28

реална

преди 2 месеца

Този път е реалистка.Хвана Копейкин че лъже и дебне нощните самолети за мигранти!

27

Тая чума

преди 2 месеца

Се докарва за евродепутатка.

26

Питър

преди 2 месеца

Докога ще ни излагат в европарламента такива калинки?

25

Никола Стефанов

преди 2 месеца

Абе тази какви гъби пуши? Наясно ли е, че всеки човешки б-ок-л-ук, който западняците не искат ще го стоварват при нас? Както правят с таратайките втора ръка (които поне можем да ползваме за нещо).

24

мак

преди 2 месеца

До Йордан. Ревеше, че оградата е ска-пана, а сега е щастлива, че ще дойдат "само" 300. Лицемерка.

23

Оставка,продажнице!

преди 2 месеца

Вземи си у вас всичките мигранти заедно със САтанишев и онова мазно турско евроGейче КючукБокЛук и да ви се народят много дечица от афганистанско семе! Национални предатели и пр0дажни слуги на БрюкСелските зелки!

22

ссср кадър

преди 2 месеца

на тази не е ли плашаше мустака от ктб през офшорка да му лъска егото както и цял живот на държавна издръжка да си снима разни филмчета , а сега пак закряка че идат избори и май с онова мишле станишката май ше останат на улицата , а и оня малкия кънев и той се пробуди да врещи този хобит пак се нарежда на масата и пак ще рапира със хазарта

21

Мария

преди 2 месеца

IDI OTKA! Страшно дразнеща с наглостта си

20

Йордан

преди 2 месеца

Йончева, освен че скри за офшорката си, до сега в Европейския парламент само повтаяше колко много е корумпирана България. Сега какво се е разприказвала, поредната лъжа ли?

19

Изравняване

преди 2 месеца

Искаме европейската депутатска заплата да се определи от Мин в съответната страна. Йончева си гушка тлъсти пачки а не прави нищо за справедливост в Европа.

18

мак

преди 2 месеца

300 въобще, или 300 на година или на месец? След година колко ще станат, а след 2? Ще ги издържа ли Ленчето? Как ще ги връщат, ще правят хайки по улиците като едно време? ес ще даде стотинки уж за помощ, а всъщност цялата тежест ще се падне на принудените да са солидарни с тези, които ги докараха. Нека меркел и германия ги обгрижва, единствените виновни.

17

анонимен

преди 2 месеца

Какви зо хил., та те са многократно повече само тази година? Що за брътвежи, наистина никой не ни бръсне за нищо, единствено сме фигуранти в европарламента.

16

Кангасейро

преди 2 месеца

Citat "ЕС да бъдат разпределяни 30 хиляди мигранти."А останалите 250 -500 хиляди незаконни как ще ги разпределяте?30х са капка в моретоИ ак ще определите кой е пбществено опасен, стоящ в стоящи клетки?

15

анонимен

преди 2 месеца

От нашите нищо не зависи. Каквото им кажат, това. Преди се кланяхме на един поне, сега на двача господари. Всякак ще свършим зле, както и досега впрочем. Ненавиждам и западняци, и източни. Първите развъждат непригодни, вторите с превит гръб от векове - то царе, то бащици, то олигарси ...

14

Анонимен

преди 2 месеца

Главна Прокуратура убива хора с Сателити, убиват който си искат навсякъде!

13

----

преди 2 месеца

Живот си живеят тия в ЕС.Идват избори и се активират досега си бъркаха из дупките сега ще ми хвърля тинтири минтири.Един кани кърлежите друг ги отглежда .ДА се връщат ,откъдето са ,това е благоприятно другото е прах в очите.

12

Анонимен

преди 2 месеца

БАЙ ГАНИО, ЕТАЛОН НА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА

11

Анонимен

преди 2 месеца

"Новият регламент предвижда, АКО НЯМА СЕРИОЗНА КРИЗА, в ЕС да бъдат разпределяни 30 хиляди мигранти". Да, ама може би ще бъде гласуван през април. Обаче, имате наръчник от глобални кризи, с които ЕС се е нагърбил да решава по цял свят. Да му мислят следващите в ЕП коя криза да изпуснат от обръщение, нали?

10

Анонимен

преди 2 месеца

Йончева, нещо за смъртта на Навални ще кажеш ли, ей така поне от кумова срама? Знаем ви каква голяма правозащитница сте...

9

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

След края на мандата другарката ще стане журналистка, пиша го без кавички, защото само като журналист в медиите може да плюе без перде дори повече от бай ***... за тази професия не са необходими нито акъл, нито образование въпреки че се изискват.