11

Обективен

преди 2 месеца

SkyNews Arabia е съобщила , че по информация на хусите кораба е потънал. Кораба е пътувал с товар от ОАЕ към Варна.

10

Обективен

преди 2 месеца

Не пише името на кораба който е бил за Варна , но кораба Rubymar ,атакуван от хутите е потънал. Британска собственост е .

9

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Праштаите нашите военните кораби незабавно с най модерното Нато- вско въоръжение, ще пердашим хуситите.Денкоу, Тагафенко, алоооу къде сте бре?

8

Българин

преди 2 месеца

Модерно пиратство. Цоцкане на персийски и катарски милиарди, от терористи в пижами и сандали, под вечния предлог "фром дъ ривер ту дъ си". Нали уж солидарност с колегите от Газа? Нали уж само ционисти борим? Евтини бандити в ръцете на ислямистите налагащи световен Халифат. Европа, както винаги в кома.

7

Анонимен

преди 2 месеца

*** - военни кораба

6

за еден преател пита

преди 2 месеца

Хутите са въоръжени с камъни, тояги и тук там някой лък. Срещу тях бяха изпратени най-модерните кореаби с най-модерните ракети и самолети на САЩ у ОК. На хутите им бяха нанесени невероятно тежки удари, със супер модерни ракети, както и със самолети. И сега пишете, че хутите пак нанесли удар. Интересно ми е как точно се получава така, че тези изостанали диваци разполагат с оръжия изобщо, способни да думкат кораби?А разследване направено ли е с какви точно ракети?На зелен ски ракетите ли са?

5

Коцето

преди 2 месеца

Единствено хутите имаха смелостта да се опитат да помогнат на Палестина както могат.

4

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3. Щом казват че курсът му е до варненско пристанище значи е така. Кой знае кво е возил. А каботажния кораб плава само покрай крайбрежието на една и съща държава.

3

Анонимен

преди 2 месеца

От сичкото не се разбра кой го е атакувал и кво е возил. А последния абзац може да се приеме само и единствено като пропаганда след като не е известен нападателя.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Тези кораби нямат линия до Варна. Има каботажен кораб в Средиземно до Черно Море. 1 или 2 пъти в месеца.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Бе наще не си ли научиха урока да не пращат оп тоя маршрут кораби с наши екипажи, въпреки "големите" пари?