131

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен126 Славите Русия, А България кога?

130

Анонимен

преди 4 месеца

Защо някой си мисли, че на Запада му дреме за Украйна. Тя е чисто и просто един инструмент, с който така наречената западна коалиция си сверява часовника и вижда дали изобщо може да води някаква форма на война с Русия. Западът е в упадък и това не е някаква новина за всички, които следят международните събития. Въпросът е, че явно светът върви към ново разделение по оси на влияние.

129

Кинжал

преди 4 месеца

Русия не се опитва а напредва в украйна ***.

128

Чери00

преди 4 месеца

Сега дорде се усетим като през втората световба война пак проевропейска България както винаги ще гризни дървото! Евролизачите ще ме наплюят мошно, но факта си е факт!Разберете едно важно нещо: САЩ и ЕВРОПА СА МНОГО СИЛНИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКАНИ, НО СА НИЩО ЗАЩОТО НЯМАТ ЕДИНСТВО! Тяхното единство е про форма и само задълбочава ада в Украйн!Да, ама не!

127

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 125 Не на три а на ПЕТ ДО ОСЕМ ЕТАЖА според съответната сграда, превърната в бункер!

126

Господи Клане

преди 4 месеца

Абе някяк си гротескно беше банкетчето в Мюнхен където добре облечени, гримирани жени и елитни зап мъже се чукаха с чаши бино, махаха ръце за поздрав, а мамси джейс, по същото време зле облечени укр войници, изоставили убитите и ранените си колеги напускат Авдеевка,докато на найвисоката зграда в града с викове Победа руснаците забиват руското знаме. В Мюнхен се чукаха.Чашите звъняха.Шнапса смени виното. ЕУ-Очите светнаха.Те пиеха за Победата руска в Авдеевка. Годподи, спаси деца си украински.

125

Анонимен

преди 4 месеца

храбри хора са руснаците .. четете историята ...никой не ги е победил и никой нама да ги победи

124

Анонимен

преди 4 месеца

слава Русия

123

Анонимен

преди 4 месеца

Ама падна най-укрепения район в света ли!? Никой не ви го пише. Вкарвали са вагони и камиони на 3 етажа под земята. Да не ви разказват сладко, как било некво си селце. 9 години са правили бетонни и инженерни съоръжения със западните консултанти. И "***" както им казвате ги изораха супер грамотно. Артилерия, дронове, снайпери, ПТРК, и най-вече подготвени щурмоваци.

122

Ela

преди 4 месеца

Руската телевизия даваше как укранците са изоставили труповете на техните воници в Авдеевка.

121

Анонимен

преди 4 месеца

За мен вече е ясно - следващия разгром за запада явно ще е при Работино щом почнаха да се обесняват колко големи загуби са дали руснаците.

120

ВНИМАНИЕ ПРОПАГАНДА!

преди 4 месеца

Целта на фалшивите новини за разстреляни предали се украйнски войници е да се уплашат тези украйнски войници които мислят в бъдеще да се предадът и така да спасят живота си!

119

Анонимен

преди 4 месеца

До Ех, Къде е, та къде е? Ами много ясно - в анууса на Сорос, за спа процезури и с цел да набере повече кал и тор за следващите си постове.

118

Анонимен

преди 4 месеца

Украинци, не слушайте Зеленски, той си пази собствената кожа и воюва за себе си, а вие бягайте извън Украйна докато свършат военните действия или се предавайте на руснаците, за да се спасите, трябва да живеете, някой трябва да прави и деца!

117

Анонимен

преди 4 месеца

Украинци, не слушайте Зеленски, той си пази собствената кожа, а бягайте извън Украйна или се предавайте на руснаците, за да се спасите, трябва да живеете, някой трябва да прави и деца!

116

,,,,

преди 4 месеца

Много се радвам , че не съм роден в Русия.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Доста време, преди руските войски да започнат военна операция, нацистките бандити на Зеленски, хвърляха бял фосфор по мирното, цивилно население в Украйна, който е забранен за ползване, кога ще осъдите виновниците от Киевската хунта и Зеленски? Това са жестоки престъпления без давност!

114

До Величко

преди 4 месеца

Уважаеми другарю , с тези темпове на настъпление, ще чакате до 2169 година за да стигне дядя Вова до Лвов, ама кой ли ще е жив тогава, че да го види

113

Величко

преди 4 месеца

Давай дедя Вова ! Чакам да падне и Лвов !

112

отец Нафърфорий

преди 4 месеца

Чертата след Авдеевка - 16 000 руснака груз 200 , 35 000 груз 300 , над 500 бронирани подвижни средства .Съотношението на загубите между двете воюващи страни е 1:13 в полза на братята украинци . Това за 4 месеца.