16

Анонимен

преди 3 месеца

За 35 г. нищо не стана по-добро от преди, явно тези за по-зле и нямат никаква мисъл за народа, само мислят за пари. Преди безплатно образование, здравеопазване и нормални цени. Получавали 150 лв. заплата ама сиренето 3,60 лв., хляба 0,26 ст., билета 0,06 ст., бензин 0,50 ст.. Сега с 1500 лв. не можеш да покриеш това което преди е можело за 150, здравето и образованието е било достъпно за всички, благодарение на управляващите.

15

За Витков

преди 3 месеца

Алоооо промяната ,ако продължавате така ,кредита на доверие приключва и ще хвърчите с двеста под дъжд от камъни!

14

Анонимен

преди 3 месеца

На инвалидите коли не им трябват, в България хората с ТЕЛК по документи сигурно са повече от здравите, справка Нови Пазар

13

матрял от лошия

преди 3 месеца

знаем ги инвалидите за които запазват повече паркоместа. Премиум Мерцедес, БМВ, Ауди, Мазерати - черна. Син стикер инвалид, стикер на парламента и стикер на СФСМВР.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Защо са ви коли, март е края на дерогацията. Април цените ще са като в Гърция: 2 евро литъра!

11

Анонимен

преди 3 месеца

селяни, изнасяйте се от Столицата!

10

Театър Сълза и Смях

преди 3 месеца

Нека, нека......то и сега местата са бол!

9

Анонимен

преди 3 месеца

До Старец - Точно ЕС мислят, като вдигат цените. Намират начини да напълнят джоба. Сам няма да си извадиш зъба, така че нямаш избор. А в тая мътна вода няма и кой да ги спре.

8

Старец

преди 3 месеца

То и ваденето на зъб стана 700 лева с почистването на киста. Затова всичките зъби вече са със киста. Целта на всичките изцепки е да се намрази още повече Европейския съюз,а това е само началото.

7

Анонимен

преди 3 месеца

А за майки с деца, гейове, различни да запазваме ли места при строеж на сгради? За украинци може би или мигрантски парко места?

6

Анонимен

преди 3 месеца

А за майки с деца, гейове, различни да запазваме ли места при строеж на сгради? За украинци може би или мигантски парко места?

5

vv

преди 3 месеца

разпадът е пълен и във всяка сфера, иначе ако ги слушаш са големи разбирачи, но стигне ли се до мащаб и визионерство са пълен провал

4

До 1

преди 3 месеца

Защото не искат да е удобно на гражданите да имат коли. Искат да има коли и пътувания само за елита и ползвани по работа/командировки. Кравите пър.дят, хората и те. За нас- зелени сделки, въглеродни квоти, скакалци и това е. Кметът няма къде да паркира мерцедеса си и заради трошки виси в задръствания. Не може така. Простосмъртните да си знаят мястото! "Няма да притежаваш нищо и ще си щастлив".

3

Хаха

преди 3 месеца

Направо да го ударят като в Канада с новите сгради по идея на правителството- 30-40 етажа с апартаменти, офиси, магазини и 4-5 паркоместа всичко. Тъй де, идеята е "15 минутни градове"- пеша за 15мин максимум да се отдалечаваш. Почивки, вили и т.н., работа надалеч не са за простосмъртните, щото само тия с частните самолети трябва да пътуват. Квоти 1 пътуване със самолет на 3 години, 2 чифта дрехи годишно, 1-2 пътувания до село, 50ина гр месо на седмица. Това е официална програма на ООН за 2030та.

2

Пепи

преди 3 месеца

Абе инвалиди! Удари Стойчо, строителите да пируват, пък другите в калта.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Защо вместо да става по-добре, нещата се правят така, че става по-зле?