178

Ve6tica

преди 4 месеца

Ей тая трябва да е между заподозрените

177

Анонимен

преди 4 месеца

Ще продължиж шделото, в смисъл, ще се тракаш за пари с този, който даде най - много? Както до сега?

176

СВОЙ

преди 4 месеца

Тази също толкова покварена,колкото съпругът си,даже може би и повече.Никаво съвпадение,не може да има,че смърта му е точно навреме,когато започва Мюнхенската конференция.На предателите мястото им е в затвора.Тя е за там.

175

СВОЙ

преди 4 месеца

Много интересно в деня на смърта на Навални,жена му е в Мюнхен,да чете реч?Много навременна смърт?Навални,който явно е продукт на Западните спец служби,нямаше никава популярност вече.Навални е в затвора,в 9 глуха,никаква заплаха за Путин.Точно обратното, тя е в негов ущърб.

174

Анонимен

преди 4 месеца

Смела жена, знае че на нейна страна е световното обществено мнение - защо да не заработи от смъртта на съпруга си? След някой друг месец може да каже че Путин я преследва, че я е насилие, че е бременна с децата му, каквото и кажат с две думи

173

Анонимен

преди 4 месеца

Жената ще изкара не лоши пари от мъртвия си мъж. Ще плаче и ще и съчувстват. Разбира се, бонусът не е затова че е умрял Навални (никой не го интересува това) , а че убийството се вменява на Путин. Това ще се върти нон стоп и ще бъде осребрявано.

172

Анонимен

преди 4 месеца

Продължавай делото моме!! Папкай парички от спонсори и продавай родината си!! И не се страхувай! Твоите задгранични шефове ще очистят и теб когато решат!!!

171

Жоро

преди 4 месеца

Юлке, с кого, с Грозев ли.

170

Лъжа

преди 4 месеца

Айде махайте ги тия статии за тоя Навални. Той беше един криминален престъпник, и осъден за това. Никакъв опозиционер не е. Може ли да бъдеш опозиционер, подкрепян от ЦРУ, с половин процент.

169

Анонимен

преди 4 месеца

Путин прави от Русия Шериат, да му мислят жените и гейовете !

168

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Задейсването на нанитите вкарани в кръвоностната система на Навални чрез ваксината на пфайзер е извършена с помощта на сателитите Starlink на Илон Мъск!

167

да ви светна

преди 4 месеца

Разбрахте ли сега, защо настояваха да ви ваксинират с по три дози от ваксините на пфайзер или модерна? За да могат да ви елиминират като Навални, когато те решат!

166

ЦРУ

преди 4 месеца

Ново изискване за работа в ЦРУ: Бъдещите агенти трябва да бъдат задължително ваксинирани с по три дози от ваксините на Пфайзер или Модерна! Това ще гарантира, че при залавяне те няма да пропеят!

165

според мен

преди 4 месеца

ЦРУ напълно заслужава да получи нобеловата награда за химия за 2024 г. Това да неутрализираш свой агент намиращ се дълбоко във вражеска територия с помощта на ваксината на пфайзер заслужава нобелова награда.

164

Анонимен

преди 4 месеца

Тази няма вече за какво да се хване! И сега какво? Що не беше при мъжа си и му ходеше на свиждане? Ама не! Така от " запада" е лесно да говори! Приключила е и тя!

163

Анонимен

преди 4 месеца

Да искаш да сваляш ръководството на страната си, когато тя е във война си е живо предателство. Затова и Пригожин си отиде, нищо че имаще заслуги.

162

Анонимен

преди 4 месеца

Боже, колко *** трябва да си, че да си мислиш, че Путин "има нужда" да убива някой, който е 1/ никой 2/ вече е в затвора с 19+ годишна присъда 3/в следствие на т. 1 и 2 няма НИКАКВО практическо значение за нищо, което се случва в Русия. Ако му е пречил на Путин, нямаше изобщо нужда да го вкарва в затвор, и навън и много по-отдавна можеше да е премахнат. С какво ви облъчват вас евроатлантиците, че не можете елементарни причинно-следствени логически връзки да правите...

161

Анонимен

преди 4 месеца

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗГОНИ ВСИЧКО РУСКО

160

Анонимен

преди 4 месеца

И защо трябва да вярваме, че Путин го е убил. Хората сме крехки създания, мой братовчед здрав и прав си отиде на 32 г. от инсулт, кого да обвини човек. Путин реално го отстрани от пътя си и точно преди избори едва ли ще го убие, някой друг може да има пръст в това.

159

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 месеца

Ми Христо Грозев и Женечка Чучваркин са още живи! И преди успешно са заменяли Юлкината половинка!