595

Анонимен

преди 3 месеца

Истинското име на тази тлъста cVuня е Мусайбe Пахлави.

594

По-добре

преди 3 месеца

БАЙ *** отколкото гряф игнатиев

593

Рано е!

преди 3 месеца

Ще дойдат други времена след войната в Украйна, когато не само на тази улица ще бъде сменено името...

592

Психиатър

преди 3 месеца

Казах на бай Манол да спре да пие керосин. Не съм виновен аз.

591

Боболяза

преди 3 месеца

Какво общо има американския агент Навални/създаден и отгледан,финансиран отСАЩ/ с България,бе слабоумнико!!!

590

На външен вид е

преди 3 месеца

непривлекателен, душевно двойно повече непривлекателен! Мие ли се изобщо след като лази по низините на човешката . . . .!

589

Анонимен

преди 3 месеца

Не съм съгласен. Трябва да се прекръсти на някой жив политик с жив принос към еврото и евроатлантизъма.

588

а къщата в Прилеп

преди 3 месеца

Този събра 3 милиона дарения за къщата на Димитър Талев в Прилеп. Къде са парите??Какво стана с къщата??Къде е прокуратурата???

587

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, срам е да има улица с името на задкулисния убиец на Апостола ни!!! Трябва да се преименува!!!

586

uha

преди 3 месеца

Той с това име Манол-що не се прекръсти направо на АЛЕКСЕЙ-НАВАЛНИ Пейчев? И да не дръка старите кокали на графа Игнатиева.

585

Този отпадачен

преди 3 месеца

Продукт произведен от нетрезви де_ генерирали представители на старата соц. номенклатура от къде го намерихте. То не че всичките в ПП ДБ не са същите, ама този и след 5 торно рециклиране не става за друго освен да пълни кофите.

584

Траш Хоро

преди 3 месеца

По-добър вариант е да се прекръсти на ул. "Милко Калайджиев". Милко поне има нещо общо с България.

583

БартеК

преди 3 месеца

Маzен ЛъГъБъТеец,проповядващ шльокавица,ще ми се прави на българофил!Маанолке,що не си траеш,докато ти разтриват простатата,ами врещуш глупости!?!

582

Анонимен

преди 3 месеца

Бранете врага на България,проводника на агресивната руска политика,аналог на днешната руска фашистка политика граф Игнатиев. Целувките миризливия руски ботуш. Плюите по гордостта и красотата на Русия, достойния Човек Алексей Навални .Но Ботовете и Троловете нямат душа...

581

Бай Ганьо

преди 3 месеца

Тоя май е избягал от Карлуково.

580

Дядо от село

преди 3 месеца

Кой е Навални?

579

Анонимен

преди 3 месеца

Как върви контранастъплението?

578

Анонимен

преди 3 месеца

А Мазола какво направи с 200 000 лв. дарения за къщата на Димитър Талев?Като не иска да ги връща може поне да дава предложения да се прекръсти на българина Талев,а не на някакъв ваксиниран с 5 дози.Между другото Мазолчо ако си няма ваксина е крайно време да си сложи и да застане рамо до рамо с Лой Остин и приц Чарлз.Това за граф Игнатиев е фалшификат,който е направен след 2008-***.Реално никой руснак не е имал влияние в Османската империя заради лоши взаимоотношения и по-късно влизат във война.

577

Диана

преди 3 месеца

Защо?!..За да се увековечи борбата на тоталитаристите за връщането им на влст?! Та у нас случаите от този род са много повече откъдето и да било! Тази им борба е заложена още в първите странички на Преходът на уж-реформаторите БСП, да не говорим за преврата им, да не говорим за мръсотиите им да изкарат бялото черно /т.е. да изкарат хората, които са се борели с тяхните кражби и корупционни схеми, да ги изкарат тях крадци и корумпирани!/ - леле мале, колко страшни са тези мутри значи?!..БСП ВЪН!

576

Анонимен

преди 3 месеца

Манол спука дрегера . На входа на НС трябва да има дрегер за алкохол и наркотици.При положителни да и се глобяват и да не се допускат в НС.