136

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Западът искаше да помогне на Навални, 1. нямаше да го предава на Русия. Навални си беше избягал от Русия; 2. Той не е действал сам, няма как той самостоятелно да осъществява раследваща и фолмираща дейност из цялата огромна страна. Къде остана екишът му? Защо никой, никой, никой не говори за целия екип? Защо им спряха финансирането? Може би , И ьашото същият този Навални е за Руски Крим, счита Украйна братска страна...? А беларуската кандидат-президентка пучистка си я кътат, не я дават.

135

Анонимен

преди 4 месеца

погледнете,. само 2 часа след като новината за *** на навълнений излезе, жена му на мюнхенстака конференция гримирана, тържествено облечена, без дори сълза в окото прочете двулистов текст.. е как така? знело се че е отровен с тромбироиди, ли? и няма кой от семейството му поне думите на мустта да каже. Невълнени ? Обикновен разходен материял. Убиецът е м/ъ последни които го посетиха.

134

Лукчо

преди 4 месеца

Този повярва в силата на Запада и това е резултатът.Имсше дело в съда в Страсбург,което се очакваше да е в негова полза и той се върна в Русия.Подледва 24.02.2022 ,европейска заповед за задържане на Путин от съда в Хага,който РФ не признава и спря да признава и този в Страсбург,последва решението в полза на Навални,което си остана на хартия.Това е резултатът от вярата в Запада от един руснак в страна с население,което смята само себе си за право,което е типично за всяка империя.

133

жоро

преди 4 месеца

До АнонименВие ще бъдете забравен още по-бързо. Живуркайте си сега и слушайте радио москва!

132

Иви

преди 4 месеца

Са последно тялото "изчезнало" ли е , или се намира в моргата на болница????? Абе Вие за *** ли ни имате ???? Отгоре на това , защо си мислите ,че някой ще го пуснат до тялото "че да го бил видял" и да установи ,че имало синини и тн и тн ... Няма уважаваща се съдебна медицина - която да допусне някой СИ... до предмета на следственно съдебен случай!!!!

131

Мавзолей

преди 4 месеца

ще му издигат ли във Вашингтон пред сградата на ЦРУ? Чува се че Бидоня щял да даде предложение пред себата да се гласува бюджет 10 милиарда за мавзолей за Наваля.

130

Анонимен

преди 4 месеца

Нали тялото му беше "изчезнало"? Поне така обясняваха нефалшивите новини.

129

Българин

преди 4 месеца

Скоро излезе интервю на Навални с един англичанин (предполагаемо от английските служби). От скрита камера в ресторант. Има го в Телеграм. Навални обясняваше как му трябват 10-20 милиона финансиране за прокарване на влияние в определени руски кръгове и как тези пари ще се избият когато един ден дойде на власт. Просто си личеше как говори не един руснак, а един руски предател. За съжаление ние вече загубихме България точно с такива предатели.

128

Нормално

преди 4 месеца

Страх ги е патоанатомите да не изкочи Путин с теслата!

127

Фънги

преди 4 месеца

Друзя видяхте ли видеото с депутата единорос куликов, дето показваше как си тръска кожената пат ка? Предполагам сте се облизвали докато сте го гледали понеже това е пат ка на путински депутат.

126

Анонимен

преди 4 месеца

Не сме желали смъртта на Навални всеки човешки живот е ценен, но по същият начин беше убит Отровен и Милошевич в Хага.

125

SmO

преди 4 месеца

Предателите нямат гроб.Пепел в канала.Ама нали в Русия нямали ***,на дъното на септична яма.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Тялото го откарали по някаква причина в клиничната болница казал представител на пункта за бърза помощ в Селехард намиращ се на 500 метра от болницата клинична,но иначе сякаш го е виждал,че го описва подробно,че тая болница и моргата сякаш са с свободен ход за всички желаещи да видят тялото на Навални преди другите,даже и роднини,и защитници на които не разрешават да влезнат и не дават да го видят отблизо.

123

Алибаба

преди 4 месеца

Абе за тоя по телевизиите говорят повече от колкото за Левски. Що тъй прайте ба.?

122

Анонимен

преди 4 месеца

Айде спирайте се вече с тоя. Те Господарите му го бяха отписали още преди години, сега да не искате тук да ревем за него цяла година?Айде у лево

121

анонимен

преди 4 месеца

Явно вече е занесен лично при кремълското чудовище да го изпапка.Толкова е кръвожаден кремълския октопод че чичо Хитко от Йостеррайх ряпа да яде

120

Русия

преди 4 месеца

Жинаму го отрови на 14.02 гуй посетила. Има си и любовници. Ми6

119

?

преди 4 месеца

Всички знаем.защо умря.Както и знаем и резултата от аутопсията.

118

Анонимен

преди 4 месеца

Този Приключи,така както и " започна"! 3 дни и ще бъде забравен!!!

117

Анонимен

преди 4 месеца

Ако нямаше аутопсия, то защо няма, сега като правят - защо правят...