79

Анонимен

преди 2 месеца

Госпожицата трябва да се научи да прощава. Това е написано в Библията по думите на Исус. Той е сгрешил и тя е сгрешила. И двамата не са изобщо от безгрешните. В нейна полза е да забрави за случая и да продължи живота си напред. С тази злоба и отмъстителност няма да стигне доникъде. Не е станало нищо непоправимо и фатално. Да гледа личния си живот защото не е първа младост, а трябва да си намери любовта на живота си. Има красота, само трябва да стъпи на земята и да не се приема толкова насериозно

78

Един българин

преди 2 месеца

Колкото повече четс този пасквил, толкова по-малко й вярвам на тази Диана

77

Една българка

преди 2 месеца

И аз мисля че е виновен и трябва да спрат да го канят или поне да го питат по темата в ефир, нали са журналисти...

76

Анонимен

преди 2 месеца

То й личи на тая, че нещо не е в час. Проблемът й сега е, че тези дето уж са видяли да я бият, не го потвърждават.

75

До 77:

преди 2 месеца

Защо не извика МВР, а пишеш тук след 15 години? Ти си съучастник в престъпление и трябва да бъдеш в затвора. Или най-вероятно ти си поръчителя на престъплението.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм виждала Вергов пиян да дърпа момиче за косата в клуб. Беше преди 15 години. Не можахме да преценим дали се свалят или има нещо извратено, но 3 от 4те ми познати го видяха. Българските звезди са всичките с проблеми.

73

До Диди насиненото о

преди 2 месеца

Баце, ти въопще разбираш ли кво си написал? Жена ти да спи с дъщеря ти?

72

Анонимен

преди 2 месеца

Стига сте ни занимавали с тия латино драми! България всеки момент може да бъде вкарана във война срещу Русия и тук да хвърчат ракети. Средната възраст на лекарите е 60 години и след 10 години ще се лекувате при шамани. Тотална деградация сред децата, наркомания, хазарт, мързел. Много сте егоцентрични и злобни.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Нелепо е да се твърди, че тоя Варгов бил "силен на деня". Някакво актьорче с ограничен интелект, талант и възможности. В България има мафия, която участва в трафика на дрога за десетки милиарди на година, а такива като Нотариуса държат властите у нас. Явно става въпрос за злобна и още влюбена жена, която иска отмъщение на всяка цена. Дори да се докаже вината му на 100% ще има някаква административна глоба и малко обещетение за Димитрова.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Вергов, вече 2 поредни пъти беше гост в предаването Денят започва на Г.Любенов по Канал 1. Често казано, имах такова добро мнение за Жоро, но това си е на практика легализиране на един насилник...Позор за националната телевизия!

69

Анонимен

преди 2 месеца

Тази жена не е добре с психиката.Не е лошо да потърси помощ.

68

Обективен

преди 2 месеца

Държавата е на такова дередже защото народа винаги застава зад силните на деня , а в случаят силните на деня са дебеловрати, престъпници и насилници. Народът вижда нещо много cool да си престъпник и всяко едно *** си мечтае да е срещу закона, всяка една кифла държанка и родителите им се припознават в управляващата мафия, кефят им се и искат да са като тях. В наши дни представителите на българската култура и изкуство попадат в същата графа, лекенца имитиращи мутри упражняващи насилие.

67

такъв

преди 2 месеца

Стига с тия драми бе! Смотана гъска. Никой не се интересува от теб и граченето ти!

66

Анонимен

преди 2 месеца

То му личи на тоя , че нещо не е в час. Проблема е че е трябвало след побоя да извикаш МВР и да извадиш медицинско. Сега малко... трудно ще го приклещят, ако други жертви не се обадят.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Бой и .бане се не връщат - българска поговорка.

64

Култура

преди 2 месеца

Той и в сериала "Тя и той" имаше сцена седнал на тоалетната чиния, а Тя шареща наоколо му. Културен феномен.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Семействата се провалят отвътре!

62

Стар и грозен,

преди 2 месеца

но добър. Дианке, ако мъ земиш с пръст нема да те пипна. Ше ти готвя, ше те уважавам, малко съм кривокрак и пъчпив, но за сметка на това широко скроен. щастието не е в парите и външната красота, да знайш.

61

Избирател

преди 2 месеца

Айде стига вече с тая психопатка

60

Анонимен

преди 2 месеца

Не-щастница опитала се да развали едно семейство, а дали е само едно....