193

Анонимен

преди 2 месеца

Ами откъде хората да разберат за БРИКС? Дори съм изненадан че се появи някакво подобие на информация! А това е организация на повече от половината от света! Нова,с бъдеще и която ще смени света!

192

стига бе

преди 2 месеца

И какво като не са чували за БРИКС? Да не би това би го спрял да се развива? Какво искате да ни кажете с тази информация? Сигурно толкова не са чували и за Г7, но какво от това?

191

Анонимен

преди 2 месеца

Негативно нагласени само в краварските колонии . Само там стадото иска да е робско

190

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Че чуят, ще чуят, даже на опашка ще се редят, за да се присъединят към БРИКС! Чисто и просто сегашният световен ред се мъчи по всякакъв начин да затъмни съществуването на БРИКС-а, но няма как да стане!

189

Дон Кикот

преди 2 месеца

Някакви иБРИКС ли са тези БРИКС?

188

Гошо

преди 2 месеца

Сашо до кога ще пишеш фалшиви простотии? За БРИКС са се наредили на опашка 25 страни, но допитването основно е в западна Европа и САЩ където естествено че са против. Долара пада като разплащателна еденица и на кой от САЩ това му харесва, та нали за това убиха КАДАФИ и разбиха целия арабски свят.

187

333

преди 2 месеца

БРИКС е дъвка за балъци. Единствените общи действия на страните от БРИКС са общи снимки след като са яли и пили на срещите си. Нямат обща политика, нямат единни митнически ставки, нямат обща валута, нямат общи проекти, единсквеното което имат общо са общи приказки.

186

Анонимен

преди 2 месеца

То като чета какво пишат русофилите за БРИКС ми идва на ум, че именно те управляващите и техните синчета от по времето на комунизма (КУМАНИТЕ - напридошла *** от жълтата река на Китай, след 12 век по азия и по страните на источна европа и балканите ) - правят тия ИБРИКЧИЙСКИ изказвания с носталгия към Османското и СССР робство - покорили един Български народ!

185

Анонимен

преди 2 месеца

До до 186 като ти чета постовете и виждам колко ти е акъла, образованието ти е основно, което е равно на висше след образователната реформа? Ти си напълно неориентиран, главата ти е пълна с клишета и не си в състояние да видиш реалността с твоето образование. И да знаеш, парите не дават нито интелект, нито мозък.

184

Анонимен

преди 2 месеца

Защото такова животно нема

183

Анонимен

преди 2 месеца

Така наречената "демокрация" по американски тертип не е никаква демокрация, а сатрапия! Там зад океана имат опит от изнасилването на правото, свободата и демокрацията всеки ден, почти 200 години. Даже когато там имаше апартейд (до 60-те години) те имаха нахалството да крещят с пяна на уста, че били демокрация!!!

182

до 186

преди 2 месеца

Бягай, бедняк! Вижда се, че НИЩО не си постигнал в живота си, само сееш акъл на имащите. Понеже в Русия не играеш по играта на олигарсите, които дори армията окрадоха и вместо 1500 СУ-57 и 2500 Армата, Русия има 3 и 30 съответно. Най-обичам хора без 2лв. в джоба пропаднали бачкатори да ми дават акъл. Нито си ми на образованието, нито на ценностите, нито на парите. Ти си един бедняк и такъв ще си останеш заради мисленето си. извинявам се за грубите думи.

181

Анонимен

преди 2 месеца

До до 177 Избираш дедовия при капитализма! Ти си много бос бе, не се ли сещаш, че в капитализма всичко се диктува от малко количество паралии и ако имаш смелостта да не им играеш по свирката изчезваш??? След като ТИ РЕШАВАШ, какво стана с тези, които бяха против събарянето на паметника на съветската армия? А какво стана с изнасилването на конституцията ни? А тези, които решиха, че е подигравка с правото избора на конституционни съдии? И като ти решаваш защо ядеш ***, дава ли ти някой друго

180

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 182 Айде посмали малко лъжецо! Скоро ще направим 45 години робство от посолството. Отвий се малко и по тази тема.

179

до 180

преди 2 месеца

На човека му липсват времената на ТКЗС-то бе. Не го ли виждаш- софрата е на пиадестал, другото като свободно пътуване, свобода на избор, свобода на словото не са важни за него. То само някакъв тотален, ама тотален роб би сравнил капитализма с комунизма... Дай му на нашИО пърцуцка и софра и не го търси- друго не го вълнува. Сит търбух за наука глух.

178

Анонимен

преди 2 месеца

Естесствено, ако хванете някой ром или индианец от Амазония, може и да не са чували за БРИКС, но това е само повод да ни будалкате пак пропагандни измислици. И къде сме ние? Ама не е ли ясно - в ануса на посолството сме.

177

Анонимен

преди 2 месеца

До късмет: "Ние сме най-добре, чували сме го БРИКСа, но не сме го виждали!" ... е как да не си го виждал БРИКСа бе? Сигурно си много млад? А за преживяното 500 години Османско робство и 45 годишното робство на БРИКС - СССР на нашите деди, *** не ти ли казвала?

176

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Явно са правили проучване У Факултето!Авторе *** ли ни нарече?

175

до 177

преди 2 месеца

Естествено, че в капитализма АЗ избирам. Ето ме- образован на заплата (директорска позиция), 3 бизнеса, къща, вила, сума ти имоти, сума ти странични занимания за пасивен доход. Ето те и тебе- типичният аутсайдер до живот, беден мрънкач с 3-4к заплата в склада на Лидл, който НЕ може да отлепи от дъното. Сам си си го избрал, драги. И аз започнах като беден студен в кол център с английски, немски и испански, минах през преводач, минах през ИТ сектора и така нататък. Ти си стой на дъното, сладур :)

174

Късмет

преди 2 месеца

Ние сме най-добре, чували сме го БРИКСа, но не сме го виждали!