133

Диана

преди 2 месеца

До Анонимен137 Тук има и нещо друго, според мен...БСП разруши страната с политиката си на Преход така, че хората и след 30г. сега живеят много по-лошо отколкото при бай Тошо...Те обаче не мислят със собствените си мозъци, слушат излиянията и манипулациите на БСП и им вярват че сега живеем по-зле заради Герб-ерите, които били окрали всичко...Сега, значи, като изчегъртаме лошите гербери, всичко ще се върне по старому, ще стигнем "светлото бъдеще", значи...Ето, на това му се казва "***"-ове..

132

Диана

преди 2 месеца

Да1...Разбира се...Всички тези убийства са лично дело на Путин..Сигурно точно толкова, колкото на Юпитер се подвизават зелени човечета и ни мерят мозъците от там, значи...Не може така да се говори! Няма никакви доказателства и е жестоко да обиждаш невинен човек в подобни престъпления...Нещо може да е много правдоподобно, дори "очевадно", но най-голямите престъпления обикновено се крият точно зад талива "очевадни" доказателства...Някои хора се излагат много и за съжаление Бог гледа всичко..

131

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 132 - парадокса в тоя случай е, че хора страхливи и притворни, които цял живот бягат от проблемите и когато срещнат насилие - се крият, тук и сега мечтаят за Тиранин с тежка ръка! Същите при т.н. Бай Тодор са мърморели срещу неговите велможи, а сега - искат същата диктатура! Това са т.н. соцносталгици - хора които свързват "оня" режим с младостта си. Асоциират то с отменалата си младост!

130

Анонимен

преди 2 месеца

В голямата демокрация САЩ мъж лежал 37 г в затвора невинен.Пуснали го и му дали милиони компенсация.Той казва-никакви пари къщи яхти екскурзии не могат да компенсират тези години.Някои лоши хора казват че сем Клинтън убили 34 души по пътя към властта.Сигурно Путин е виновен

129

Алекс

преди 2 месеца

Ленин изби царското семейство,следват чистките на Сталин,сега кръвожадното Жуже трепе наред.Прокълната земя.Ражда само чудовища.

128

ИВАН

преди 2 месеца

КАЖЕТЕ КОИ СА ЗНАКОВИТЕ УБ ИЙСТВА ТУК! ЗАЩОТО СТАВАТ ПОЧТИ ВСЯКА СЕДМИЦА! ОСТАВЕТЕ РУСИЯ, ТЯ Е ВЕЧЕ НА БВП ПО ППС НА 1-ВО МЯСТО В ЕВРОПА!

127

КОЙ КАЗА?

преди 2 месеца

Всички знаят, че "политиката е *** работа". Журналистиката обаче трябва да показва всички гледни точни, а САЩ в това отношение не остават по-назад: стига само да се спомене Кенеди, Гуантанамо и редица убийства на високопоставени чуждестранни лица (убийства на "врагове" на САЩ в различни държави и континенти). Искам да кажа, че нещата не са само черни и бели и не трябва да се гледа едностранно.

126

Цвети

преди 2 месеца

Изключителен мъж, отговарящ на всички критерии за мъж!

125

Анонимен

преди 2 месеца

Пискливите фашизирани дъртаци пак ми запелтечиха за ТЖ. Въздишат и щели да ми възкресяват старото уж по-добро време, силни лидери имало, ток изнасяли, цяла България обсъждала. На Кокорчо да му изсъхнат ***, че вдигна пенсиите на тая отврат.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Таака е. И още 150 неразкрити убийства-галевци , къровци , трактористи , нотариуси ..абе тя статията била за Путин...

123

Абе

преди 2 месеца

Предпочивам Режима Путин , пред режина на ББ/ПП/ДБ !!!

122

ss

преди 2 месеца

Я как се е надул тоя. Задържаш вода другарю

121

Анонимен

преди 2 месеца

Няма смисъл да се коментира Путин, той е в друга релност! Безсмислено е нормални хора да го обсъждат него и последователите му ! Аз също познавах няколко човека, дето не ги слушаше главата, но те не влияят на нищо, просто обикновени тъпаце!

120

при Тодор Живков

преди 2 месеца

При Тодор Живков когато бяхме с Русия, България имаше енергетика и изнасяше ток в цяла Европа, а днес в ЕС и НАТО жалката евporейска България внася ток от Македония. Ако македонците срат тока, българите ще стоят на тъмно и ще студуват.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Края на 70 години си купувахме домашен *** от бабите от пазарите- еми немаше и бяхме въшлясали и къф рай начи беше ама овъшлясахме в рая и той фалира.....

118

Анонимен

преди 2 месеца

118- заради бананите ли бате?! Ти у ред ли си- 1984г си родих детето и като се зареди 2 часа нема ток, два няма вода- и ко прайм бате.....ами гледам си го като по време на война и о къф рай било че чак фалирало- и що батка фалира......

117

Анонимен

преди 2 месеца

До 122, че кой обсъжда соца, само изветрели пенсии и копейки леят сълзи по соца. Сами си пишете, сами си отговаряте.

116

Анонимен

преди 2 месеца

Истински руснаци в съвременен смисъл са Навални, Немцов и Политковская! Всички които оправдават режима на Путин са умствени джуджета и гномове! Срам за героите ни Левски и Ботев!

115

Анонимен

преди 2 месеца

Да бе, за това сега вече 34 години демокрация, а всичко говори и обсъжда за соца, защото много лъжеха тогава... защото било много лошо при соца...

114

Анонимен

преди 2 месеца

Приеме, не приеме, Байдън или Тръмп няма значение, на вас жълтонасраните павeтници ви разпориха гьзовете от всякъде, вече няма пари за вас.