98

Обективен

преди 2 месеца

И тая плюнkа се изказа неподготвен.

97

Анонимен

преди 2 месеца

Дб ПП Днес честваме паметта на Левски ,не на навални !!

96

КАК, КАК

преди 2 месеца

И какво от това, като човешкия материал в Прокуратурата и съдилищата е един и същ! Не става по този начин! Трябва избор на съдии от районите в които живеят! Хората ги познават и знаят кой е с морал и почтеност!!!!!!!

95

Джоко

преди 2 месеца

След като за кмет на София сложихте човек от Държавна Сигурност , сега нищо не ви пречи да върнете с всичка сила комунизма като назначите генералът от ДС Атанасов за шеф на службите

94

Анонимен

преди 2 месеца

А народа зове тия да бъдат освидетелствани като психично не стабилни! Простащината им е безкрайна както гъзолизането!

93

Анонимен

преди 2 месеца

Този депутатин първо да се научи да не си бърка в носа на публично място, после да дава акъл.

92

роднинитеСЛУЖБИкъмДБ

преди 2 месеца

Наебалний нас не ни интересува...ДБ да се реформира сама-започнете от гнома Ананас Ананасов ....

91

Българин

преди 2 месеца

Да България - са американски марионетки и шпиони и нищо нямат право да казват ! За България е изгодно да няма война никъде ! В текущата ситуация за България е изгодно Украйна да загуби на 100% ! Украйна е една черна дупка, която смуче пари и средства от всички и заплашва да запали война по целия свят. Затова най-изгодно за нас Украйна да спре да съществува и никой никъде да не я приема и никой нищо да не и дава! Ако иска някой нещо дава, да го праща на България !

90

Анонимен

преди 2 месеца

Кой за каквото и да приказва, а киирливия за баня! Тези си правеха сметка да овладеят спецслужбите и правораздавателната система, за да могат да си я яздят, както им изнася. Нещо успяха, друго не и хоп - намериха повод да включат пак латерната с любимата им мелодия...

89

Анонимен

преди 2 месеца

Въй въй, някой си е припомнил старата българска поговорка, че ако мечката играе в двора на съседа, вероятно ще дойде и в твоя двор. Сега американската агентура у нас е нацапала катализаторите от страх кой ще ги пази когато мецата доди! Нямат доверие на службите, че ще ги пази, защото съдят по себе си предателите.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Хр. Иванов зачита ли закона Магнитски, който също е за борба с корупцията по високите етажи на властта и за погазване на човешките права?

87

Ала бала

преди 2 месеца

Ех лодкарю, лодкарю......

86

Анонимен

преди 2 месеца

Агентът на ЦРУ Грозев го прати в лапите на Путин. За да може да онакова жена му и да харчи парите на Навални от Запада. Грозев каза, че най-после Путин е убил Навални. Много чакаха за това.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Щом прочетете "ДБ зове за спешна промяна ..." на закон или някакви мерки за сигурност, значи някакво фалшиво, измислено събитие, произшествие се е "случило". Смъртта на Навални дали не е такова?

84

Анонимен

преди 2 месеца

Аз имам въпрос към партията ДБ,каква е връзката на нашите родни служби със смъртта на Навални,че трябва да се реформират?Както е написано заглавието човек остава а впечатление,че нашите служби са го убили и трябва да се реформират поради тази причина...

83

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна защити Брендо - издирван и осъден в 3 страни от Европейския съюз. Европейското бъдеще на Украйна е заплаха за националната ни сигурност. Престъпността, корупцията, неонацизма, наркотиците от Украйна ще ни унищожат. Българските служби трябва да работят срещу неонацизма на Украйна, корупцията на Украйна.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна ни залива с яйца, пшеница, пилета, слънчоглед. Но това не е всичко. Ще ни залива с наркотици, канабис.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски стана дилър на наркотици за цялата Украйна. По-далече от тази наркоманска държава. Слуховете и майтапите за наркомана Зеленски се оказаха истина, подписана със закон.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Ицеее,късно е момко!Ше ви избият като пилци тия руснаци!Има да падате от високи етажи уж сами.Има да ви тровят с нови човеци и т.н.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Некадърникът Христо Иванов няма нито едно спечелено дело, ама тръгнал да дава акъли за реформи. Гледайте го, бре! Гледайте го- ще му се пръсне сакото. Пълно с тъpтеи шарлатани.