30

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп е много превъзбуден хлопа му дъската

29

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп не е комунист, затова и зелените ислямисти хич не го обичат.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Tpъмп натрупа богатството си в Канада, а не в Ню Йорк.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Ню Йорк и него обичаше.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Да обжалва в.Московския съд! Там със сигуеност ще спечели!!:)):))

25

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен, к.34 Въпросът кой ще е следващият президент ще го решават гражданите на САЩ, не ние. Ние стоим и чакаме какъв ще бъде резултатът. То затова пишман академикът иска да бъде външен министър, чунким някой ще обърне внимание на Киро и Кокорчо и тези около тях. Или на Тодева, дето се напъва Червен Васко да спечели червени точки, иначе чистачка в ресторант.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До др0гаре плоскоземи Откога смени политическата насоченост на президент Байдън? Та той и сега си драпа за военна помощ за Украйна, но войските на Зеленски се пропукаха и камарата на представителите вече не дават оръжие и боеприпаси. А и наближават президентските избори и Байдън даде заден ход. Тук русофобите и русофилите никой не ги слуша,те нямат думата, господа и другаре.

23

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 33 Виждам че си съвсем наясно че без Тръмп Путин и Русия са две кръгли нули застанали една до друга. Избора на Тръмп е въпрос на живот и смъpт за Русия.

22

СВОЙ

преди 2 месеца

До Пияницата,да не всички имат таланта на Байдън,честно демократично,да икарат мрд от най некорумпираната държава в Света,наречена Украйна.На всички либерали или атлантици или каквито и да ви наричат, Сова ви е изпила мозъка!

21

пияница мистик

преди 2 месеца

"Ню Йорк беше мястото, където бащата на Тръмп събра богатства от имоти, които дадоха на сина му трамплин в бизнеса и достатъчна защита срещу безбройните му грешки." === Както съм писал тук поне 100 пъти, че Тръмпанара е един кух плондер и нищо не е постигнал сам в този живот, много хора, предимно пyтин0питeци не ми вярваха. Всичко му е наследство, което той си харчи и постоянно губи, понеже е мега TЪПАНАP. То му личи по приказките и поведението, типичен реднек. Наай-малoyмният президент на САЩ

20

СВОЙ

преди 2 месеца

Глобалистите,Дълбоката Държава,както ги нарича Тръмп,толкова се страхуват,ако станае президент,че са готови на всичко.На 22.11.1963 лишиха САЩ от своят президент.2020г лишиха САЩ от истински избраният президент и сложиха послушен старец за такъв.

19

Алекс

преди 2 месеца

Ню Йорк пак ще го заобича,когато спечели изборите.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Демократичната кауза продължава да набира нови фенове, подлагайки на репресии и политическо преследване алтернативния кандидат.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Дони обратното на острото обича само себе си (до обяд) и парите, които някои балъци му даваха. Сега и това май не му остана. И това беше предвидено много отдавна. Хора, като него, губят връзка с реалността, когато се видят с власт. Е, той направо се ос*а.

16

Анонимен

преди 2 месеца

И у ФАЩ имат някой Нотариус - дето командва кадиите - 8-те джуджета :)))

15

100% Бай Ганьо

преди 2 месеца

Ледения Стив Остин преди да му направи зашеметил каза че има 8 милиарда долара.След туй го просна на земята.Как тъй 500 милиона глоби ще му направят дупка в портофела?

14

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Дони като стане Президент пак - ше изрита кадията - кошаревец на Бай Дън :)))

13

Анонимен

преди 2 месеца

няма право , няма морално право , този изкукал тип , нахлул в капитолия , да се кандидатира - няма право ! *** американци как ще гласувате за този бе ? та той е врата на путин за европа

12

Анонимен

преди 2 месеца

Попитаха Путин кое ръководствое ще е по добре за Русия при Тръм или при Байдън.Путин тактично назова Байдън.Пакги постави в шах.Другия ход ще е мат

11

Анонимен

преди 2 месеца

Дъртакът много обичаше навремето източно европейски мурвенца! Осигуряваха му ги червените дъртаци, станали "бизнесмени" за една нощ!