57

Анонимен

преди 2 месеца

В цяла София е пълна клоака -навсякъде поднали мазилки и счупени пропаднали плочки по витошка масово липсват повенца и навсякъде кучешки подаръци - ужас столица и мизерия

56

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименВсе тая дали панелката удържа земетресение, след като тези, които живеят в панелки, най-често страдат от депресия и тревожност, водят ужасен начин на живот или качеството на живот е ниско, а много от тях се самоубиват. Ако имаше действителна наука в България, все на някой щеше да му хрумне да изследва този очевиден въпрос. Панелките са източник на тревожност, депресия и криминално съзнание! Хората, които израстват сред панелки, в повечето случаи са осакатени за цял живот!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Цените са по-високи не просто в големите градове, а където има концентрация на богати. Забележете този факт и всичко друго ще ви се изясни. Най-богатите живеят в София и Варна, най-големите мутри, най-големите ***! Затова и цените на всякакви гнусни едностайни дупки гонят минималната заплата, а средната заплата в София е към 1800, което означава, че няма да спестиш и за месец напред. Няма регулации, пълна анархия! Всяко правителство, което не адресира този проблем, трябва да изтече в канав

54

Продължение на 54

преди 2 месеца

Всичко това е част от по-голяма стратегия, с която богатите в България стават по-богати, а единствените реално богати в България са мафията, както иначе знаем. Те владеят всичко - най-големите и най-печеливши компании, както и те притежават най-много земя. Тенденцията не е само българска, но тук има предпоставки за нова диктатура. Дали ще дойде след революция, което е по-малко вероятният сценарий при ширещото се раболепие, или след като някоя мутра в следващите 20 години завземе напълно властта?

53

Анонимен

преди 2 месеца

Журналистите само питат без да разследват обаче! Съществуват хиляди нереални агенции, които предлагат нереални квартира [само на снимки], като това е стратегия за вдигане на цените не просто на наемите на по-скъпите жилища, но и на продажбите на жилища. Когато няма къде вече да отидеш, се принуждаваш да намериш как да купиш! Ако не намериш, оставаш на улицата. С всичко това се свива и пазарът на труда, нараства конкуренцията, но не и конкурентноспособността, хората се принуждават за ст. да работ

52

Архитект

преди 2 месеца

Старите панелни блокове са вечни като конструкция, качество на материалите и издържливост. Устояха на Рихтер от 7-*** степен. По принцип никой не продава такъв панелен апартамент на супер локация в голям град в България. Просто евентуален купувач няма толкова пари.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Първите панелки, опитни образци, ги построиха през 1958 година и още са си здрави. После масово го строиха до 1990 година, а последните до 1994 година. За всички тях твоите 30 години изтекоха, а на тях нищо им няма. Говорят за едни 50 години, но това не е срок на годност, а нещо като гаранционен срок. Няма срок на годност за панелките. Докато са здрави, са годни.

50

Анонимен

преди 2 месеца

в манастирски ливади от едната страна помпят подпочвената вода събрала се в изкопа, от другата страна наливат бетона

49

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен49_с голяма грешка си, но панелките имат срок на годност, на едни вече е изтекъл, на други в следващите няколко години, ако се санира целия блок би могло да се удължи срока с още 5-10, лично съм виждал панелка 10-ти ет. панелите се бяха разкачили и се виждаше в съседите, знам че не ти се иска да е така

48

Анонимен

преди 2 месеца

Панелките нямат срок на годност. Годни са докато станат негодни, което може да стане след 100, 200, 300 и т.н. години. За какви 30 години говориш? Ако беше вярно, то досега хората от всички панелни блокове щяха да ги изселят.

47

доналд

преди 2 месеца

Ама тук се събрали бълхари да се надцакват и обясняват кой бил най великия! Инвестиции, пасивни доходи, топ енд АйТи спецове, бест локации, луксозни имоти!!! Смях в залата!!! Аз съм софиянец живеещ 25 години вече навън, но израснал на пл. Славейков. Ех, ако знаехте колко са ви смешни писанията и колко жалки звучите. Тръгнали там в панелното гето населено с астралопитеци да се правят на изискани и важни!!! Като града заприлича на нещо обадете се, но засега от 2 години са разкопали 6ти септември!!

46

циник

преди 2 месеца

Наемателите или собствениците на имоти, някой ще яде големия и по стара българска комунистическа традиция ще е този, на който има какво да му се вземе. Кой разбрал, разбрал.

45

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен53_срока им на годност е 30 години, я пак смятай

44

Анонимен

преди 2 месеца

Няма панелки с изтекъл срок на годност.

43

Рихтер

преди 2 месеца

Старото строителство ще поскъпва. Новото строителство е във балон и следва спад на цените там. Наемите също нагоре в големите градове. Това се отнася за България.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Е Вие какво очаквате от брокерите ?

41

Азаир

преди 2 месеца

До АнонименАз имам 9 апартамента и си ги ползвам. Имам и 5 жени и 12 деца. Не давам под наем. Всеки ден съм при различна жена. Събота и Неделя ги събирам заедно на вилата. Всичко си ми е на ред и съм щастлив. Всички се обичат, а и бизнеса работи добре.

40

Зоран за дръжавата

преди 2 месеца

Аз си купувам 500 кв.м парцел и поставям една каравана за 4000 лв. с газово отопление и не ми пука. Няма да изплащам 30 години килия пълна с *** и течове.

39

Охотник

преди 2 месеца

Специално за София, търсенето на бизнес имоти, е по-малко от предлагането. Причините са доста, но най-важните са:Безкрайно увеличаващите се наеми.Умиращият среден и малък бизнес. Централизацията на човеко потока, около метростанциите, води до обезлюдяване на улици и булеварди. От 2026 броят на новопостроените блокове, с търговски помещения ще се увеличи. Което още повече ще презадоволи пазарът. И следва, или намаляване на наемите, или много празни помещения.

38

Айше

преди 2 месеца

Манастирски ливади е голям уджас