226

Анонимен

преди 3 месеца

Украинската посланичка плющи Магарето. Връзва го с жартиерите си за стола и с колана по кльощавия gaz.

225

Анонимен

преди 3 месеца

Ако е мъж Тагарев ще изплющи украинската посланичка.

224

Анонимен

преди 3 месеца

Кирчо! Учи се! Ето това е любовница, не като Лена.

223

100%

преди 3 месеца

окрайна свърши......

222

Анонимен

преди 3 месеца

Симпатяга е

221

Бай ВарвАр

преди 3 месеца

Нещо много ми жълтее пред очите , четейки "статията" .

220

###

преди 3 месеца

Брех, Откога Рамзана е станал блондинка ве!

219

Нищо не

преди 3 месеца

пишете коя е жената до Бойко......

218

Анонимен

преди 3 месеца

Статия от ала бала.

217

Анонимен

преди 3 месеца

Новата любовница на Путин е НАТО-вица,много е дашна..

216

Анонимен

преди 3 месеца

Алцхаймер управлява света, те се огледаха в Путин.

215

Shark

преди 3 месеца

До Виктор Ерофеев. Точно така. Когато управниците прекалят, народа озверява. Това е била причината и за народния съд в България през 44-та. Тези събития са на път да се повторят, защото никой не си е взел никаква поука. А в момента ни управлява най-продажното правителство от 33г насам и ако ни вкара във война, народният съд е сигурен!

214

Виктор Ерофеев

преди 3 месеца

1905г.-1917 , цар Николай Романов , един диктатор преял с власт, измъчен народ, глад, недоимък. Завзел земи и все още има крепостни селяни в Русия ! Убийства на тези които са против него ! За народа тогава Навални е бил - РАЗПУТИН ! Убит от Николай Романов ! Смачкване на няколко възстания . Всичкият този геноцид и преяждане с власт отварят вратата за бунт и ....навлизането на болшевиките и убийството на диктатора Романов. Колелото се върти -историята същата. Прочетете този автор и ще знаете пътя

213

гларус

преди 3 месеца

с тези "заздравявахме" дружбата 10 сек след като изчезнат от очите на рукавадител групи

212

абе

преди 3 месеца

чакай сега, същите медии казваха че путин имал пет двойника, така че за кой путин става въпрос?......тая любовница на кого е - на третия ли, на четвъртия ли?

211

Стига бе !!!!

преди 3 месеца

Навсякаде се пише само за Путин. Направихте го МЕГА звезда. Явно това се случва когато некой изплаши евроджендърския либерастизъм и краварлъка. Брей, Брей.......

210

Путин

преди 3 месеца

Да. Това е. И какво, яд ли ви е ? Важното е че го мога. За разлика от Бай Дън който нищо не може. Или из.вра.тения Макарон дето само пипа баба си. Или пък Джъстин Трюдо който открито призна че е на другия бряг и жена му го напусна. За Асенчо и Спецов да не говорим....

209

ПХМ АД

преди 3 месеца

Може и за новия любовник на Корнелия Нинова да пишат. Те, нещата в журналистиката и в политиката са толкова близки. Само лъжат и обещават. Вече само заглавията им чета и са ми повече от ясни нещата. Особено тези за финансовите и капиталови пазари. Както и за химиите. Последните са различни, като етерите. А пък, освен етери, има и естери. Че дори и полиетери и полиестери.

208

Българин

преди 3 месеца

Мисирките от Днес продължават да се занимават с война и г-н Путин. Ще е по-добре за тях, ако пишат за новите любовници на българските политически лидери. Като например Борисов, Пеевски, Петков, Каракачанов, както и за любовниците на генерали като Атанасов и другите, които все си забравят шапките. Защото са плешиви и без тях може да настинат.

207

Анонимен

преди 3 месеца

Казват: "Според тях Путин е намерил нов довереник в лицето на твърдолинейната Мизулина, дъщеря на сенатор Елена Мизулина, на 69 или две години по-млада от Путин", а по -надолу се казва 39 години. Нищо не разбрах.