38

анонимен

преди 3 месеца

Докато има такива хора, има надежда за България. Не всичко е опорочено като в политиката.

37

дърт вейдър

преди 3 месеца

Да си купат нови кецки, мецки, ако парите са повече може и нов айфон, нещо джиджи биджи. Че то да не намираш пари всеки ден на улицата.

36

дърт вейдър

преди 3 месеца

Няма по голем кеф от това да изхарчиш намерени на улицата парички.На ги разбирам сегашните младежи, какво очакват, медал ли, като върнат парите. Я отиди в магазина и се купи нови готини неща.

35

Мен

преди 3 месеца

Има и добри деца ! Браво на родителите !

34

Libre comme air

преди 3 месеца

Дятето е по умно. От закона.. Бях намерил на пейка зацравен порфейл с няколко лева на стотинки. И. Ги занесох в ру на мвр. И там. Ужас...как къде. Що съм. Ги. Намерил...описи на стотинките. И разни. Тъпотии...протоколи...и отне 1 час. Време...Съжелявах ме съм ги намерил и дал в полицията...

33

Атмаджа

преди 3 месеца

Да бъде благословена!Докато има добри хора,има и надежда за този свят.

32

дедо Ташунко

преди 3 месеца

На личната карта на този чиляк нямаше ли адресната му регистрация? Бил си губил портофейла много пъти и в него имало голяма сума...Такива хора не заслужават да имат пари. А дал ли е на детето някоя стотачка, за това, че му е намерило и върнало парите? Или е само много благодарен.

31

Анонимен

преди 3 месеца

има и свестни деца , не всичко е мис силикон и галена в България ....

30

Навела се е

преди 3 месеца

Да ги вземе или по скоро е клекнала, не знам. Ама защо ги е върнала ... ? За да стане известна?

29

Анонимен

преди 3 месеца

"Най-нормално е като намериш документи, телефон или пари да отидеш в полицията." - От гледна точка на законите, е най-законно. Но в наши дни не знаем вече кое е най-нормалното. Има случаи в които човек отива в полицията да занесе портфейл който е открил, а полицаите в РПУ-то отварят портфейла, започват да ровят в него и откриват найлоново топче с наркотик. Викат собственика на портфейла, а той отрича наркотикът да е негов. Правят му тест за наркотици, кръвна проба - отрицателни! Кой го отнася?

28

Анонимен

преди 3 месеца

Най-нормално е като намериш документи, телефон или пари да отидеш в полицията. Тяхна работа е да търсят собственика. Това с фейсбук крие рискове в различни посоки. Лекомислена постъпка!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Снимките на тази новина и на новината с ало измамниците е същата! Случаеност? не мисла!

26

Gen Z гений

преди 3 месеца

А не можа ли да напише 1 ред примерно намерих портфейл с лична карта на Джон Доу или както се казва човека и да се свърже с нея? Или чак пък и да пишем, удри му една снимка, може и танц в тикток!

25

ЪЪЪЪЪ

преди 3 месеца

Mай най-добре да ходи да си анулира картата и да изкарва нова , поне после да може да доказва че не е бил той :D

24

Ало Бало

преди 3 месеца

А поне и от двете страни ли е снимала картата? ХАхахахахахаАХАХАХ Ако може и няколко селфита в профил, анфас и под лек ъгъл в двете посоки да качат във фейсбук хахаха толкова е благодарен човека , че го е страх да се снима по ТВ , заедно с личната карта и едно видео с него ще го регистрират във всички възможни банки и борси по света хахахаххахахах

23

нормален

преди 3 месеца

ами браво на детето !!!

22

ХА-ХА

преди 3 месеца

Снимали му личната карта във фейса , но от съображения за сигурност не искал да застане пред камерата... ДОООБРЕ...

21

Кой не може да чете?

преди 3 месеца

"Имаше доста голяма сума пари и реших да снимам личната карта на човека, да я публикувам в една група "Забелязано в Благоевград" и да се намери човекът, на когото е портмонето. Това е най-лесната връзка в тези времена", споделя Анита Бочукова. Точно ЛИЧНАТА КАРТА казва че е снимала, а не снимката! След като публикува снимката според текста се отнася за снимката на личната карта! Ама то трябва и акъл... Честито на печелившите!

20

Анонимен

преди 3 месеца

20: Баш картата си е публикувало, не само снимката. -----"Имаше доста голяма сума пари и реших да снимам личната карта на човека, да я публикувам в една група "Забелязано в Благоевград" и да се намери човекът..."

19

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 18 - Чети, бе, снимката е публикувало детето, не картата. Ама не, ти си знаеш предварително и важното е да се изокаш.