13

ХоХо

преди 2 месеца

И този ли е на възраст над 65 години ?

12

Анонимен

преди 2 месеца

Последното изречение е неуместно.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Защо изобщо се дават шофьорски книжки на младоци под 30 години, които предизвикат над 90% от катастрофите в България?

10

Емигрант

преди 2 месеца

Отнемат ли им колите на дрогираните и пияните или само написаха закон без да го изпълняват ? Мишкуването на суверена води до батак и робуване ! Тук не е местото на протест, тук е местото на "черковните мишки", как не разбрахте, че политиците които избирате са престъпници и ви управляват и контролират чрез медиите ? Прокарват се закони които освен, че не работят, а ако бъдат приложени са им оставени "вратички" за заобикаляне от "мой човек" ! Тарикат-проsтаци ви управляват !

9

Хемус

преди 2 месеца

И тоя сега ще реве по телевизията,че е смьркал преди Коледа

8

Анонимен

преди 2 месеца

Браво! Поредният "герой"! Кой изобщо им дава книжки на тия?! Май ще трябва задължителен психотест и за В категорията И като не издържиш забравяш, ако ще са шофираш перфектно.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ако няма наркотици, такова *** ще се напие като кютук и пак ще направи беля. Питам се, кой му е купил автомобил и не знае ли що за фекалия е създал, та му дава средство, с помощта на което може да убие човек?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Демократ съм по убеждение, но когато прочета за такъв дeбuл, започвам да съжалявам, че вече не функционира някой трудов лагер като някогашния в Белене, за да пращат там същества, за които животът и здравето на околните са без значение тогава, когато съществото е решило да си прави кеф. Такъв заслужава с ритници да го подкарат към място, където няколко години тежък физически труд може би ще му се отрази добре.

5

Турист:

преди 2 месеца

Да са ви честити евроатлантическите "ценности"...!

4

Анонимен

преди 2 месеца

До къде води чалга културата а .

3

Старшинката

преди 2 месеца

А едно време, когато бяхме нормална държава, 19-годишните бяха в казармата.......

2

Public enemies

преди 2 месеца

Не с масови проверки нощем по пътищата, полицията знае всички босове и техни дилъри занимаващи се с разпространение на наркотици, охранява нарко бизнеса и получава процент от печалбите, това е причината подобни инциденти да се случват, хората които разпространяват безпроблемно наркотици трябва да са в ареста, но ви обясних защо са на свобода.

1

Der klassiker

преди 2 месеца

Доста демократично.......