186

Анонимен

преди 2 месеца

До вчерашен комунист, сега демократ.

185

до 197

преди 2 месеца

този дядо е ХАХО и то от най-гнусните! Ежедневието му е изцяло заето със съчиняване на измишльотини срещу Русияи руснаците дори и да няма повод .Обслужващият пропаганден персонал от т.нар.журналисти от Днес му дава трибуна,защото знаят ,че парите инвестирани за индоктриниране на масовото съзнание с лъжлива пропаганда са много и искат те да лапат ,че ако може и да лочат даже.

184

Руя

преди 2 месеца

На това десарско чудовище кой му дава да пише тези пумии.Тоя слагач е национален предател-чуждопоклонник.

183

Анонимен

преди 2 месеца

Тозипомиар завършил в Русия, сега се прави на най - големият демократ.Въпрос: Кой можеше да учи в Русия- трябва да си от комунистичешко потекло, да комунист верен на партията. Този да не се показва повече.Заради такива ми объркаха живота.

182

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя Дядо кой беше

181

Чичо Гошо

преди 2 месеца

Инджев не се грижи за Навални, погрижи се за душата си щото това се предава по наследство. Всеки си плаща за терикатлъците в един момент.

180

16.02.Св.Ал.Навални

преди 2 месеца

16.02. Св.Алексей Навални ! КРЕМЪЛСКИТЕ ЖАБИ НЕ ТЪРПЯТ ЛЕБЕД В БЛАТОТО ! СЪС ВСИЧКАТА сиПРОСТОТИЯ КремълскитеТЪПАЦИ СЪЗДАДОХА НОВ ХРИСТИЯНСКИ СВЕТИЯ Св. Алексей Навални !

179

Кремълските жаби

преди 2 месеца

НЕ ТЪРПЯТ ЛЕБЕД В БЛАТОТО

178

Джордж Оруел

преди 2 месеца

До Мак: Изяснете се, какво имате предвид под ,,инакомислещи страни"? Мислят хората, не страните. Самият факт, че пишете тук и изказвате свободно мнението си,опровергава Вашето твърдение. Разбира се,сигурно има някакви от никого неизбрани ЕС чиновници,които се опитват да налагат техни виждания. Само че в действаща демокрация това няма как да мине. Така че всичко зависи от нас, доколкото имаме активна гражданска позиция. Когато отпуснем ръце с отчаяното ,,нищо не зависи от мен", ще е краят на ЕС.

177

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е Иво Инджев?

176

Не търсете трупа!

преди 2 месеца

Много е вероятно болшевиките зад Полярния кръг, също както българските комунисти в Белене, да отглеждат ***...

175

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно ако има проблем с от па дъ ците на някой град как трябва да се напише, ато думата е с цензура? Дебилий факчекърски, изпратихте хубавият български език . Трябва да пишем като неграмотни заради вас. Даже името на една от драскачите пиш Ман новинарска е цензурирано. Толкова сте жалки. Демократи радетели на цензурата... Имало свобода на словото....

174

Анонимен

преди 2 месеца

Бреее , ... голям зор тия западняци , дават мило и драго ,само и само да могат да разкъсат Русия , за да се домогнат до природните и богатства ! Зер всичко което докопаха през 1990 година вече е опапано , а сега в Украина Путин им нулира вложенията в руска земя и промишленост ! Така че войната е неизбежна драги сънародници , тия англо американски крадци няма да се примирят докато не ни изтребят от земите ни !

173

Кремъл се страхува

преди 2 месеца

ЦЯЛ СВЯТ ГИ НЕНАВИЖДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИТЕ РУСНАЦИ ! 2024 Е ГОДИНАТА НА РАЗПАДА НА РФ ! ПЪРВИ ЩЕ СЕ ОТЦЕПИ ПЕТЕРБУРГ И ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕВРОПА ! СИЛИКОНОВИЯТ СУРАТ ? ГОРЕЩИЧКО МУ Е ! ПАРИ ПОД КРАЧЕНЦАТА МУ ! ОРЪЖИЕТО ОТ НАТО НАВЛИЗА В УКРАЙНА И НЕЗАВИСИМО ОТ МАРТЕНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМЕДИЯ В РУСИЯ, УКРАЙНА ЗАПОЧВА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ И КРИМ Е ПРЪВ !

172

Анонимен

преди 2 месеца

тоя па сиггурно с комунистическо потекло, отде изпълзя да риве тука.

171

Анонимен

преди 2 месеца

Такива като тоя винаги са откъм мазното на кокала.

170

Някой

преди 2 месеца

Този умирисания изпълзя пак от дупката си и ръси бисери. Ако се смени системата този шиши ристю лодката ще са първи които ще величаят Путин и Русия.

169

Какво следва

преди 2 месеца

Не е изключено и ЦРУ или МИ6 да са намесени. След интервюто на Такер Карлсън с Путин имаше голям интерес към него и положителни отзиви. Това беше проблем за русофобската пропаганда. Трябваше бързо да се спретне нещо срещу Путин. И Навални (който си беше в затвора и не пречеше на Путин с нищо) се оказа удобна жертва.

168

Анонимен

преди 2 месеца

Разбрахме. Само Путин е убиец. А ЦРУ сигурно са някаква благотворителна организация за мир и благоденствие на народите по света. Според зависи как сме решили да четем фактите.

167

До вс рус мисирки

преди 2 месеца

Путин да въоръжи руснаците с прашки че др на дали ке има