, айде моля ви се.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как да не сте палтени тези които пишете в полза на Путин. Нормален човек не би го направил.Това все едно да пишеш хубави наща за Тодор Живков , Доган, Пеевски или Бойко Борисов. Абсурдно е човек заради ,който да умират всеки ден хиляди хора, заради кой гният по затворите невинни хора, заради него бяха убити всички възможни конкуренти, заради него Руснаците живеят средно 65 години и най-често в жилища не по-големи от 15 квадратни метра заедно с тоалетна ,баня и тераса....Няма как

77

Анонимен

преди 3 месеца

Вие наистина ли смятате ,че изборите в Русия са реални? Ако е така , значи няма нужда човек нищо да Ви пише. Вземете и се разходете в Русия и даже малко живейте там. Месец ще Ви е достатъчен. Лесно е да мразиш това което ти дава храна и свобода, когато живееш в ЕС. Отиди малко и живей в Русия.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Който иска да ходи да става крепостен селянин и да живее в апартамент 4 на 4 квадратни метра и да се радва на Путин и да плюе демокрацията и либерализма е свободен да ходи в Русия. Там има много място.

75

Патриот

преди 3 месеца

То Левски, Ботев, Вазов и т.н. са вдъхновение ама какво от това...

74

Накратко :

преди 3 месеца

Навални е вдъхновение на ми$$ирките и заплаха за посолството и след смъртта си.Яростната,истерична и пълна с омраза антируска пропаганда е приятна музика за критично мислещите българи,на които не им пука нито за Урсулю,нито за ***,нито за Бай Дрън,нито за евроатлантическите марионетките,нито за платените екскомунистките енТелект00алци и жълтопаветния неофашистки планктон! Колкото по-силно пищят и врещят с дива омраза,толкова по-ясно се вижда края на модерната неолибера3тия. :)

73

Рома

преди 3 месеца

А Гьорги Берголиев изказа ли се за навални, какво каза Гьорги Берголиев за Навални?

72

въпрос

преди 3 месеца

Да попитам, а Асанж и Сноудън чие вдъхновение са и защо около съдбата им не се вдига същата олелия, както около смъртта на този затворник? Стига пропаганда и интригантства е. Хората не са толкова ***, колкото ги мислите!