7

Мен

преди 2 месеца

Ако знаете ,че ви обича и ви обича тук нямаше да четете ....

6

До черномагьосника

преди 2 месеца

Само гледай да не се подхлъзнеш и падайки да седнеш върху торбата. Тогава е сигурно, че ще получиш бурно стомашно разстройство и дори памперси няма да ти помогнат, ако искаш да излезеш вън от дома си, а докато стигнеш до дома, ще направиш пътека от л. след теб. За да се отървеш от тази беда, трябва да доведат врачка да ти бае, да ти лее куршум и да ти даде амулет, който да носиш постоянно. Само че постоянното носене на този амулет предизвиква трайна импотентност.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Звучи прекрасно, но повечето български съпрузи макар и да обичат жените си, не отговарят поне на половината от изброените условия. Жените като че ли са малко по-внимателни, но и сред тях има не една и две, които не показват повечето от симптомите на описания в статията вид поведение.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Приятни сънища!

3

Черна магия за

преди 2 месеца

РАЗДЯЛА. Взима се пръст от стар гроб. Взима се дреха или атрибут от тялото на единият от партньорите. Взима се и лед. Атрибутът се изгаря до консистенция на прах. Слага се в черна чанта заедно с пръстта от гроб и леда. Казват се думите - Любовта между Х и У е силна и страстна, оттук насетне бавно ще започва да угасва, чувствата ледени ще стават, любовта като мъртвец ще изчезне, накрая единият от тях да умре! Всичко това се заравя при входа на гробище.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Пълнят главата на съвременните кифли с е такива статии да стават някакви напомпани, татуирани, гримирани, алфа женски, а един мъж си търси просто обикновена, женствена, добра и сговорчива жена, ако пък е и хубава е чист джакпот. Но повечето съвременни жени нямат дори тия базови качества като нормалност, чувственост и да ме дуднат по 23 часа в денонощието...

1

Анонимен

преди 2 месеца

Че кат не знаете кво правите с него ? Първо се събирате и после се изяснявате ли ? И после що имало домашно насилие...