78

Левски е вечен!

преди 2 месеца

А националните предатели като пеликан Джилязк0ФФ са еничари на чужди господари и се кланят на чужди богове!Ти си срам за България, Джилязк0ФФ!

77

Мдаа

преди 2 месеца

До Българин, По скоро ЛЕвски да е бил евроатлантик отколкото комунист или диктатор. Кратуните на ограничените малограмотници тук не го осъзнават !

76

Анонимен

преди 2 месеца

Желязков с тая уста не смей да произнасяш името на светиня, с тая уста дето друго си правил !

75

Мдаа

преди 2 месеца

Истината е че *** марксисти, комунисти, фашисти дърпат назад света. Всички диктатури и тоталитарни образования са едни и същи, създават се в имиджа на един човек който е ограничен !

74

Анонимен

преди 2 месеца

Национални предатели се пробват върху костите на Апостола! Скрийте се в посолствата!

73

Никос

преди 2 месеца

Като види как БГ днес е Колония ръководена от Посолството ще съжали, че е умрял за този продажен народ- сбирток.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости! Поне Левски не се опитвайте да си присвоите! Той е на върха на човешкото достойнство, морал и обич към народа си. А вие?

71

Гошо

преди 2 месеца

До Българин-91...Освен евроатлантик ,Левски е бил и НАТОвец, а е подкрепял Украйна още тогава

70

Българин

преди 2 месеца

Този продажник само трябваше да каже, че Левски е бил евроатлантик по душа...

69

Ангелина

преди 2 месеца

Пълен цинизъм ,Желязков!!!Не осквернявай паметта за Левски и не принизявай неговите идеали със съпоставянето им с варварската ви "демокрация" ,която започна с управлението на ГЕРБ и компания.Жалко е ,че такива като Левски ,Ботев ,Раковски.....са си дали живата за чиста и свята Република ,която днешния "елит" унищожава с ОПГ и погазване на всички човешки права и свободи. Ако има някой в съвременната епоха ,чиито дела и идеали да се доближават до "моралния кодекс" на Левски ,това е Навални.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Левски се е борел срещу империализма във всичките му форми. Той е бил радетел за "демократска република" - нещо, което го противопоставя напълно на Русия, тогавашна или днешна. И затова копейките го мразят.

67

До Сър Махони

преди 2 месеца

Друго си е пиратът СЪР Франсис Дрейк или може би масовият убиец Чърчил, изтребил милиони индийци и унищожил шедьоври на архитектурното изкуство като Дрезден к Хамбург, хм???

66

Сър Махони

преди 2 месеца

Крал, грабил, ракетирал, заклал дете ... и после национален герой на българите?! Интересно ми е да знаем какво ли мисли дър Джеймс по този въпрос. Дали затова българите са такова крадливо грабливо лъжливо хайдушко племе?

65

БеГе Чорбаджиите

преди 2 месеца

Са слуги на Путин

64

Евроатлантик

преди 2 месеца

Глупости на ента СТепен.Левски се е борил не само да се освободим от турско иго,но и от игото на българските чорбаджии,които са били слуги на турците.И сега е така.

63

Ако Левски беше жив

преди 2 месеца

Щеше да е доброволец като Глиги и Светльо Левскара като рейнджър в Украйна и щеше да се бори за свободата на Украйна!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Желязков опростачи събитието с неадекватните си брътвежи. Задмина Плевнелиев

61

у соросоид чест няма

преди 2 месеца

До Граф Игнатиев уби Ако има все още нещо мъжко в теб и някакво достойнство , ще признаеш , че българите с това че никой си не мръдна пръста докато смешна бройка заптиета го придвижваха към София , да му помогне да избяга .

60

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Левски беше жив, щеше да се бие за Украйна. Имало е български доброволци, които са се биели във войните за освобождение на съседните нам народи.

59

Анонимен

преди 2 месеца

България обича Левски и мрази путин.