16

Анонимен

преди 2 месеца

Няма ли патици напомпани с ботокс от тях? Някоя известна?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Много е яко, че има такива новини. Все едно, че искат с тях да докажат колко са полезни милиционерчетата.

14

Ivan

преди 2 месеца

Тествайте всяка сутрин т.ъпите ченге.та преди смяна със същите тестове и тогава ми обяснявайте кой и какво е хванал.Как може за тях да не важат,а за мен и всички други да важат?Ако някой може да ми обясни с какво се различава ушевия с пищов на г.за от мен,ще го призная!Само,че няма такъв индивид!И защо всички институции мълчат за видното неравноправие е ясно.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

13

ффф

преди 2 месеца

Искам всяка сутрин да тестват полицаите и да се спазва закона от тях... после да тестват и народа... и да четат и пилат всеки ден статистика по рпу та

12

Анонимен

преди 2 месеца

Бедната държава да им отнеме колите.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Последно - отнемат ли се автомобили или не се отнемат при наличие на алкохол в кръвта!!! Или пак се размиха нещата.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Е ИКО.НИЩО

9

Анонимен

преди 2 месеца

В неделя е позволено

8

Заловилисамъдя

преди 2 месеца

Злите езици говорят че ценоразписа на бандата младопенсиониращи се, корумпирани трудоустроени морално разложени шуробадженакорушветчийски ceлинчuта,бил следният:-такса спокойствие, хилядарка на месец,при годишен абонамент.две бимберици да се оправим при позитивен тест.поне хилядарка за нелицеприятна снимка в градски условия.да си трезвен като веждичката след беля,от тройка до десятка. Имало и други,екстри.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Станахме жетер сащ и холандия. Интересно ми е, дали въобще има трезви шофьори? Те май изчезнаха заедно със социализма.

6

Анонимен

преди 2 месеца

И в тестовете на полицията редовно се хващат лекарства обезболяващи, за диабет и кръвно и така се отнемат автомобили на нищо неподозиращи водачи.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Наличието на пияни и дрогирани по пътищата полазва, че промените, които напарвиха ПП и ДБ в закона ме са ефективни и хората продължават да пият и карат.Значи мерките на Кирил Петков не работят, а само тероризират нормалните българи!

4

Niki13

преди 2 месеца

полицейския произвол е непоносим, да припомним в ЗДП освен тормоз на водачи полицията има и други задачи, която тя упорито не върши. Да припомним хванатите полицаи с манипулираните резултати и рекета.Да пропомним,че полицаите сутрин спряха да ги проверяват за наркотици, защото тестовете показват нереални резултати, но за водачите останаха. И накрая журналистите ако могат да пишат истината, заглавието трябва да е "Полицията залови за ден 37 възможно употребили алкохол и 8 възможно употребили др

3

az

преди 2 месеца

от тия 8 дрогирани , на 5 кръвните проби , ще излезнат отрицателни (официална статистика 58% ) , само дето тия 5ма ще стоят половин година без книжка , кола и набедени за наркомани. Време е да има корекция и да махнат тия полеви тестове - директно кръвна при съмнение и след 1г като излезне теста да е последващата реакция.

2

Лъжат

преди 2 месеца

Покажете документ

1

Дучефф

преди 2 месеца

Само яко къртене, конфискация и 1г. ефективно в Кремиковци или Казичане