9

Анонимен

преди 2 месеца

По всяка вероятност на пистата не е имало достатачно сняг и сега сърбина с право ще ни съди.

8

Анонимен

преди 2 месеца

До 3 Хи, хи, хи в Сърбия има само 4 върха над 2000м.,като най-високият е Миджур 2168метра.

7

Анонимен

преди 2 месеца

До5Връх Миджур е български, бе.......... Къде ви намират, не знам))) ВВръх Миджур е точно на границата и колкото е български толкова е и сръбски.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До 3мн глупости си написал ....1во има мн по -високи планини от блъгарските и 2ро има точно 3 или 4 върха по -високи от Миджур)))Така ли?! Я, ми писочи една планина в Сърбия по - висока от повечето български. Както и ми посочи поне един връх в Сърбия по-висок от 110 тият в България връх Миджур.Само не ми давай за пример върхове в Косово.

5

бг смешки 2

преди 2 месеца

нали това казвам че народа е ЯКО ПРО***сТ !

4

до 2 и 3

преди 2 месеца

Връх Миджур е български, бе.......... Къде ви намират, не знам!!!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Още шумахер-овци значи. Не се учат от грешките на другите и бързат да седнат в инвалидна количка малко по рано от колкото им е генетично заложено.

2

do 2

преди 2 месеца

мн глупости си написал . да се чуди човек чак от де такива щуротии ви ражда главата у БГ -то ....1во има мн по -високи планини от блъгарските и 2ро има точно 3 или 4 върха по -високи от Миджур

1

Анонимен

преди 2 месеца

Дано се оправи в България планините са високи и опасни, не са като байрите в Сърбия,която горката няма високи планини и писти. Най-големият връх в Сърбия е Миджур 2168м. който не е и сред 100 високи върха в България.