33

Киро

преди 2 месеца

Маргаритов да не е бил в КЗК комисия за защита на крадците

32

Анонимен

преди 2 месеца

Доставям ти пренос до Х абонати за услугите, които предлагаш, натоварваш мрежата на У%, плащаш Z цена на това. Ако ти е скъпо - спираш безплатните услуги или товариш рекламодателите и крайните клиенти. Искаш да гледаш ютюб - плащаш си, не гледаш ютюб не си плащаш. Интернет става като жицата за ток или като тръбопровода за вода. Другия вариант е както беше през 2000-та - на трафик, на импулси и т.н. Ползваш много - плащаш много, ползваш малко - плащаш малко.

31

A1 ,V com

преди 2 месеца

Защо при един моб. оператор инфлацията е 4 % а при друг е 20% ?

30

Анонимен

преди 2 месеца

Също е вярно, че сключения договор е сключен договор и е абсолютна наглост да се променят условията по него. Вярна е и нелоялната практика за непоискани платени допълнителни услуги. Мелодииката за свободно е 50ст на месец, умножено по 3-4 милиона! Непоисканите услуги, които се активират със СМС от рода на вече си абониран, напиши стоп за да се откажеш) които се таксуват на 5-6лв на абонат! Не това е начина да се печели. Да натиснат гугъл, амазон, майкрософт, фейсбук да си плащат за пренос.

29

Клуб ЕСЕС

преди 2 месеца

Как кой всичко от посолството на САЩ се пренася в клуб ЕСЕС ОТ ТАМ КЪМ ПРОСТИЯ НАРОДЕЦ.В ПАРЛАМЕНТА ОЧЕВАДНО НИЩО НЕ СЕ РЕШАВА ВЕЧЕ!!!

28

До Алекс

преди 2 месеца

Обаче е вярно и другото - 3 паралелни мобилни мрежи в България са безумно много. Мрежата трябва да се обедини като една и трите мобилни оператора да я споделят и да си делят разходите. Отделно, че цените за Интернет на крайните потребители са смешни. Преди 20 години месечния абонамент (за смешна и прекъсваща с дни услуга) беше около 20лв. При минимална заплата под 300лв.

27

До Алекс

преди 2 месеца

Не говорим за наеми за базови станции по покриви и кули,помещения на офиси и централен офис.А за лицензите за честотите,там е брутално перо,като сложиш и заплатите на персонала, който няма как да е малък и цифрата набъбва още и още.Този бизнес модел е грешен.Не може заради това,че ютюб предлага 4К видео съдържание,целия свят да инвестира десетки милиарди в мрежа или,че Амазон са решили да правят облаци и искат свързаност.Като предлагаш съдържание,достави си го сам на клиентите или плащай %

26

До Алекс

преди 2 месеца

Телеком бизнеса не е печеливш.Големите международни телекоми имат десетки, дори стотици милиарди долари дълг.Оборудването се сменя изцяло на няколко години,капацитетите се покачват експоненциално, замисли се, само преди 10 години имаше 3G,преди 6-7 4G,преди 2-3 5G. Тук си говорим за изцяло подновяване на мрежовото оборудване,един телеком добре окомплектован рутер струва над 1М (и десетки хиляди годишна подръжка), а са нужни стотици такива.Преди 10 години 10Gbps линия беше стандарт, сега 100/400Г

25

Алекс

преди 2 месеца

Имаш фурна и печеш хляб.Брашно,ток и гориво поскъпват.Обаче ти не пипаш цената на хляба.Колко ще издържиш,преди да фалираш? Защо си мислим,че икономическите закони не се отнасят за мобилните оператори?

24

Анонимен

преди 2 месеца

Въпреки червената лампичка използвам паричните фондове на револют (към фиделити в случая). 3.86% годишна лихва на еврова сметка и малко над 5% на доларова такава. Лихвата се изплаща ежедневно, може да теглиш/внасяш без такси постоянно.

23

До 24

преди 2 месеца

Каква е картата и от коя банка? Кешбека е страхотно нещо, лошото е, че този на револют е едва 0.1% (за плащания в ЕС)

22

До тие с революта

преди 2 месеца

И как правите плащания към НАП с револют?А къде е така чакания от петилетка български IBAN? Да, револют не е лош, но си има и кусури, има и червени лампички, най-ярката от които е забавянето на финансовите резултати в последните ДВЕ ПОРЕДНИ години.

21

до 22

преди 2 месеца

Картова авторизация от кредитната ми карта. Няма такса. Но кредитната ми карта е на банка, факт. Като тегля чертата от кешбек по нея печеля по около 2000лв. годишно, като приспаднем всички банкови такси за каквито се сетя услуги. Носи само дивиденти. Дори самата авторизация към Revolut ми носи кешбек :-)

20

до 22

преди 2 месеца

Защо аз да превеждам пари в собствената си сметка?! Превеждат ми други хора- работодател, клиенти, приятели. Защо аз да превеждам, не разбирам?!

19

Do 19

преди 2 месеца

Revolut работи навсякъде, прав си. През последните години не е имало случай да няма къде да платя безкасово из цял свят. А нужни ли са пари в брой- ей го на всеки ъгъл банкоматът. Не използвам само Revolut- не ми е изгоден, златна кредитна карта ми носи повече дивиденти и бенефити, особено при пътуване. Но иначе си прав. А за пенсионери Revolut е наистина смислен, защото за тези бедни хора и 5лв. на месец са много.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Логично е цените да се покачат, след като има ръст на заплатите. В един телеком, освен функционално неграмотните девойки из фронт офисите, работят и мрежови архитекти, ИТ спецове, маркетинг специалисти- все кадърни и образовани хора, които ще си намерят на часа по-добре платена работа, ако телекомът не им вдигне заплатите (не че в телекомите са wow заплатите, но си има ръст). Логично и най лесно да се вдигне ревенюто- качването на таксите. Имате си го в договора, който сте подписали.

17

до 15

преди 2 месеца

Дай 1 пример, в който не можеш да използваш Револют. Не знам такъв. Прощавай, родителите ми пенсионери го използват и плащат през NFC всичко... Банкова сметка?! Да, главчо, в Револют банк- безплатна...

16

Анонимен

преди 2 месеца

Как кой допусна?! Допусна го управляващата коалиция ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ.

15

кико

преди 2 месеца

Замислете се кога преди е скачал някой против цени на нещо? Ама Мая как скача .. сякъш са отскубнали нещо от дупарината и. Явно са сменили комисионра телефонджиите и сега някои е недоволен.

14

slon

преди 2 месеца

Кои са тези банки в България които нямат такси.Посочете ги.