66

Факг

преди 4 месеца

Присъдата не беше 30г. Другото няма да коментирам.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Относно протестите-един приятел, професионален протестър, ме викаше да протестирам в Банкя до къщата на Бойко. Не помня за колко пара, но му казах, че ако отида ще си загубя редовната работа и въобще от протести ме отпиши. И пак ще кажа-спонтанни протести няма. И само за сведение-руските полицаи не носят оръжие. Да сте чули за полицейски стрелби там? Не сте, иначе щяха да олеят всичкото медия.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Свърши вече агента на ЦРУ Навални умря.Сега ще поврякат и покрякат платените грантаджии ,ще подлежат на топло и нещата ще се успокоят.

63

Бай Дрън

преди 4 месеца

Когато се твърди, че Путин е виновен, първо се гледа кой има изгода. А изгодата на 100 000 процента е за еврогеовете. Така, че ако това наистина не е нещастен случай, то виновника трябва да се търси сред заинтересованите.

62

Бай Дрън

преди 4 месеца

С рейтинг, спаднал до 1%, няма как да събудиш някого. Все едно партията на Светльо с 1% да направи преврат :) То ако ставаше така, Пригожин имаше много по-голям рейтинг от Навални, но какео стана?

61

Алекс

преди 4 месеца

Крепостните се събуждат.Жужето ще увисне на въжето на Червения площад.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Вождовете на голямата територия. На външен вид са модерни хора, а в душата късно антични разбойници.

59

Радослав

преди 4 месеца

До да те светна: мъжеложецо от копейски вид, тези ваши фантасмагории ги знаем, ама и като ви гледам на протестите на Вгъзараждане с форт фиести от 90-те, коли за по 500 лева ми е ясно колко ви е мозъчния капацитет и защо сте фенове на блатная! Ходи си сложи алуминиева шапка на главата и се затвори в мазето за да не те облъчват хората гущери! ПП: *** ще викаш на сборищата на вгъзаждране, все пак вие бяхте първите за еднополовите двойки като бай ви Тошко и Брежнев!

58

Хилядите 400

преди 4 месеца

та колко са протестиращите ? :)

57

Русофил съм

преди 4 месеца

И ми е жал за Навални, бог да го прости. И той беше русофил, затова не остана в германия. Вероятно е бил и честен човек. Но не е вярвал, че като имаш приятели англичани, врагове не ти трябват.

56

Я па ти..

преди 4 месеца

До Анонимен 55 Предател на империята на злото , където човешкия живот струва колкото електрическо колело.

55

Така е ..

преди 4 месеца

До Анонимен 42 Няма протестиращи , а скърбящи мислещи хора.Малко са , но страха е голям.Ако има честни избори , ще се види отношението на руснаците към Путин, след това убийство.

54

Да допълня...

преди 4 месеца

До натовски българин 37 Навални беше руския В. Левски. И двамата са убити.

53

Мъка

преди 4 месеца

Путин за Навални : Сбогом приятелю , обичах те много.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Голям праз ,поредния предател

51

Анонимен

преди 4 месеца

Русия се бие срещу Украйна . Запада стой и гледа. И така руснаците печелят срещу целия Свет в тази Военна Специална Операция. И ще печелят ако НАТО не вземе участие да защити Украина. И тъй като Украйна не е в НАТО . То Русия ще напредва до Балтийските страни.

50

БАНко

преди 4 месеца

10-11 ЧОВЕЧЕТА СРЕДНО В ГРАД ...,. ПРИ 165 000 000 НАСЕЛЕНИЕ !!! ПОЗОР СТЕ НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА !!!

49

Анонимен

преди 4 месеца

***, путинисти, както и да ни наричате факт е, че не се оплакваме! Вие пропищехте света как някой ден ще победите, ама сега не може щото луната е накриво, Путин спрял слънцето, Байдън се напи_шкал и др. Имате чудесна възможност да се справите с нас - бойното поле на украина ви очаква! Идете в легиона, снимайте с няколко изгорели танка и се върнете живи и здрави за да разказвате " я туда брат, пуля сюда" ! И да знаете, зеленски е осигурил интернет за тик-ток, фейсбук, инстаграм.

48

Анонимен

преди 4 месеца

"Щом Кремъл признава за 400, значи реално задържаните са 40 000." .........................поне първо прочети статията с разбиране бе, *** нахлузен, Ройтерс съобщават!!!

47

Анонимен

преди 4 месеца

Америка за Русия пак е купувала дюнери с чувалите!