56

Една българка*

преди 2 месеца

Прав е, не ви знам в какви семейства сте расли, но в моето домашната ракия и вино са на почит. Пие се редовно и в делник и в празник. Мисля че при повечето българи е така.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Абе приятен човек изглежда, но явно има проблем с алкохола. На 50 да караш мат пиян си е тотално безотговорно, айде да беше на 20 разбирам.И защо на някакви готвачи им викат шеф и ги показват по телевизиите да мъдруват. Ами като готвят добре да си готвят, на какви мъдреци се правят??

54

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Толев поне е добър готвач ,а тоя Ангелов е пълна нула,вика ,крещи ,хвърля храна ,,и се мисли за голям готвач ))

52

българка

преди 2 месеца

Това за пиенето и свикването НЕ съм го чувала НИКОГА ! У дома не се консумираше алкохол, нито на нас като деца са ни давали да пием. И аз никога не съм сипвала на сина ми. Тази нова година за първи път му сипах около 100 мл вино, но той вече е на 17 и на празник може по толкова. Виждала съм родители, които пълят чашите на децата си и почти зорлен ги карат да пият - било полезно, била домашна ракията. Много е грозно, не бих го направила, особено за момиче.

51

Shark

преди 2 месеца

Глупости, никога не са ми казвали "пийни да свикнеш". Родителите ми отвреме на време, в зависимост от вечерята си сипваха по чаша вино, по една! Като дойдеха гости сипваха ракия в малки чашки. Никога не съм ги видял пияни, нито родителите ми, нито гостите, които идваха. Стига сте пробутвали тези нискоинтелигентни селSки парвенюта.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Провалени хора без всякаква култура, които нарочно ги пробутват по телевизията за затъпяване на нацията - Вежди Поптодорова Токев Дилов Андрея Банда????

49

Анонимен

преди 2 месеца

Да, за хората без връзки няма рекламни предавания, защото те не водят просташки предавания в големите телевизии. А когато Токев, Мокев, Манчев, Иванчев, Иван и Андрей се натряскат, после цяла година дават интервюта. Какви глупости говори този човек

48

Анонимен

преди 2 месеца

И азе пия още от пет годишен. Всяка вечер дедо ми даваше по 50 грама рикия, та чак до днес съм тъй.

47

стар

преди 2 месеца

Моите родители не са ми казвали да пийна, че да свикна. Пияни не съм ги виждал. Баща ми пиеше една бира по няколко дни, докато се вкисне. Аз за пръв път опитах алкохол и се натрясках в казармата. Пиян съм карал само веднъж, като млад преди 35 г.

46

Глyпости!!!

преди 2 месеца

Никога не съм чувала този израз от родителите ми!!!В къщи винаги е имало скъп алкохол, но никакво влечение не съм имала!А ако този е възпитаван в такава среда, за съжаление е, не за оправдание!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Не ме интересува тоя преекспониран бавномислещ пияница.

44

Ангелина

преди 2 месеца

Теории на всички хора със зависимости да оправдаят собствените си слабости:" Израснали сме с тази психология като деца пийни да свикнеш".Такава "народопсихология " няма ,освен за такива ,като Токев ,които търсят оправдание за своите "грешки".Защо след ,като има такова "свикване" с алкохола от "малки" - има хора ,които не употребяват изобщо алкохол?!Алкохолът е" утеха" за слабите духом.А тези ,които шофират пили са комплексари - убийци.Защо не се "свиква" с доброто и работата, а с "лекото" ?!

43

Анонимен

преди 2 месеца

От такива като Токев акъл не искам. Да си гледа чашката, колата, полицаите и затвора и да си запази съветите за себе си. Каруци от над 40 години има само в гетата. Той там ли е жиеял. Родителите ми не пиеха - с какво ли съм свикнал от малък.... Каква ли ми е психологията...

42

Анонимен

преди 2 месеца

"Аз лично пари за алкохол или цигари не давам - това е все едно да плащаш за да те убива нещо. Ако не пиеш се събуждаш свеж, изглеждаш добре, няма черни петна в паметта, работиш и живееш по-добре." - Браво и аз така. За съжаление, от 14 до 30 пушех, пиех и се дрогирах. Изхарчих 2 апартамента за нищо. За щастие вече съм свежарка. Докато си малък и гледаш как дядо ти пие/*** пуши ти копираш и си викаш "голяма работа те го правят" и не разбираш, че се тровиш, а те не разбират, че са лош пример

41

Анонимен

преди 2 месеца

Алкохолиците по смотани и от наркоманите. Наркотиците поне те вдигат за кратко. А алкохола те сваля и те държи на дъното.

40

Живял-видял

преди 2 месеца

Баща ми пък казваше друго - Опитай, но по добре не свиквай! В живота си видях доста падения на хора, които ги влечеше прекалено много към чашката. Някои си отидоха без време, но алкохолизирането неминуемо води до деградация на индивида.

39

Медведев

преди 2 месеца

Взимаме пример от руските ***. Нали са ни "братушки"???

38

Стоко

преди 2 месеца

В прехвалената Унгария е пълно с тежко пияни хора по улиците, ругаят и просят.

37

100% Бай Ганьо

преди 2 месеца

Андибул Морков стана колата му