57

За бедните идиоти

преди 2 месеца

Напускайте работа и си търсете по-добра. Човек трябва всяка година да си сменя работодателя. Който не го прави, сам се прецаква. Изгубеното време няма кой да ви го плати и върне.

56

аььаьа

преди 2 месеца

В Русия поевтиняват значи. След войната ще видите супер цени

55

баба мара

преди 2 месеца

олио калиакра удари 4 лв нали украинския слънчоглед подбивал цените каквостава сега замо захарта върви надолу белен боб 800 гр 6 лв така нареченитетърговци полудяха

54

Анонимен

преди 2 месеца

Яжте демокрация и преяждайте УФСЕ!

53

дедо Ташунко

преди 2 месеца

Не се и съмнявам, че растат. А портмонето на много хора е тъничко, за съжаление.

52

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Всички цени на храните се конролират от 5 корпораций 4 американски и една холандска!С такива темпове и скакалците ще са дефицит!Хората трябва да си припомнят от къде са дошли и да почват сами да си произвеждат храна ,ако искат да оцелеят!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Скъпо е за мързеливите.

50

Аноним

преди 2 месеца

Растат цените на всички стоки услуги горива

49

До 46

преди 2 месеца

Произведи си и яж. Кой те спира?

48

Тъй ще е

преди 2 месеца

Метеоролозите да кажат не да искат само пари . Как тъй цяла Европа обилни валежи . Испания ги издави . Валежи в пустините дето нивга не е валяло че и със сняг. А тука суша и прогнози само за София . Тъй че ще поскъпват още от сега . За лятото за българското да не говорим.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Да живее България!

46

Аллоу евровиците

преди 2 месеца

Краставиците от внос поскъпват със 2,4 на сто до 3,46 лева за килограм. . . . . В цяла ЕС краставиците се продават на парче! По Мирча Кришан 98% от краставиците е вода! Хе хе хе!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Доста високи цени за пластмасовите плодове и зеленчуци. Не знам защо наричат мляко това, което ни продават?!

44

Анонимен

преди 2 месеца

През последните 10 години брутната ми заплата беше 3000-3500 лева, което е 10 пъти повече по номинал от брутната ми заплата от 300-350 лева през 80-те, когато работех почти същото. Само дето сега мога да си купя половината неща, които можех да си купя тогава. За качеството на храните да не говорим, сега е ужас, не се ядат.

43

От хората

преди 2 месеца

Не е така бе,някой ни заблуждават Правителство, партии и др.се хвалят, че живота е добър всичко е мед и масло, само филията я няма но карай да върви, радвай се.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Колегата е прав, две години преди да се дипламираме един съученик знаеше че ще кандидатства в Морско училище,и взеха съответните мерки - 10 години по-късно вземаше 3000евро по корабите, пък аз 500 като сервитьор на Златните., още 10-12 години по-късно едва си докарам 1500, а той си купи трети апартамент във Варна и прави сметки че на 50 години ще може да се "пенсионира" на вилата и да си живее с наеми и ренти

41

Анонимен

преди 2 месеца

Епа нека растат. Нема да ручкаме. Мааааангаааалски сайтове като тоя правят спекула и всяват паника, за да носят милиони на господарите си.

40

морски

преди 2 месеца

Уж скъпи храни, а навсякъде заведения/ресторанти със 400% надценка. Как я смятат да карат алчните печалбари ?! В напудрените им закусвални, дето ми ги пробутват за ресторанти ще е все по-празно...

39

Анонимен

преди 2 месеца

Цените растат бързо, а заплатите растат бавно. Така е при демокрацията.

38

Спомени

преди 2 месеца

Киселото мляко (3 и над 3 процента масленост) поевтинява с 0,8 на сто и се купува по 1,17 лв. за кофичка от 400 гр., а прясното мляко (3 процента масленост) поскъпва с 0,9 на сто до 2,27 лева за литър. ... Поне да беше мляко, а то имитация. Това да цени на едро, а на дребно са доста по-високи. Имитацията на кисело мляко от 1,17 лева на едро за 400 грама излиза 2,93 лева за килограм. За сравнение през 80-те години кофичка истинско кисело мляко от 500 г беше 23 стотинки или 46 стотинки за килограм