280

Анонимен

преди 2 месеца

Марлоу изгледа двамата небрежно и прецени ситуацията. Особено противен му се водя оня с бебешкото лице. Дръпна бавно от пурата си и допи скоча . Тръгна бавно към изхода като се почесваше по спарените от седене части на натежалото си тяло.

279

БС

преди 2 месеца

Кой определя световния ред? И имат ли право на това без дори да питат останалите 50-60% от човечеството? Кое тогава е диктатура?

278

Ужасът

преди 2 месеца

Вова е непоправим комплексар със посредствен интелект. Затова комплексираните злобари го издигат в култ. Мечтаят свят ръководен от мерзавото бункерно нищожество, за да могат да изпълнят и те от своите бункери и да безчинстват и мачкат способните.

277

Офффф

преди 2 месеца

Поредният безвкусен буламач дъхащ на изветряла пропаганда от 90те... Някакъв злодей, който е решил да "превземе" света и да пороби всички либерални душици.

276

Анонимен

преди 2 месеца

След СВ, САЩ вместо да съдействат на Русия за да създаде истинска демокрация, те я обявиха за враг номер 1, и тръгнаха да навират НАТО в лицето и (след като обещаха че няма). После спретнаха преврат в Украйна, а новия про-американски режим започна да избива мирно население в руските области. Оттеглиха се (с Украйна) от две ядрени споразумения с Русия, и разположиха ракетни комплекси в Полша и Румъния. И стана, каквото стана. Или каквото беше предначертано да стане!

275

Анонимен

преди 2 месеца

Като не го искат, а искат разбиване на държавата, какво да прави... гледам коментарите на самите украинци след Авдеевка доста си сапунисват политиците май повечето считат че не Путин е врагът а техните превратаджии.

274

тоти

преди 2 месеца

Ако реално проследим движението на НАТО из целия свят,и това на Русия,определено НАТО се е наврял сам между шамарите и БЕЗГРАНИЧНОТО МУ НАХАЛСТВО стана причина за тази война и още много ще си пати ,кадетосам видя е БЕЗСИЛЕН !!!

273

Анонимен

преди 2 месеца

Рептилоидът Путин е провкт на Новия Сеетовен Ред!

272

...

преди 2 месеца

реално европа и трябва собствена армия! И няма как да по друг начин след като имаш за съсед такъв фашистки режим като в рашистан! Реално разлика м/у фашизъм нацизъм и комунизъм няма и никога не е имало! А комунизма не си е тръгвал от рашистан! И най-гадното е, че продажната путинфилия тука се опитва да ни върне и нас там! В ония мракобесни времена когато те вкарваха в затвора или те убиваха за един виц срещу тартора! Та такива ми ти неща от реалния живот!

271

Путин

преди 2 месеца

Е Антихриста

270

Анонимен

преди 2 месеца

Не, Путин тръгна срещу световното безредие. Ако въобще го интересува какви безобразия се вършат по света. А някога имаше някакво подобие на световен ред, наистина.

269

Лукчо

преди 2 месеца

Имаме си поговорка ,- когато актовете ритат страдат магаретата.

268

Лукчо

преди 2 месеца

Изводът е ясен - световният ред е правото на силния,а когато се сблъскат интересите на двама силни се получава днешната ситуация.Първо в Сирия,днес в Украйна.

267

Лукчо

преди 2 месеца

Къде беше "световният ред" при бомбандировачите срещу либийската армия от Франция и Великобритания без които Кадафи нямаше да бъде свален?И какво постигнаха ли?Ами две официални власти и трета неофициална в Либия и безброй мигранти.В Сирия пък за кратко се пръкна "Ислямска държава" и милиони бежанци,от които над три милиона ги храни Турция на десет км в сирийска територия.

266

Лукчо

преди 2 месеца

Световният ред не е редът на Запада от години.Едва 51 страни подкрепят финансова Украйна -, и като брой и като население и като потребители са под една четвърт от света.Петте основателки на ООН си гарантираха свобода на действие с правото си на вето.САЩ колко "специални операции" проведоха след ВСВ като се почне от Корея и Виетнам и ново време Сърбия,Ирак,Афганистан,Сирия от които в се получи от ООН санкция само за Ирак със закъснение.Световният ред - ха,ха,ха!

265

Юлиян 2

преди 2 месеца

...водещи и целящи едно единствено нещо:да направят военния конфликт неизбежен.Закой ли път повтарям:Главният,истинският виновник за една война е не този,който я започва,а този,който я прави неизбежна и непредотвратима.

264

Юлиян

преди 2 месеца

Посредствени и едностранчив коментар.Пристрастен,независимо,че се опитва да изглежда като експертен.Не е посмял да посегне в "дълбочина" към причините и предпоставките довели до така болезнените за самочувствието на САЩ и НАТО решения на Путин за Грузия,Донбас и Крим.Сякаш не Западът тръгва да се разширява и притиска Русия,а обратното.Нито дума за Минските споразумения,за предупрежденията,че Москва няма да допусне в никакъв случай влизането на Украйна в НАТО,за високомерните отговори на САЩ...

263

Така е

преди 2 месеца

Путин искаше да се присъедини към ЕС и НАТО, Западът, златният милиард му се подигра и се опита да го унизи. Един президент на велика сила нарече Русия второразрядна държава без значение за световните дела. Тоягата обаче има два края и сега това го виждаме с очите си!

262

123

преди 2 месеца

Винаги точен

261

Анонимен

преди 2 месеца

Според закона за придобиване на собственост, ако не се грижите 5-10г за имота си, някой съсед може да си го присвои ЗАКОННО. От 2021 г, ако си заградите общинска собственост или държавна и успеете да престоите 10 г без да ви изгонят, имотът си става ваш. Управляват ни престъпници. По някога си мисля, че е по-добре да дойдат муджахидините.