305

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на Тагарев! Сега е време да поиска и допълнително заплащане за изпращането им. Украйна трябва да преведе пари на БДЖ първо.

304

Ха-ха

преди 4 месеца

Та те (БТР-те) още не са тръгнали за Останната! Какво пътуване, какви пет пари!

303

уточнение

преди 4 месеца

Този Мирчев ,безполовия плъх Митов , плешивия грозник Желязков и още един смел депутат-натовец Атанасов ,защо не отидоха да воюват за Авдеевка , ами се криха като хлеб.арки в Киев?Като искат да подкрепят фашистката шайка ,защо не са на фронта?Тези БТРи са от нашия джоб и който иска да ги дарява ,нека първо да ни ги плати!!!Депутатските заплати са страшно големи!!!

302

Джоко

преди 4 месеца

Мирчев , ти само по тозивъпросне се беше изказвал. Защо не си вземеш парцалките и беж в Добрич ?

301

Анонимен

преди 4 месеца

Хората, вярвайки, че новият владетел ще бъде по-добър, доброволно се бунтуват срещу стария, но скоро от опит разбират, че са били измамени, защото новият владетел винаги е по-лош от стария.

300

Румен

преди 4 месеца

Предложих на Мирчев да отиде доброволец в Украйна. Отказа.

299

Анонимен

преди 4 месеца

Ако има руски десант във Варна ще ги посрещнем със цветя и песни.Тоя пепеец сериозно ли мисли че ще се бием със руснаците заради корумпираните марионетки във парламента?

298

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо не е паднало - геройски се отстъпва на по изгодни позиции - това не е отстъпление- това е победа - според мисирките!

297

Анонимен

преди 4 месеца

Мирчев да яхва БТР пълен с боеприпаси и да хуква да спасява Авдеевка! Докога тунеядци и нищонеправячи цял живот ще забъркват каши, които ще ядем всички целокупно?!! На кой свят живеят тия умнокрасиви *** не е ясно...ясно е само на чий гръб...на нашия

296

Банкеръ

преди 4 месеца

Надявам се г-н Путин щедро е обещал на г-н Ердоган Българската ограбена и обезлюдена територия.Интересно ми е само в замяна на какво?Вероятно Кримските Татари ще стават Руснаци а Българите ще учат на Турски в училищата.Предстоят интересни времена.

295

Едно към едно

преди 4 месеца

Ами Бесните да да се бяха качили на по един БТР и да ги бяха закарали в Украйна! Ползата щеше да е двойна-и БТР ше дарин навреме, и от пишман политици ще се отървем!

294

Българин

преди 4 месеца

Така ще е, щом ги управляват българските генерали, които дори и шапките си не могат. Честита 2024 г. на приятелките ми от Днес. Бг. Както и на тези от инвестора. Аз инвестирам от почти 30 г.но не в оръжия или мойни. Те си ги продават оръжията, но няма кои да им ги купят.

293

Анонимен

преди 4 месеца

Депутатите от Възраждане - Ангел Георгиев, Коста Стоянов и Ивелин Първанов са гостували в Москва по покана на Единна Русия. Била им е представена новата концепция за външна политика на Руската федерация.

292

Анонимен

преди 4 месеца

Тези меки китки хал хабер си нямат от армия и въоръжение, тези некомплектовани бензинови бтр-и не могат да ги запалят в Украйна, да не говорим, че те не са достатъчно бронирани, не са за бойни действия.

291

МАРИЯ

преди 4 месеца

Нашите БТР-ри изобщо няма да додрапат до фронта. Също като Германските Леопарди. Половината станаха за скраб още докато са във влаковата композиция

290

Бай Ганьо

преди 4 месеца

Какви са тези ръждясали возила на снимката? Що Магарев се вози на нов Мерцедес ами не го подари на Хохлите?

289

Анонимен

преди 4 месеца

Личат си страничните ефекти от Оземпика който този момък си бие срещу отслабване (без да е диабетик ) объркване, раздразнителност ,сънливост , главоболие.Ама по ме кефи че по честите странични ефекти са диария, оригване повръщане ,запек , умора...Тъй че го разбирам защо е ядосан . В същото време стотици български диабетици у нас имат недостик от това лекарство ! сАМО ЕДНА ОПАКОВКА 1мг с 4 игли е 189.04лв. сигурно мИРЧЕВ СИ ИМА СОБСТЕН СКЛАД .

288

Диана

преди 4 месеца

Смешни са тези десни - и у нас и на Запад! Авдеевка падна за да не бъде обградена от руснаците, а не защото не са имали достатъчно оръжия укрите! Оръжието им нямаше да може да предотврати обсадата по никакъв начин! Какво ли ще стане ако руснаците застанат по границите и конфискуват всички подаръчни оръжия за укрите още там - нито "птичка" да не прехвръкне от там, пълна с оръжия, значи...Не е неосъществимо, но Путин явно си има своите цели и те явно не включват победа..Но кой го интересува това

287

Юлиян до 304

преди 4 месеца

Момък,извинявай!Да не си злоупотребил с "чая"?

286

Юлиян

преди 4 месеца

Момък,извинявай!Да не си злоупотребил с "чая"?