20

TYPANAR

преди 2 месеца

Посраника на САЩ що не доде??????

19

стотици срам и позор

преди 2 месеца

Преди бяха хиляди на Навални бяха повече

18

Анонимен

преди 2 месеца

Плачи! Там близо край град Софиястърчи, аз видях, черно бесило,и твой един син, Българийо,виси на него със страшна сила."*Най-тъжните строфи в Българската поезия!Ние не заслужаваме България за която ти се бореше!Дяконе - прости ни!

17

Анонимен

преди 2 месеца

"Тоя момък, който проповядваше опасната мисъл за свобода, за смърт, който се излагаше всеки ден на опасности; тоя син на нощта, на пустинята, на премеждията имаше весел нрав! Но когато беше потребно, ставаше друг. Ясността му изчезваше от лицето, погледът му добиваше сериозно изражение, гласът му беше глас, който налага, който заповядва; словото му, просто и безизкуствено, вълнуваше, смущаваше, убеждаваше." ПОКЛОН АПОСТОЛЕ ПРЕД ТВОЯ ПОДВИГ!!!

16

Анонимен

преди 2 месеца

А кога ще го предадат?

15

Резидент

преди 2 месеца

От сега почвам да мисля как в речта да вържа Левски, Русия, Свобода, Национално достойнство, Традиционни ценности и още няколко тъпо звучащи лакърдии, за да мина за проруски натовец- миротворец и алтернатива на сглобката!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Ааахх прекрасната столица София, толкова е хубаво там...дето "интелигенцията" празнува националните празници по пътища, тротоари и паркинги....а съседно на тях на един голям площат стърчи паметник на ържава която вече не съществува...

13

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност събирането е било в чест на Навални- руският еквивалент на Левски! Но не се обявява за да не дразним руснаците!

12

Анонимен

преди 2 месеца

До 8 - обществена поръчка! Така му казват в европата!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не е предал , нито убил Левски, станала е глупава издънка след обира при Арабаконак, не може да се внушава чувство на вина на цял народ, никой не го е предал, на пътя от Търново до София е пазен от 250 турски полицаи! Всичко друго са съзнателно поддържани митове!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ще правиш като ни освободиш бай Василе? Ще отида да освобождавам други народи. Същите лакърдии като Че Гевара. И Че-то международен един такъв. От Аржентина, та в Куба и после го свитнали в Боливия или Колумбия, или някъде там. А нашио Левски даже не успял да напусне Бг, та кои народи е щял да освобождава не се знай, знай ли се.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Народ от духовни роби , не заслужава да има Герои......

8

Анонимен

преди 2 месеца

Русия уби Апостола!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Както и за априлското въстание. Униформи от скъпи по-скъпи. Народецът е ходел по без гащури почти, а те че и униформи и то да му измислиш дизайн, да го ушиеш, че и по мярка. Това са луди пари и не ми казвайте, че някой не е финансирал всичко. Не знам кой, но е някой.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Добре че се сетихте за днешния ден иначе ни омръзна с новини за Зеленски,Украйна,Навални,ей медийте спрете да ни заливате помия,Бени дреме нито за Украйна и нейния *** нито за другите простотий дето ръсите

5

Анонимен

преди 2 месеца

Левски е също роден от ингилизите. Когато и потури не са имали нашите, Раковски униформи за легията си. Няма да си включим мозъците никого и да почнем да си задаваме въпроси. Пък и защо са го обесили? Не е щото ни е освобождавал, всеки случай. Задавайте си въпроси и дори да няма отговори, то и въпросите са нещо повеме от мъртвото вълнение в мозъците ви.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Левски е един обикновен престъпник каквито са сепаратистите от донбас

3

ъ

преди 2 месеца

Значи в София все още са останали българи, не е само евроатлантици и мигранти. Това ме зарежда с оптимизъм.

2

Ама може ли така

преди 2 месеца

Как ще почитате паметта на Левски без одобрението на Радио Свободна Европа! Според тази медия като нищо ще се окаже, че паметта на Левски е спирачка за интеграцията на малцинствата и на имигрантите които мислят да ни внасят от тук насетне.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Поробили сте се на евреите, на Украйна, на Зеленски и плъха Гьобелс Денков и почитате Свободата, все едно сте свободни хора. Такъв народ, който сам се заробва, никой не може да го освободи. Жалко, че руснаците са се опитали.