35

Та на думата

преди 2 месеца

Да се кротнела, значи - това е основното, след като се измете купчината на словоблудската му плява. И какво ще става, ако тя не се "кротне"?

34

Анонимен

преди 2 месеца

Даниела Ташева какво чака, да си свърши работата преди площадите пак да се напълнят. Тоя път може и някой да пострада.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Роднините на Сарафов са ненормално богати, защо няма разследване откъде са им парите.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Сарафов да се маха, компрометиран е откакто излезнаха снимките с него и Еврото в 8-те джуджета, а сега и бивш вътрешен министър намекна още доста кофти неща. В нормална държава отдавна да е хвърлил оставка, да не говорим че в нормална държава въобще няма да стигне до тоя пост.

31

Анонимен

преди 2 месеца

А КОЙ е тоя? За пръв път го чувам! Някакъв назначен от Партията и ДС баровец ли е?

30

Ангелина

преди 2 месеца

Много често дори и външното излъчване достатъчно красноречиво говори ,дори и без думи!Въпросният индивид ,който представя това "волно съчинение" - неговия външен образ е в пълен синхрон с изродената му същност и липса на духовност.,което трудно ще обърка внимателните външни наблюдатели на измислените "прочиствателни процеси" в прокуратурата и не само.Това синхронизирано "творчество" не е сътворено от лицето.Един общ ПР имат всички от "паралелните структури"на "адската машина" .

29

BG

преди 2 месеца

Тоя защо не започна напрво с "Мило дневниче ..."С тази тирада направо да се чуди човек какво е учил и какво е завършил.

28

Оня

преди 2 месеца

От тая прокуратура все изненадани , все нищо не знаят , или за пръв път чуват ! *** отвратителни , начело със сарафа , и каскета, а джукондите са сол-Taшak

27

Запознат

преди 2 месеца

Една дума не вярвам на който и да е прокурор. Прокуратурата в България,като се почна от Татарчев,мина през шизофренията,достиган апогея с гешефта....справка...който не вярва да сравни прокуратурата в България с тази в Румъния. Без коментар....

26

ДА

преди 2 месеца

Боже!В каква държава живея!?Няма съд,няма прокуратура,няма полиция,няма ред,нищо няма.Има една мафия в държавата,като октопод с пипала навсякъде!На кого да се оплачеш,на кого да вярваш и за какво да гледаш деца тук!?От тази древна земя,нищо тяма да остане,от лакомия и дебелогъ-зие!Жалко...

25

@@@

преди 2 месеца

Тия от съдебната система най-накрая ще докарат работата или до регулаторите на мистър Линч или до тройките на Сталин.Зависи просто като мине тълпата, с какви убеждения ще са победителите, но поне ще се правораздава бързо и по съвест.

24

ох

преди 2 месеца

просълзих се от думите на тоя невинен човечец веселинчо , мдааааа

23

Анонимен

преди 2 месеца

Kой е тоя kлоyн бе?

22

Главчо

преди 2 месеца

Тояга за такива като теб и цялата прокуратура. Скоро ще сме на площада пак и този път ще ви изметем боклууци такива.

21

Със страх и тъга

преди 2 месеца

не съдия - ПОЕТ на оправдания и стъкмени присъди!

20

проКУРори

преди 2 месеца

ПроКУРатурата е в будна кома - на тази душичка във фейса снимката му на бекграунт трябва да е везна - от ляво прокурорите, а от дясно пачки пари, имоти и коли :)))

19

Анонимен

преди 2 месеца

Установил "със страх и тъга"... Като психолог ще ви кажа, че ако човек се страхува, той не изпитва тъга. Това казва науката.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Само като му видиш сура та и ти става ясно за какъв индивид става въпрос. Нагъл, лъжлив и крадлив.

17

Кире

преди 2 месеца

Съдийката каза "той пуска до лаййнометни, жълти сайтове клевети, с цел оклеветяване и след това прокуратурата ги ползва, за да ни спретне разследване, ако не слушкаме". А той хрисимата душица нищо не знае за тези случаи.

16

Наглеца

преди 2 месеца

Този има много мазнч физиономия, и не знам кой би му повярвал освен подкупните прокурори. Вчера по Нова ТВ Бойко Рашков обяви за "млад прокурор от СРП", който бил повдигнал обвинение срещи "Нотариуса" и предал слуачая на СГП и за благодарност, високостоящата прокуратура повдогнала обвинения на колегата си, за неправомерни действия по служба. Има честни прокурори, но и много ***. Вярвам, че дори в Африка ако снимат някого с някой заподозрян за измами, не биха го назначили за изпълняващ гл. пр.