90

Израел понеже

преди 2 месеца

си нямат работа, си усложняват живота.

89

Алекс

преди 2 месеца

Израел е прекалено голяма лъжица за бразилския ***

88

Анонимен

преди 2 месеца

ООН трябва да наложи пакет санкции на Бразилия. Да се научат какво да говорят.

87

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Еййй много нагли тия Ч-ти бре!Праштайте украйнците от" Азов " в израел веднага,демокрациятае в опасност !

86

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално. Светът е крайно време да се раздели на подпечатани бедни роби и аутсайдери, слугуващи на нормалния свят (БРИКС) и от другата страна- развитите държави. нещо като у нас- бачкотещите бачкери са си една група аутсайдери до живот и не мърдат от дъното и сред приятелите си нямат един нормален кариерно развит човек с адекватен доход. Класово общество, класов свят. Това е. И така е редно. Който е кадърен, отдавна е избягал от БРИКС и живее в САЩ или ЕС.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Били им казали истината в очите, ето ви и на вас една - като толкова милеете за двукраките от Газа да ги беха приели в Египет, Бразилия, Арабия и всички други ревящи като изнасилени около тях държави. Да ги бехте приели вие русофилите, както приемахме ние нормалните бежанци от Украйна. Да не бяхте ревали от бежанска вълна в Европа и че ви колят по улиците тия същите тарамбуки. Лицемери сте копейки, големи лицемери.

84

Бай Дрън

преди 2 месеца

Еббасси нахалните евреи! А и ако ни почнем като османците навремето да изнасилват жени, отвличат деца и палят села, само щото като евреите сме имали подобие на холокост? А ако арменците почнат да правят същото като нас?

83

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално, каква работа има Израел с тази изостанала държава Бразилия, която единствена функция е да ражда ромей, некадърни футболисти и да унищожава амазонската река и джунгла. Абсолютни аборигени. Само който е ходил знае какво чудо е там, не са хора.

82

Мда

преди 2 месеца

Както винаги богоизбраните са пословично нагли. А колко по-добър и мирен би бил Светът без тях! Верно, по-скучен, ама сигурен.

81

Дочо

преди 2 месеца

До АнонименА Евреите от Българския Еврейски комитет, които са поднони на терористи партизани и убийци, те какви са? Ционисти или комунисти или фашисти?

80

Христо Христов

преди 2 месеца

Целият свят презира юдохристиянските ценности на Запада.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на президента на Бразилия . Колкото повече държавни лидери заклеймяват чи-фу-тите ционисти толкова по добре за целия свят. Хамас е народа и Хамас се бори за свободата на палестинския народ

78

Коварна проказа

преди 2 месеца

Болестта, от която страда целия ни свят се нарича юдоционизъм! Ционизмът е сатанизъм!

77

сем

преди 2 месеца

Вчера излязоха данни,че в ивицата Газа,има 1700 милионери,а милиардерите им се плацикат в джакузита в богатите емирства!А за лидера на групировката същи вчера,писаха че е педофил-вземал за жени само малки момичета!

76

Ицо

преди 2 месеца

Браво на Бразилеца!Да живее Бразилия!

75

Анонимен

преди 2 месеца

Да е жив и здрав ! Голям политик е Лула да Силва !!!

74

Анонимен

преди 2 месеца

Истината боли. Интересно къде са другите международни лидери и защо се крият. Когато Русия нападна Украйна какви речи слушахме само - човешки права, окупация, суверенност, граници, територия и т.н...Нищо от това не видяхме когато Израел нападна Газа.

73

Анонимен

преди 2 месеца

С всеки ден уважавам бразилския президент все повече.Както по отношение на Израел ,така и по отношение на Украйна бърка в здравето на ония отвъд голямата атлантическа локва и микробритания.Браво на Лула.Дано не се опитат да го премахнат човека

72

реалист

преди 2 месеца

На еврейте и на американците не може да им се казва истината,защото става лошо,но за радост все повече лидери започнаха да го правят

71

1-3

преди 2 месеца

До-48.След втората световна война-всички нацисти избягаха в Аржентина и Бразилия!Там те насадиха своите идеологии!Бразилецът е взел доста от тях!!!!