135

Руя

преди 3 месеца

Истински мъж и политик.Казва истината в очите на извратените евреи и тези ,които ги поддържат.

134

Анонимен

преди 3 месеца

131 - НА КОНФЕРЕНЦИИ МОГАТ ДА СЕ ПОКАНЯТ КАКВИТО СИ ИСКАТ ГОСТИ.

133

Анонимен

преди 3 месеца

Ако бях на мястото на Путин ,вече да съм се разбрал с БРИКС и страните от Близкия изток, Африка и да да си направим една военна операция в САЩ и Израел. Тези могат да водят войни само на чужда територия срещу по- слаби врагове без оръжия....Видя се с целия потенциал на запада как нищо не направиха в Украйна, а им свършиха парите....Както каза Ердоган - един справедлив свят е възможен ,ако САЩ не са в него!

132

Анонимен

преди 3 месеца

Много по- страшно е ! Вече почват да умират от глад около 2млн...- убити 26000, ранени 68 000...Не знам точно какво се чака ,за да се събуди света! Ако не се крепеше света на парите ,до сега Израел да го няма!

131

аноним

преди 3 месеца

Естествено е този сенилен старец да вижда и на сън събития от преди осемдесет години,и да въздиша по тях!Ами нали там,при него и в една друга държава избягаха и се скриха оцелелите нацисти,след победата над тях!Никак не се учудвам на мисленето на този- ,,политик''!!!!Имал е добри учители!!!

130

Анонимен

преди 3 месеца

Според данни основаващи се на документи на Международния червен кръст, жертвите на т.нар. Холокост са няколко стотин хиляди, а не милиони. Вече не знам на кого да вярвам. И нещо не ми се вижда вярно това което казват евреите. Имало е жертви и това е неоспорим факт. Но първо от какво са умирали. Второ колко наистина са били като бройка.

129

РВ

преди 3 месеца

Чичифутчоо може да обяви война на Бразилия ако иска... и това ще е края на смешната им открадната държавичка.

128

Сирма

преди 3 месеца

А, обстрела на бежански лагери и убийството на стотици бежанци и цивилни как да го наричаме?

127

Пантелей

преди 3 месеца

Лула не е прав. Много от евреите са се спасили във ВСВ, имали са шанс да избягат, докато в Газа бомбите не дадоха шанс на много хора да избягат, нямаше предупреждение, нямаше палестински звезди на ревера.В началото на войната е нямало убийства на евреи, докато палестинците са екзекутирани в леглата си.

126

Анонимен

преди 3 месеца

По някой път истината боли затова мошетата вият на умряло.

125

Анонимен

преди 3 месеца

Много добро сравнение,на Президента на Бразилия

124

Анонимен

преди 3 месеца

Така нареченият холокост над евреите е една грандиозна лъжа, докато холокостът над палестинците е неоспорима истина. Един ден еврейите ще платят скъпо, та прескъпо.

123

Анонимен

преди 3 месеца

До 153Човекът е говорил пред ООН, а не пред социалният министър.)))ООН не е в Адис Абеба - Етиопия.Странното е какво е търсил бразилеца на среща на Африканският съюз.

122

Анонимен

преди 3 месеца

До 152 То и в нацистка Германия се е живеяло по-добре от фавелите на Бразилия, но това не значи, че бразилците не са имали право да критикуват фашизма в Германия.

121

Алекс

преди 3 месеца

Милиони бразилци живеят по фавелите на Рио и Сау Паулу в бараки от картон,ламарина и всякакви подръчни материали,обаче юнакът Лула да Силва се захванал с Израел,където и най-бедните живеят в нормални жилища.Първо си оправи собствената държава,после оправяй света.

120

Анонимен

преди 3 месеца

138 Аз съм чувал. Зависи кои евреи. А ти с твоите уж 55г защо не си чувал за Валери Петров? Аман вече от тези измишльотини, аз зъм лекар доктор физик химик вчера бях Токио..

119

Анонимен

преди 3 месеца

До 137 Този Сорос много бре, изниква във всяка държава, финансира хора и фондации, Илон Мъск да е, ще е фалирал отдвна.

118

Анонимен

преди 3 месеца

132 историята ти се опитваш да я ревизираш. А фондациите на Сорос са факт. За това и врещиш опорки срещу Орбан който изгони университета му. И никога няма да кажеш как Томислав Дончев от директор на Отворено общество стана политик. Гроздан Караджов също. Антоанета Цонева пък от БХК. Сорос всяка седмица има среща с ЕК. Повече от който и да е държавен лидер. А него никой не го е избирал. Това са факти.

117

SmO

преди 3 месеца

Рамзес е виновен,ако беше ги приключил, римляните,германците,палестинците, европа и руснаците нямаше да имат проблеми.

116

Анонимен

преди 3 месеца

До 128Много си наивен, верваш, че някакви нелегални оргнизации искали да залеят Европа с имигранти.Няма такова нещо. Самите западноевропейски държави напълно легално искат още мигранти поради причината от липсата на работна ръка.В Австрия която лае срещу нас поради пенсионирането и разстежа на икономиката годишно и са нужни нови близо100 хил. работници. Германия 400 хил.