311

Анонимен

преди 3 месеца

Само Путин има интерес да си трепе опозицията. Точка. Пусна бандитите от затворите и ги прати на фронта, а вкара на тяхно място политическите. Ясно като бял ден. Толкова е нагъл, че не се и крие този международен убиец-президент. Пък какво пишат митрофанчетата - на кого му пука за тези плазмодии и хламидии.

310

Анонимен

преди 3 месеца

Навални бил националист после отишъл на специализация в Йейл и се върнал либерал и опозиционер Кой има полза?

309

ДЕЖА ВЮ

преди 3 месеца

Годината е 2024. А. Навални умира в затвор седмици преди изборите в Русия. Виновен е Путин. Годината е 2018. С. Скрипал е отровен в Лондон седмици преди изборите в Русия. Виновен е Путин. То излиза, че Путин сам саботира себе си! Но след като сам си взриви тръбата на Северн поток, изглежда всичко вече може да очаква от него. нищо не внушавам, просто факти.

308

Анонимен

преди 3 месеца

Стига сте ми натрапвали физиономиката на този. Аман, бе. А децата дрънкат глупости-Левски освободил България. Моля, учете децата на история, че невежеството е нещо страшно. Клишета, клишета....Вместо да се занимавате с Навални, издайте един читав учебник по история. Че и едни фалшиви гласчета, които пеят заучени песнички. Ужас!

307

Анонимен

преди 3 месеца

Още като са го сиропирали са го планирали.

306

Niki13

преди 3 месеца

че Украйна, Беларус и Русия са едно цяло. Сравняваше чеченците и мюсюлманите с насекоми, настояваше да им се отнеме гражданството и да бъдат изгонени. Силно подкрепяше войните в Чечения. Беше против ЛГБТ общностите.Изведнъж всичко се обърна и той се превърна в розов либерал, борец против "корупцията", против режима на Путин и поддръжник на еднополовите бракове. Тогава, когато популярността му спадна до 2 % и от привърженик на Путин в Чечения, той се превърна в светец-герой, "символ", комиксов

305

Анонимен

преди 3 месеца

Каква е логиката? За да провокира западните лидери точно преди конференцията и да помогне по този начин на Зеленски? Затова ли Путин го е направил? А това, че продуктът на Запада е умрял веднага след интервюто на Карлсън, което донесе безброй дивиденти на Путин?А това, че всичко се случва точно преди изборите в Русия, където безспорен фаворит пак е Путин ?

304

Niki13

преди 3 месеца

Убийството на Навални не е приемливо по никакви правила. В това няма никакво съмнение.Но това агнешко преклонение и създаване на култ към личността, лицемерието и двойните стандарти ми идват в повече. Въпросът ми е, знаете ли кой е Навални? Забравихте ли, че той е съорганизатор на прословутите неофашистки "Руски маршове", в които се събираха неонацисти с голи глави, крещящи анти-имигрантски и анти-чеченски лозунги? Самият Навални се описваше като националист, обявяваше Крим за руски, твърдеше,

303

Анонимен

преди 3 месеца

Щом Кличко го казва, трЕбва да е вЕрно :-) Все едно от медиуми и шамани черпете информация, толкова е сериозна. Как пък Кличко да е запознат какво става в руските затвори? Гати вездесъщия Кличко, то ако имаше такива възможности, чудя се как изобщо руснаците мърдат.

302

Анонимен

преди 3 месеца

Аз редовно гледам криминални канали и обикновено да се разследва едно убийство отнема години. Американски канали. Толкова са мудни. А тук вече обявиха, че Навални бил убит и нищо друго. Сега погледнете кой експлоатира тази смърт в пълна истерика и се запитайте точно Путин ли има интерес. Този грозник не представляваше заплаха точно за Путин.

301

Анонимен

преди 3 месеца

Помните ли как преди няколко месеца западът нуестово диреше тоя неэелник? Руската разведка разбре, че са внедрили убиец в затвора и го скри и убшица им там, а Навални нема го. Праниха го чак в Сибир да го предпазят, че на Пугин само ш ниговото убшйство му липсваше да му лепнат. Това преместване не беше прищявка. Отне малко влеме да внедрят нов убше; На Путин му е през отая работа за безличния аварни.

300

Анонимен

преди 3 месеца

Това е тения свят. Свят на крепостни селяни и царска олигархия. И всеки, който покаже някакъв стремеж на своеволие и лично мислене бива СМАЧКВАН, по техните закони. Ограбва своето население, за да живеят в дворци и да се возят на яхти. Същото е и в България, по наследство! Една буржоазия от паразмини живеят на гърба на хората и тънат в богаства и злато. Русия може да се превърне в нещо изключително с добре живеещи хора, не само определени класи окупирали се в няколко града! Я! Като в България!

299

Кличко

преди 3 месеца

Най-много за смъртта на Навални се радва руската опозиция в емиграция. Станаха обект на голям медиен интерес, дават непрекъснато интервюта, даже по БНТ излъчиха документален филм за тях.

298

Анонимен

преди 3 месеца

Pycoфилите се спукват да твърдят, че западняците били убили Навални. Брейййй, много силни тия западняци щом успяват в строго охраняван руски затвор в далечно място да влезнат и да убият Навални. А уж Русия била много силна и всичко знаели и всичко можели и честни и неподкупни и морални!

297

Вярно е

преди 3 месеца

Щом съпругата му е на мюнхенската конференция, а той в моргата без тя да тъжи особено е ясно кой е планирал и изпълнил убийството на Навални. И децата знаят, че отзад стои Пфайзер, МИ 6 и ЦРУ.

296

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Наблъскал се с ,,Пфайзер ,, нали е съвестен евроатлантик и резултата е ......А жена му ,по умна ли е ,що ,ама се набола със Спутник. Хитричка ще да е ?

295

Търговия с дявола

преди 3 месеца

Нека да е за урок на българските слуги на Сорос. Такава ще им е съдбата, когато в посолството преценят, че знаят твърде много, но вече не са полезни живи.

294

Преди изборите

преди 3 месеца

Англичаните с ръцете на украинските служби очистиха ненужният вече Навални тамън навреме. Дори жив не би им свършил толкова работа. Нека да е за урок на всеки, който се продава на МИ 6 и ЦРУ. Нормално е руснаците да включат специалисти и да разберат с какво са го отровили службите на Великобритания.

293

Забележка

преди 3 месеца

Убийство прикрито като сърдечен арест? Ако беше толкова очевидно защо иначе много активният Росен Плевнелиев не се присъединява към хора на всезнайковците?

292

БившВиенскиХудожник

преди 3 месеца

Не мисля, че това е съвпадение, каза Кличко, който е бивш политик. Друго съвпадение е, че жената на Навални също беше на Мюнхенската концеренция. Колко много съвпадания.