33

Анонимен

преди 2 месеца

Гея на мама пак се изака от сърце и душа.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Баце е Играч! Остави софиянци сами да си го "набият" със Спасителите и Промяната! Сега вдига рамене - Сами си ги избрахте, търпете своя булеварден избор! Между другото, къде са "активните борци" Бабикян,Манолова и Хаджигенов?

31

Гражданин

преди 2 месеца

Айде и този плужяк се нареди до повечето политици, които лягат и стават с Борисов.

30

Анонимен

преди 2 месеца

До Кой докара тези? Тези ги докара Боце от Банкя с kypвenckoто си поведение в късния следобяд. ПП сложи ли ти го с 200? Сега не се оплаквай: Олеле, оправиха ни! Никой от ОС не може и няма да ти помогне. Аман от пожарникари, милиционери и Спасители

29

Анонимен

преди 2 месеца

Г-н Бонев, защо позволихте на унуката на генералите от ДС да стане кмет? Той още в началото изпусна нещата, административният му опит е нула и сега залагате на Вера Тодева да оправи нещата. Тодева е изпълнителна и стопира нещата, но дотук! С нейната праволинейност ще позволи общинските съветници да я бламират и да продължат в този дух, докато я принудят да подаде оставка. Борисов хич да не чака някой да играе по неговата ***, пpocтiят пишман-политик! Сега изходът ще бъде бламиране на Тодева.

28

Ццццц

преди 2 месеца

ПП и ГЕРБ са като двойка, която ту се събира, ту се разделя, все гледат у чуждото канче и не си виждат своите собствени проблеми.

27

Интересен

преди 2 месеца

Двубой между мис Бони и Баце- не мога да позная кой ще спечели?

26

Поручик Ржевски

преди 2 месеца

Бони, разбирам, че искаш да пристанеш на Борисов, ама явно не си негов тип. Вземи си един предизборен плакат на герб с Бойко, вземи си играчките и изпусни малко парата в банята.

25

Лупи

преди 2 месеца

Защото целта е в парламента да се види що за стока са ПП и сега на изборите за Евро парламент да са 3-ти. А в СОС няма такава схема и затова ще го ду*те.

24

Кире

преди 2 месеца

Той Боко много ще се трогни от воплите ти:)

23

Бай Танас

преди 2 месеца

Бонке, хвани се да работиш нещо. Ако можеш

22

Анонимен

преди 2 месеца

София - гейската столица на балканите.

21

Драгойчо Цолов

преди 2 месеца

Бягай с 300, Боньо.

20

Кой докара тези?

преди 2 месеца

Истинските софиянци нямаше да докарат такива на власт. Такива в София почти не останаха. Тези ги докараха новите столичани. Бабите им с галошите на село, а внучетата намерили работа у София и се изживяват като градска буржоа. Такива ги докараха. Сега всички ще ги търпим.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Бонка, има грешка. Да не се окаже, че е у вас. Кмета не е на герб, кмета е ваш. Председателя е ваш.

18

зачуден

преди 2 месеца

Това женствено момченце защо ни го натрапват по три пъти на ден ?! Само хленч и претенции /без покритие/ се чуват от него . Софиянци бяха достатъчно наивни за да дадат власт на тези лаици , които нямат хал-хабер за начина на функциониране на СО , сега им се е приискало да лапнат цялата власт ?! Нахалство ли е , наглост ли е или е просто ненаситна алчност ?

17

О, божке

преди 2 месеца

Това е този, дето докато ни убеждаваше да караме колело, че замърсяваме, му източиха два пъти бензина от талигата пред блока. И най-нагло се оплака във ФБ. Екипът им, всичките тесни специалисти, малко след като спечелиха, започна да се разтуря. Заедно с онова архитектче, което имаше много визии, концепции, но после напусна. Да се смееш ли, да плачеш ли, но за съжаление 4 г ще очакваме от тези да решават проблеми. Те още не са наясно със самите себе си.

16

Обсесия

преди 2 месеца

Напълно подкрепям коментар 13! Бонев е обсебен от мисълта да управлява! Обсебен е също от Борисов, също като менторите си, вкл. Нинова! Това е обяснимо! Неуспелите хора винаги търсят някой, който да обвинят за своя неуспех, по-лесно е!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя пак проплака и взе да мрънка, а истината е че той самия за нищо не става. Колкото по-рано напусне политиката, толкова по добре за всички

14

Диана

преди 2 месеца

Според мен, някой хора в СОС се опитват да предпазят съвета от евентуален пълен погром вероятно стреснати от екстремистките поведения на Терзиев и Сие там...Но явно е и че тези млади хора не приемат така протегнатата им ръка...След като те се чувстват готови да поемат пълната отговорност за управлението на съвета, според мен другите там трябва да им дадат тази възможност - избирателите са им я дали, все пак! А и те изглеждат достатъчно разумни за да не подминават без внимание добри предложения